Coventry 0-2 Millwall:kuusi asiaa, jonka opimme

Morison on nyt Millwallin kaikkien aikojen 10. maalintekijä – bbc.co.uk

Jake Cooperin ja Steve Morisonin maalit saivat Millwallin voiton 2-0 alareunassa Coventryssa – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Coventryn kilpailullinen alku

Ensimmäisen puolen tunnin aikana Coventry voitti häkkipelin. Keskikenttäpelaajat Callum Reilly ja Andy Rose työskentelivät kovasti, Ryan Haynes pakotti ensimmäisen torjunnan Jordan Archerilta pitkän kantaman ponnistelulla. Farrend Rawson näytti komealta keskuspuolustajana, ja George Thomasin ja Marcus Tudgayn välillä oli joitain kunnollisia leikkejä oikealla. jälkimmäinen saa muutaman laukauksen pois.

Coventry tarvitsi enemmän liikettä ylös

Ongelmana oli, että kun keskikenttäpelaajat tekivät hyvää työtä päästäkseen viimeisen kolmanneksen reunaan, edistyneemmät pelaajat eivät nousseet avauksiin. He eivät murtautuneet vaarallisille alueille ja tehneet sellaisia ​​juoksuja, jotka työntävät puolustusta taaksepäin. Lyhyesti, he eivät odottaneet hyviä asioita tapahtuvan, joka on valitettava sivutuote Coventryn juoksemisesta ja klubia ympäröivästä yleisestä pessimismistä.

Millwallin puolustus paranee

Coventryn viimeisen kolmannen epäonnistumiset täytyy selittää osittain Millwallin vahvan taustalinjan ansioksi. Aiemmin kaudella, olisi vaikea kuvitella, että lionit säilyttäisivät viisi maalia seitsemässä pelissä, nyt ne näyttävät paljon yhtenäisemmältä asusta kuin se, joka vuoti maalia syksyllä. Heitä on auttanut Byron Websterin paluu muotoon ja Jake Cooperin lainasopimus Readingista, molemmat keskuspuolustajat ovat valtavia Ricohissa. Jälkimmäinen suuntasi kotiin takatolppaan Shaun Williamsin kulmasta 33. minuutilla.

Avaaja muutti pelimallia

maaliin asti, Steve Morrison ja Lee Gregory olivat olleet liian kaukana toisistaan ​​muodostaakseen uhan. Kuitenkin, Coventry näytti olevan haavoittuvainen eroon pian Cooperin avauksen jälkeen, ja näin ollen hyökkäävä kaksikko muuttui vaarallisemmaksi. Aiden O'Brien viimeisteli hyvän henkilökohtaisen ensimmäisen puoliajan asettamalla Gregoryn puskulle, jonka Lee Burge pelasti.

Erratic Burge

Nuori pysäyttäjä ei juurikaan hälventänyt pelkoa Coventryn ongelmallisesta maalivahtiasemasta. yksi tai kaksi kunnollista pysähdystä epäsäännöllisen suorituskyvyn varjoon. Hän syötti pallon arkalle Nathan Clarkelle ensimmäisellä puoliajalla, kun kaksi vastustavaa hyökkääjää piileskeli. sitten toisella puoliskolla, hän juoksi ulos maalistaan ​​ennen aikojaan, ennen kuin Morisonin laukaus kääntyi ohi.

Morison johti linjaa hyvin

Kohdemies oli tyypillisesti ahkera kauttaaltaan, jatkaa taistelua, vaikka olisikin eristetty, ominaisuuksia, jotka puuttuvat epätavallisesti vastineesta Stuart Beavonista. Morison ansaitsi 82. Millwall-maalinsa, mikä nosti hänet seuran 10 parhaan maalintekijän joukkoon. Hän naputti palloa kotiin paluupallolla, kirkkaan vaihtopelaajan Fred Onyedinma näki laukauksen torjuvan.

Keskimmäisellä kolmanneksella, näiden joukkueiden välillä ei ollut paljon eroa, mutta ylivoimainen luottamus keskeisillä aloilla oli avainasemassa Millwallin voitossa.