Swansea 0-0 Middlesbrough:viisi asiaa, jonka opimme

Siggy antoi Valdesille suurimman testinsä – mirror.co.uk

Swansea City tasoitti 0-0 Middlesbroughin kanssa huonon laukauksen iltapäivällä. tulos, jota nämä kaksi joukkuetta todennäköisesti pitävät vähemmän tervetulleina ja enemmän niiden putoamiskilpailijat. Mitä olemme oppineet pelistä?

Swansean positiivinen kasvupeli

Swansea hallitsi palloa ensimmäisellä puoliajalla ja näytti uhkaavammalta. Luciano Narsingh aiheutti ongelmia Fabio Da Silvalle oikealla ja toisella puolella, Martin Olssonilla ja Jordan Ayew'lla oli hetkensä. Edellinen katkaisi oikean jalkansa, mutta ampui yli kuusi minuuttia. ennen kuin Ayew näki hänen ajon, jonka Valdes pelasti kiusantekojuoksun jälkeen. Jack Cork oli ollut tasaisesti keskikentällä, ja hänen pitkän kantaman ponnistuksensa meni tolpasta verkkoon – vain takatolppa ja sivuverkko.

Samat vanhat ongelmat Middlesbroughilla

Gaston Ramirezin nilkkavamma pakotti Steve Agnewin vaihtamaan aikaisin. laittaa Rudy Gesteden päälle kahdella ylöspäin. Tämä muodonmuutos ei kuitenkaan merkinnyt vierailijoiden hyökkäämistä, jotka istuivat yhtä syvällä kuin he olivat tehneet koko kauden.

Turhauttavaa Traorea

Se kertoi paljon Middlesbroughin näytelmästä, että heidän näkyvin hyökkääjänsä oli joku, jolla oli vähän taktista älykkyyttä. Adama Traore törmäsi usein liikenteeseen, vaikka yksi sokea sisäänajo oikealta johti Stewart Downingin ja Alvaro Negredon laukauksiin. Hän veti laukauksensa aivan kaukaa tolpan ohitse Boron toisen puoliajan kirkkaassa alussa, jotka hyötyivät jostain huolimattomasta Swansea-syötöstä.

Swansean paine

Victor Valdesille ei ollut annettu paljon tekemistä ensimmäisen tunnin aikana, mutta hän oli hereillä 63 minuuttia. Espanjalainen kaatoi leveästi Sigurdssonin erinomaisen pitkän kantaman paalukoneen, mikä aloitti isäntien myöhäisen paineen. Islantilainen näki myös vapaapotkun taipuneen maalin ulkopuolelle, ennen maalintekoa keskuspuolustaja Alfie Mawson johti Narsinghin syöttöä.

Myöhäinen draama

Se kertoi kuitenkin paljon Boron keskuspuolustajien Bernardo Espinosan ja Ben Gibsonin työstä. että tästä paineesta huolimatta Swansean ensimmäinen selkeä mahdollisuus syntyi vasta loukkaantumisaikana. Ayew ei ollut katsonut kotonaan yksinäisenä hyökkääjänä ja menetti yksi vastaan-mahdollisuuden myöhään, Harvinaisen keskittymishäiriön jälkeen Borolta. Heille, Gestede oli tottunut näyttelemään yhdeksännen roolia, mutta kuolemanvaiheessa hän menetti sellaisen mahdollisuuden, jonka hän on rakentanut uransa maalintekoon. Beninin hyökkääjä päätti Negredon poikkileikkauksen takatolpan kohdalla maalin ammottaessa.

Se oli ollut muutamien mahdollisuuksien peli, ja kun selkeät mahdollisuudet tulivat heti kuoleman jälkeen, kumpikaan osapuoli ei uskaltanut ottaa niitä vastaan.