Brighton 3-0 Derby Five Things:Team Game

Seagulls juhlii toista voittoa – mirror.co.uk

Maalit:Anthony Knockaert, Sam Baldock ja Glenn Murray voittivat Brightonin 3-0 hitaasta Derbystä – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Knockaert jalokivi Brightonin kruunuun

Anthony Knockaert on tehnyt tällä kaudella jo 12 maalia ja antanut seitsemän syöttöä. joten heti siitä hetkestä lähtien, kun hän asetti Jiri Skalakin vastahyökkäykseen varhaisessa vaiheessa, joku aisti, että se voisi olla hänen päivänsä. Leikkaa sisään oikealta, Knockaert oli Brightonin positiivisen hyökkäyspelin keskipisteessä, näyttää sekä hienon näön että tarkan hallinnan. Ranskalaista auttoi nimetön Derbyn keskikenttäpari Jacob Butterfieldin ja Julien De Sartin kanssa. joten kun jälkimmäinen ei saanut haastetta sisään, Knockaert ampui kotiin kantomatkasta viiden minuutin sisällä. Hän seurasi juoksijoita ja osallistui pelin puolustavaan puolelle, mikä on enemmän kuin voidaan sanoa Derbyn pelaajista.

Derbyn kenkäsarvilliset yksilöt

Derby aloitti hyökkäävän Tom Incen kvartetin, David Nugent, Matej Vydra ja Darren Bent. Aiemmissa klubeissa nuo pelaajat ovat menestyneet vapaissa rooleissa keskusalueilla, tehdessään yhteistyötä muiden paljon juoksevien kanssa. Nugent työskenteli nopean Jamie Vardyn rinnalla Leicesterissä ja Gabriel Agbonlahor tarjosi samanlaisia ​​ominaisuuksia Bentin rinnalla Aston Villassa. Vydra työskenteli työhevosen kanssa Troy Deeneyssä Watfordissa, kun taas Ince sai luovan vapauden Blackpoolissa. Derby kuitenkin ovat saaneet kaikki kalliit pelaajat samaan joukkueeseen ottamatta huomioon, kuka tarjoaa tahdin, työmäärä, teho, taktisesta kurinalaisuudesta ja siitä, kehuvatko he toisiaan.

Brighton hallitsi laajoja alueita

Kun aloitti oikealta, rooli, joka vaatii pelaajaa jahtaamaan takaisin vastustajan vasenta puolustajaa, tässä tapauksessa Liam Rosenior. Eräässä tapauksessa, huolimatta siitä, että hän oli seitsemän vuotta vanhempi kuin Ince ja oli juuri toipumassa loukkaantumisesta, Rosenior ohitti Incen pelkän halunsa ansiosta. Aina kun vasen puolustaja painui vastapuolen puolikkaalle, Jiri Skalak olisi peittämisen takana ja kaksikko yhtyi yhtä tehokkaasti hallussaan. Vasemmanpuoleiset toimitukset aiheuttivat päättämättömyyttä Derbyn keskuspuolustajissa, Chris Baird ja Alex Pearce, Murray meni niukasti yli Skalakin läheltä postitse 34 minuuttia.

Brightonin häikäilemätön kaksikko

Kun surkea De Sart teki selittämättömällä tavalla taklauksen, jossa pallo meni Derbyn kahden keskuspuolustajan väliin, Sam Baldock viimeisteli viileästi ja vei Brightonin 2-0 ennen taukoa. Se oli ansaittu maali entiselle Bristol City -hyökkääjälle, joka oli täynnä juoksua koko illan. Kumppani Murraylla ei ole yhtä paljon vauhtia, mutta hän työskenteli yhtä lujasti estääkseen Derbyn puolustuksen pelaamasta keskikentälle. Hän käytti fyysistä läsnäoloaan säilyttääkseen pallon hyvillä alueilla ja auttamalla siten joukkuettaan nousemaan ylemmäs kentällä. Murray oli myös kliininen, ryntäsi kotiin 78 minuuttia Knockaertin vasemman laidan keskityksen jälkeen.

Hunemeier astui esiin

Se oli hiljainen toinen puoliaika, jolloin Brighton piti vastustajansa käsivarsien etäisyydellä. luomatta itse liikaa mahdollisuuksia. Jotkut fanit olivat huolissaan Shane Duffyn vamman vaikutuksista, mutta Uwe Hunemeier on auttanut Brightonia kahteen puhtaaseen maaliin kahdessa viimeisessä pelissä ja teki erinomaista peittotyötä, kun pallo pääsi Brunon yli. Partner Lewis Dunk hallitsi Bentiä koko ajan, torjumalla viimeksi mainitun varhaisen pään Cyrus Christien rististä. Oikea puolustaja loi myös Derbyn "parhaan" toisen puoliajan avauksen, kun Vydra nyökkäsi leveästi, mutta tämä oli huono esitys Ramsilta ilman energiaa ja kiirettä.

Pienen hälytyksen jälkeen kuitenkin Brighton on muistuttanut meitä, miksi he ovat kuljettajan paikalla.