Birmingham City 0-2 Norwich City Six Things:ketterät Kanariansaaret

Murphy ja Tettey juhlivat toista – edp24.co.uk

Birmingham Cityn 2-0-tappio Norwich Citylle lauantai-iltapäivänä oli peli, jossa verta ja sisua päihitettiin taidolla ja taitavuudella. Alex Pritchardin ja Josh Murphyn maalien ansiosta. Tässä kuusi asiaa ottelusta.

Bluesin kilpailulähtö

Steve Cotterillin puoli painoi hyvin ensimmäisen puolen tunnin aikana, Michael Morrison hallitsee Nelson Oliveiraa ja Craig Gardner esitteli keksintöä keskikentällä. Maikel Kieftenbeld istui Cheikh N'Doyen takana, joka tuki Lukasz Jutkiewicziä keskuspuolustajien Christoph Zimmermanin ja Timm Klosen sulkemisessa. Keskikenttäpelaajat Alex Tettey ja Tom Trybull, aloittivat yhdessä ensimmäistä kertaa viiden ottelun tappiottoman sarjan jälkeen syyskuussa, osoitti kunnioitusta isäntiä kohtaan, jolle Jutkiewicz ampui ohi 10 minuuttia. Birminghamin paras yritys tapahtui 26 minuuttia, kun Jonathan Groundsin vasenjalkainen curling pakotti vaikuttavan torjunnan Angus Gunnilta.

Kliiniset Kanariansaaret

Kaikesta Birminghamin pyrkimyksestä ja painostuksesta ensimmäisen puolen tunnin aikana, se on tuhoisa syytös heidän hyökkäysongelmistaan, että ainoa todellinen koe Gunnille oli Grounds, yleensä puolustava vasen puolustaja. Koska isännät eivät ole tottuneet olemaan viimeisellä kolmanneksella, he osoittivat siellä luottamuksen puutetta, jota emme nähneet Norwichista. James Maddison ohjasi pelin keskeltä, ja vaikka 29. minuutilla 21-vuotiaan miehen asetelma meni ohi Pritchardin, kaksikko yhtyisi avausviiteen myöhemmin. Maddisonin harjoituskentän vapaapotku jakoi vastustajan puolustuksen ja löysi hänen joukkuetoverinsa, joka ampui kotiin läheisen postin sisällä.

Subs lyhyt vaikutus

Pritchard olisi voinut laittaa pelin nukkumaan ennen taukoa, mutta hän ja Oliveira pysyivät poissa Stockdalen hienosta tuplatorjuntasta. Välillä, Cotterill esitteli David Davisin ja Jacques Maghoman ja molemmat paransivat kotijoukkueen tempoa, joka ampui mielellään. Kuitenkin, Ammuntalaatu pysyi rajallisena Gardnerin erityisen tuhlaavan ja Kieftenbeldin räjäytyksen juuri yli laatikon ulkopuolelta 49 minuuttia.

Vierailijat ottivat vallan

Selitettyään myrskyn, Norwich käytti hyväkseen isännän energiatasojen laskua pitämällä pallon. Kun Pritchard, Oliveira, Maddison ja Tettey-Trybullin sitkeystiimi yhdistyivät nopeasti ja suloisesti keskusalueilla, oikeanpuoleinen Ivo Pinto ja vasen laitahyökkääjä Murphy pitivät leveyttä, odottavat hetkeään. Jälkimmäinen tuli peliin 71. minuutilla, kun hän teki harvinaisen hyökkäyksen sisällä päästäkseen Pritchardin pistesyötön päähän ja kiertää maalivahtia ennen kuin hän pääsi kotiin.

Usko Farkeen

Tämä blogi, ulkopuolelta, oli kuulustellut päävalmentaja Daniel Farkea tulosten perusteella, jotka eivät ole toivottavaa Norwichin potentiaaliselle joukkueelle. Kuitenkin, Tällainen suorituskyky vahvistaa näkemystä, että saksalainen rakentaa joukkuetta, joka ei välttämättä voi voittaa vastustajia, mutta ajattele niitä pois. Toista tämä näyttö johdonmukaisesti vuonna 2018, ja ehkä - vain ehkä - hallituksen usko Farken pitkän aikavälin visioon voidaan vahvistaa.

Synkkä keskitalvi St Andrewsissa

Birminghamin esityksessä ei näkynyt joukkuetta, joka olisi luovuttanut – oli jaksoja, jolloin taistelu oli siellä. Ongelmana on, että Blues ei pelaa luottamuksella – tai henkilökunnalla – hyödyntääkseen parempia loitsujaan, ja siksi heidän on joko ylläpidettävä pelinsä intensiivisyyttä pidempään, tai muuttua armollisemmiksi aukkojen ilmaantuessa. Tulokset muualla tarkoittaa, että ero turvallisuuteen on edelleen kolme pistettä – se on paperilla palautettavissa, mutta 12 maalia 24:ssä, optimismi B9:ssä on niukka hyödyke.