Norwich 1-1 Ipswich:Viisi asiaa, jonka opimme

Norwich epäonninen arvonnassa – skysports.com

Norwich hallitsi Ipswichiä pitkiä jaksoja Carrow Roadilla, mutta heidän piti tyytyä pisteeseen, kun Jacob Murphyn isku kumosi Jonas Knudsenin pään. Mitä olemme oppineet pelistä?

Norwich luova, mutta tuhlaava ensimmäinen puoliaika

Norwich pelasi kilpailijoitaan aidommin. He hyökkäsivät nopeasti vasemmalla varhain Mitchell Dijksin kautta, joka risteili kiehtovasti Cameron Jeromen ja Wes Hoolahanin puolesta, mutta kumpikaan ei saanut kosketusta. Tappajavaiston puuttuminen oli ainoa virhe joukkueen ja erityisesti Jeromen suorituskyvyssä. joka oli muuten väsymätön. Norwich pääsi hyville alueille, mutta ironista kyllä, Bartosz Bialkowskin suurimman ensimmäisen puoliajan testin teki Ipswich-pelaaja. Toinen Dijksin risti taivutettiin Knudsenin selkään, joka vahingossa pakotti hienon lähietäisyyden maalivahtilta.

Ipswich asetti puolustamisen etusijalle

Ipswichin pelisuunnitelman hyökkäyspuolta oli vaikea tunnistaa, koska pallon kaviointi 5'7" Freddie Searsiin oli yllättävän hedelmätöntä. Hyökkääjä David McGoldrick putosi syvemmälle ja oli ensimmäinen Ipswich-pelaaja, jolla oli niin paljon laukausta, viiden minuutin sisällä puoliajan vihellystä. Hänen täytyi saada kolme parasta Norwichin pelaajaa yksin ja paineen alla. hän otti ponnistelunsa kanssa väärän yhteyden.

Bialkowski pelasti Ipswichin toisen puoliajan

Ensimmäisellä puoliajalla, Asia, joka esti Norwichia hyödyntämästä heidän painettaan, oli huono ammunta, mutta toisessa, se oli Bialkowski. Pysäyttelijä torjui Jerome ja Steven Naismithin päätypisteen 15 minuutin sisällä uudelleenkäynnistyksestä, kun taas Dijkin pusku käsipallossa ei ollut mahdollista. Hänen työnsä osoittautui korvaamattomaksi, kun Jordan Spence, joka aloitti kaksi Ipswichin parempaa avausta, ristissä Jonas Knudsenille nyökkää kotiin pelin juoksua vastaan.

Norwich-subsliinit näyttivät kirkkailta

Norwich näyttää masentuneelta maalin jälkeen, joten oli ironista, että heidän yksi maalinsa tuli yhden niistä harvoista jaksoista, jolloin he eivät uhanneet. Jossain kärsivällisyydessä kasvanut leikki näki, että vilkas Jacob Murphy voitti Bialkowskin lähellä pylvästä voimakkaalla vedolla. Murphyn veli Josh näytti eloisalta korvattuaan Naismithin, kun väsynyt Wes Hoolahan tuli tien Alex Pritchardille, joka pakotti toisen sakon pelastuksen.

McCarthy tyytyväisempi pomo

Itsepäinen paalu maalin toisella puoliajalla tarkoitti, että Ipswich selviytyi pisteestä, johon Mick McCarthy julkisesti tähtäsi. Barnsleyssä syntyneen pomon tavoitteet tulivat selväksi hänen tiiminsä kokoonpanon ja ottelun jälkeisen tyytyväisyyden ansiosta, kun taas Alex Neil on turhautuneempi mies. Hänen joukkueensa on menettänyt mahdollisuuden kaventaa kuuden pisteen ero itsensä ja kuuden parhaan välillä voitolla, sekä sen mukana tulleet kerskausoikeudet.