Gillingham 0-1 Portsmouth Five Things:passiivinen Gills

Kennedy nettoi voittajan – bbc.co.uk

Portsmouth ansaitsi sunnuntain 1-0-voittonsa Gillinghamista. mikä tapahtui Matty Kennedyn toisen puoliajan maalin ansiosta. Kuitenkin, heitä auttoivat suuresti vastustajiensa selkeät puutteet. Tässä viisi asiaa pelistä.

Kidusten intensiteetin puute

Oli liian monta kertaa, kun Portsmouth hallitsi pallon viimeisellä kolmanneksella ja Gillinghamilla oli kahdeksan tai yhdeksän kenttäpelaajaa takaisin. mutta kukaan heistä ei painostanut palloa. Ensimmäisellä puoliajalla, isäntiä pelastettiin hyvällä puolustamisella keskuspuolustajilta, Finn O'Mara, Max Ehmer ja Ben Nugent, sekä Portsmouthin huono lopputuote.

Mahdollisuudet palkkioon

Vieraat eivät saaneet laukausta oikein aikaisin:Matty Kennedy kiersi oikealla jalalla laukauksen suoraan Tomas Holylle 17. minuutilla. vähän ennen kuin Jamal Lowen laukaus estettiin ja Ben Closen jatkoponnistus säästyi. Gillingham hylkäsi rangaistusvaatimuksen, kun Oliver Hawkins väitti, että Sean Clare kompastui. yksi horjuva hetki kohteena olevan miehen käännetyn keskuspuolustajan suorituksessa. Kotijoukkueen paras tilaisuus tuli, kun Lee Martin löysi Josh Parkerin takatolpasta juuri ennen puoliaikaa. mutta laitapuolustaja vinoutui hänen laukauksensa leveäksi kaukaa.

Hallittu toinen puoliaika

Kennedy oli pelin tuottavin pelaaja hyökkäävässä mielessä, joten oli sopivaa, että hän teki voittajan maalin minuutin sisällä uudelleenkäynnistä. Curtis Main puski Nathan Thompsonin keskityksen tolppaa vasten ja vasen laitahyökkääjä löi irtipalloon, Portsmouthin hallitun toisen puoliajan tieltä. He säilyttivät hallussaan hyvin Stuart O'Keefen kanssa pitäen asiat yksinkertaisina, vaikka hyökkääjiltä puuttuikin armottomuus tappaa peli.

Parker jäi kiinni paitsiosta

O’Maran risti löysi Parkerin, jolla oli pallo verkossa toisen juoksun jälkeen takatolppaan, mutta hän jäi kiinni paitsiosta. Gillingham koki paineita Elliott Listin ja Darren Oldakerin tulon jälkeen. mutta Portsmouth käsitteli mukavasti Connor Ogilvien kaukoheittoja, eikä isänniltä muuten puuttunut keksintöä erottaa ne toisistaan.

Yhteenvetona

Viimeinen vihellys tarkoitti, että Portsmouth nousi kolmen pisteen päähän pudotuspeleistä. mutta loukkaantumisten esteenä, he eivät vielä näytä puolelta, joka kykenee haastamaan toista promootiota. Gillingham on edelleen 23. eikä ole tehnyt maalia kahdeksassa 12 ottelustaan ​​tällä kaudella. Kenet he nimittävät tämän hetken ja lauantain Peterborough-matkan välillä, täytyy rohkaista heitä nousemaan ylemmäs kentällä ja pelaamaan korkeammalla intensiteetillä. Muuten, kakkosliigan luukku alkaa avautua.