Colchester 1-2 Aston Villa Six Things:urhoollinen U's

Steer pelastaa Mandronin kynän – skysports.com

Aston Villa eteni liigacupin toiselle kierrokselle Colchesterin 2-1-voiton ansiosta – mutta mitkä ovat ottelun tärkeimmät puheenaiheet? Tässä meidän kuusi.

Colchesterin varhainen isku

Ensimmäisessä viidessä minuutissa oli merkkejä siitä, että isännät kilpailevat hyvin. painaa älykkäästi Tom Lapslien kanssa, joka kattaa kaikki tukikohdat keskikentällä. Erään joukkueen keskittymiskyky kuitenkin näki debytantti Callum O'Haren löytävän tilaa ja luisuttuaan Andre Greenin luo, Sam Walker kaatui pallon Scott Hoganille, joka oli valmis kallistamaan sen kotiin. Sen lisäksi, että U:t jäivät jälkeen, he menettivät mahdollisuuden tasoittaa hetkiä myöhemmin, kun Jed Steer torjui Mikael Mandronin heikon rangaistuspotkun Chris Samban kömpelön haasteen jälkeen.

Villan kätevä oikea puoli

Vieraat aiheuttivat ongelmia, kun James Bree ja Albert Adomah yhdistivät laidan. Kyel Reid, ammatiltaan laitahyökkääjä, valittiin aloittamaan laitapuolustajasta, mutta siltä puuttui roolin edellyttämä puolustustietoisuus, varsinkin korkeamman liigan vastustusta vastaan. Tuloksena oli haukottelu Reidin ja vasemman keskuspuolustajan Cole Kpekawan välillä. antaa Adomahille paljon tilaa. Laitahyökkääjä tähtäsi Hoganiin keskeltä 19. minuutilla, mutta Frankie Kent pääsi vahingossa hänen poikitukseensa. joka yritti estää toimituksen.

Colchesterin järjestelmäkytkin

Oikeudenmukaisesti John McGrealia kohtaan, hän huomasi, että Reid ei toiminut vasemman laitapuolustajana ja muutti järjestelmän sopivaksi. Kpekawa menestyi paremmin, kun hänet siirrettiin takaneljän vasemmalle puolelle, ja uusi vakaus mahdollisti Drey Wrightin ja Sammie Szmodicsin yhdistämisen, entinen perustaa jälkimmäisen lähelle postia, jonka Steer pelasti. Reid, nyt laitahyökkääjänä, hänellä oli hyökkäysvaikutus, johon hän pystyi. Hän juoksi Breellä useammin ja 39 minuuttia, Hänen maalintekoaan kosketti jyrkästi keskuspuolustaja Kent, joka osoitti hyökkääjän vaistoa - oikeassa päässä, tällä kertaa.

Villan mahdollisuudet

Tämä ottelu jää mieleen Villansille hermostuneena, mutta sen ei olisi tarvinnut olla, jos he olisivat olleet häikäilemättömämpiä toisen puoliajan alussa. Adomah pääsi jälleen hyville alueille ja teki kaksi yritystä minuutin sisällä, yksi pelasti ja toinen poistui linjalta samalla kun Hourihane ja O'Hare tulivat myös lähelle.

Subs melkein heilautti sen

Villan paineen jälkeen Bruce päätti, että hänen tiiminsä ilman Adomahia ja Hogania olisi tarpeeksi hyvä katsomaan peliä mukavasti. Varsinkin Adomah jäi kaipaamaan hänen tilalleen, Rushian Hepburn-Murphy, osoitti vauhtia, mutta ei tehnyt niin paljon puolustustyötä suojellakseen James Breeta. Tämä muutos, yhdistettynä laitapuolustaja Lewis Kinsellan pääsyyn U-sarjaan, tarkoitti, että heillä oli paljon iloa vasemmalla laidalla loppuvaiheessa. Kinsella toimitti kaksi erinomaista palloa laatikkoon, joka jäi palkitsematta, kun taas Sammie Szmodics pakotti hienon vasemman käden pysähtymisen Steeriltä.

Yhteenvetona

Ottelu päättyi molemmille joukkueille positiivisesti. Villa etenee seuraavalle kierrokselle ilman loukkaantumisia, tehnyt yhdeksän muutosta Hull-pelistä. Colchester sillä välin, olivat ylpeitä itsestään. He loivat paljon paikkoja ja tekivät joukkueen kaksi divisioonaa yläpuolellaan melko hermostuneeksi.