Mansfield 2-1 Newport:Kuusi asiaa, jonka opimme

Gordonin irtisanominen käännekohta – walesonline.co.uk

Shaquile Coulthirst's teki voittoisen rangaistuspotkun, kun Mansfield tuli takaapäin ja voitti 10-miehen Newportin 2-1 – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Mansfieldin hyökkäys aikaisin

Aiempien järjestelmien aikana Mansfield Town pelasi suoraan jalkapalloa, joka oli turvallista ja päämäärätöntä. Steve Evansin johdolla, he pelaavat edelleen suoraan, usein ahkeralle Pat Hobanille, mutta tee se korkeammalla tempolla ja enemmän miehiä laatikossa. Vilkas CJ Hamilton oli jatkuva uhka vasemmalla ja näki Joe Dayn torjuvan laukauksensa lähitolppaan. kun taas Rhys Bennett olisi voinut tehdä paremman puskunsa kahdeksan jaardin päästä. Tämä ei ollut hallitseva Mansfieldin esitys, Silti he näyttivät aina pystyvän luomaan mahdollisuuksia.

Huono puolustus hirveiltä

Valitettavasti, Mansfield loi myös paikkoja vastustajilleen, kuten viiden minuutin avausmaalin kohdalla. Jaanai Gordon laittoi ristin, jonka Jake Kean läikytti Ryan Birdille, että hän napautuisi kotiin. Hyökkääjän laukaus estettiin myös sen jälkeen, kun Newport oli varastanut pallon puolivälissä. Bennett tulee apuun kääntämällä pallon taakse.

Newport oli liian reagoiva

Newport ilmeisesti odotti Mansfieldin luovuttavan pallon vaarallisella alueella, tai tehdä virheen, jotta he osoittaisivat aikomusta. Kotipuolustaja Lee Collins, luultavasti poissa asennosta ja Mel Benning näytti passiiviselta, Silti Newport ei käyttänyt palloa tarpeeksi hyvin, tai leikkiä vaaditulla leveydellä venyttääksesi niitä. Alex Samuelin ja Dan Butlerin laitapuolustajat olivat enemmän 'takaisin' kuin "siipi" , mutta kun entisen kahleet olivat irti, hän ajoi eteenpäin ja teki hyvän ristin. Tuo pallo pakotti rähmäyksen Scott Sheareriltä, joka oli juuri korvannut loukkaantuneen Jake Keanin maalivahtipaikalla, toinen isäntien ongelma-alue. Mansfieldin takavartija oli tavoitettavissa – Newportin olisi pitänyt haistaa verta ja onnistua enemmän kuin yksi laukaus maaliin.

Mansfield loi mahdollisuuksia

Krystian Pearce teki suuremman panoksen vastustajan rangaistusalueella kuin omansa, käänsi pallon kotiin 16 minuuttia sen jälkeen, kun Joe Day oli poistunut maalistaan. Maalivahti pelasti yksi vastaan ​​Hobanilta, ennen kuin Micky Demetriou tyrmäsi hyökkääjän pomppiman. Hobanin lakkokumppani, Shaquile Coulthirst, käytti vauhtiaan ja sitkeyttä päästäkseen taakse, kun CJ Hamilton oli jatkuva uhka vasemmalla. Hamilton yhdistettiin Benjamin Whitemaniin kahdesti toisen puoliajan ensimmäisten 10 minuutin aikana. Entinen pääty leveästi takatolppaan jälkimmäisen ristin jälkeen, ennen kuin roolit vaihtuivat ja Whitemanin kesyllinen lähilaukaus säästyi. Hirvit eivät olleet aivan hallitsevia, mutta he näyttivät todennäköisemmiltä maalinteossa.

Tulinen peli

Steve Evansin ja Graham Westleyn kanssa korsuissa, mielialojen leimahdus oli aina todennäköistä, ja sen näimme toisen puoliajan puolivälissä. Gordon erotettiin kiistanalaisesti myöhäisen haasteen vuoksi Jamie McGuirea vastaan. joka ei itse ollut ujo pelin likaiselle puolelle. Mansfield lisäsi vaihdetta miesedulla ja voitti rangaistuspotkun 74. minuutilla Craig Reidin käsipallosta. Sen jälkeen, kun on ollut hauskoja vaikeuksia saada pallo pysymään paikallaan tuulessa, Coulthirstin voimakas rangaistus merkitsi sitä, että Day ei saanut tarpeeksi vahvaa kontaktia pitääkseen sen poissa. Mansfield näytti olevan hallinnassa loukkaantumisaikaan saakka, jolloin puolustusvärinä ilmaantui uudelleen ja Bird loihti maalivahtia, mutta se osui verkon kattoon.

'Kuten olit'

Hartlepoolin tappio tarkoittaa, että Newport pysyy kuuden pisteen päässä turvallisuudesta päivän alussa. Graham Westleyn puolet ovat historiallisesti parantuneet kampanjoiden viimeisissä vaiheissa, ja sen toistaminen on välttämätöntä kaikille selviytymistoivoille. Colchesterin voitto tarkoittaa, että kyseessä on myös Mansfieldin tapaus "kuten olit", jotka jäävät pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle maalierolla. He ovat nauttineet paremmista suorituksista, ja puolustuksen puutteet on korjattava, mutta parannus Evansin johdolla on selvä.