Wolves 1-2 Birmingham:Viisi asiaa, jotka opimme

Gardner ja Davis juhlivat Bluesin toista - sportinglife.com

Maikel Kieftenbeldin ja David Davisin maalit veivät Birminghamin 2-1-voiton vieraissa West Midlandin kilpailijoilleen. Wolverhampton Wanderers. Mutta mitä opimme pelistä?

Blues oli kliininen

Birminghamilla ei ollut paljon mahdollisuuksia. 0-0 Che Adams, monipuolinen alle kuuden jalkainen hyökkääjä pakotettiin pelaamaan yksinäisenä hyökkääjänä, kamppaili päästäkseen korkeisiin palloihin hallitsevaa Richard Stearmania vastaan. Toisin kuin aikaisemmissa peleissä, Blues otti luomansa mahdollisuudet, vaikka sillä ei ole todistettua numeroa yhdeksän. Salametsästysvaisto tuli sen sijaan Maikel Kieftenbeldille, joka odotti, että Carl Ikeme vuotaa Craig Gardnerin ristin jälkeen kotiin. Blues hyökkäsi hitaaseen Matt Dohertyn kimppuun oikealta toisen maalin takia ja David Davis, joka usein nauttii vanhan seuransa pelaamisesta, pyöritti pallon sisään.

Sudet eivät inspiroi

Sudet olivat rakenteeltaan kohtuullisen hyvin hallussa ensimmäisellä puoliajalla, mutta pallon kanssa, he eivät luoneet mitään. Jack Price leijui parissa kunnollisessa erässä, jotka johtivat Richard Stearmanin ja Jon Dadi Bodvarssonin maaliin poikkeaviin puskuihin, jotka olivat lähimpänä isäntiä.

Toinen puolisko paine

Kaksi asiaa muutti tilanteen toisella puoliajalla. Ensinnäkin Paul Robinson erotettiin Bodvarssonin väitetystä lyömisestä. toiseksi, Nouha Dicko osallistui taisteluun. Dicko käytti raakaa vauhtiaan ja voimaansa pakottaakseen Birminghamin puolustuksen takaisin, Helder Costa pääsi peliin enemmän kuin ensimmäisellä puoliajalla. Kaksikko pelasi 63 minuuttia, kun Costa syöksyi Dickolle kohti maalia. Pakottaen reaktiotornilta Tomasz Kuszczak. Hyökkääjä teki maalin 11 minuuttia myöhemmin, iskemällä Costan poratun ristin päälle hermostuneen finaalin luomiseksi.

Blues astui sisään

Aiempi kritiikki Zolan Birminghamia kohtaan oli ollut taistelun ja puolustusorganisaation puutetta. Kun Wolves sai maalin takaisin, viimeiset 17 minuuttia olivat heidän tilaisuutensa todistaa faneille, että heillä oli nämä asiat – ja he tarttuivat siihen. Gardner oli yhdistänyt joukot viemällä ne ulos päivälliselle viikon aikana ja kun hänen poistumiseensa pakotettiin Robinsonin punainen kortti, hän rohkaisi pelaajiaan taistelemaan ilman häntä. Nuorekas korvaaja Krystian Bielik jäljitteli hänen ja Robinsonin mentaliteettia laittamalla joitain tärkeitä lohkoja minikolkusta huolimatta. Bielikkiä avusti taitavasti keskuspuolustajana toinen nuori, vaihtopuolustaja Josh Dacres-Cogley ja kokeneempi Ryan Shotton, hallitsematon ilmassa.

Sudet ovat liian riippuvaisia ​​yksilöistä

Bluesin takavartija pystyi estämään laukaukset keskialueilta osittain Wolvesin vaihtelun puutteen vuoksi. Niin hyviä kuin Costa ja Dicko olivat toisella puoliajalla, Andreas Weimannin tuhlaava pallonkäyttö oikealla tarkoitti, että heidän piti tehdä liikaa yksin. Ivan Cavaleiron ollessa ulos loukkaantumisen vuoksi, Paul Lambert ei halunnut ottaa käyttöön Romain Saissia tai Bright Enobakharea vain yhden vaihdon jälkeen. Siksi isänniltä puuttui kekseliäisyys ja vauhti venyttää Bluesin takalinjaa ja pakottaa peliin eri suuntiin.

Wolvesin olisi pitänyt saada piste, mutta heiltä puuttui viimeisen kolmanneksen rohkeus ja laatu, jota vaadittiin siihen. Kilpailijat Birmingham osoittivat derbyssä tarvittavat taisteluominaisuudet – rakentaakseen todella uudelleen siltoja kannattajien kanssa, heidän on toistettava sama sitoumus jokaisessa pelissä tämän hetken ja toukokuun välisenä aikana.