Kaloreita poltetaan Lacrosse

Sinulla olevan sekä anaerobista ja aerobista kuntoa , jotta taitavia lacrosse . Intensiivistä urheilu vaatii sinua johdonmukaisesti etenevän , olitpa lenkkeily , sprinting , leikkaus , ohi , tarkkailun puolustaja tai ammunta . Koska sen intensiteetti , lacrosse on mahdollista polttaasuhteellisen korkea määrä kaloreita . Kuitenkin , kuinka monta sinun todella polttaa riippuumuutamia tekijöitä . Kilpailevat Lacrosse

lacrosse ottelu on jaettu 15 minuutin neljäsosaa , mikä tarkoittaa kilpailu kestääyhteensä 60 minuuttia . Vaikka et ole ylläpitääjatkuvaa lenkille 60 - minuutilla, kun Certified Lujuus ja Conditioning Specialist tohtori Peter Koeniges huomauttaa , pelaajat vaaditaan usein tulevat etäisyydet 20-50 - telakat ja välillä noina aikoina he huijaat puolustava tai hyökkäävä asennossa . Lacrosse kenttä on 110 - metriä pitkä ja 60 - metriä leveä, joten ohjailu ympäri kenttää jatkuvasti on haastavaa . Tämäntyyppinen fyysisen kysyntä on samanlainen kuntopiiri liikuntaa , joka shuffle heikosti ja korkean intensiteetin liikunta jaksoja , ja sen seurauksenatoiminta aiheuttaa voit polttaapaljon kaloreita .
Kaloreita poltettu

määrä kaloreita voit polttaa aikana lacrosse riippuu osittain siitä, kuinka paljon olet tällä hetkellä punnitaan. Henkilö, joka on raskaampaa vaatii enemmän energiaa juosta 50 - metriä kuin joku kevyempi ja siksi polttaa enemmän kaloreita . Mukaan terveydentilasta, painoisella 150 - kiloa polttaa noin 576 kaloria aikana 60 - minuutin lacrosse . Henkilö, joka painot 200 - kiloa tililleen noin 768 kaloria60 minuutin lacrosse kilpailua .
Muut tekijät

poltetut kalorit esittämien arviointien terveydentila ei oteta huomioon vaihtelut intensiteetti , joka tapahtuulacrosse ottelussa. Saat todennäköisesti työskentelee huomattavasti vaikeampaa ja siten polttaa enemmän kaloreita , kun olet vastaan ​​isompi ja nopeampi kilpailua . Lisäksi , et voi osallistuakoko ottelun ilman määräajoin on subbed ulos . Jaksot lepääpenkillä tietenkin vähentääkokonaismäärä kaloreita voit polttaa .
Jälkeen Lacrosse

Koska korkea intensiteetti lacrosse , varmaan jatkossakin polttaa kaloreita senkin jälkeen olet saanut käytännön tai kilpailua . Mukaan Dr. Koeniges , intervalliharjoituksia kuten joudut aikana lacrosse tehokkaasti lisätä EPOC , joka tarkoittaa liikunnan jälkeistä hapenkulutusta . Suurempi EPOC tarkoittaa, että kun olet valmis lacrosse , kehosi edelleen polttaa kaloreita , koska se toimii toipuatoimintaa. Tämä määrä kasvaa yleistä kaloreita voit polttaa .