Sheffield Wednesday 3-0 Birmingham:Viisi asiaa, jonka opimme

Voiko Rhodes rakentaa ensimmäisen Owls-maalinsa pohjalta? - themarshalltown.com

Sheffield Wednesday vahvisti paikkansa kuuden parhaan joukossa Birminghamin 3-0-voiton jälkeen – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Keskiviikko oli kliinisempi

Sheffield Wednesdayn ottelun parhaat jaksot olivat ottelun ensimmäiset ja viimeiset 10 minuuttia. Maalitekijöiden Jordan Rhodesin ja Sam Winnallin kunnia on, että he tekivät kaksi maalia ja joukkue teki kolme yhteensä näiden 20 minuutin aikana. Jälkimmäisellä oli taipumus pudottaa syvään ja linkittää peli, kun taas Rhodes pelasi viimeisellä olkapäällä, kohtaamaan Ross Wallacen yhdeksännen minuutin toimituksen ja kääntämään pallon kotiin merkitsemättömänä. Joka kerta kun pallo meni Birminghamin ruutuun, räpyttävä Tomasz Kuszczak, vapiseva Jonathan Grounds ja ihottuma Paul Robinson näyttivät hermostuneelta siitä, mitä kaksikko voisi tehdä.

Birmingham parani nopeasti

Kolmen ensimmäisen puoliminuutin sisällä Birmingham osui puutyöhön kahdesti. Sheffield Wednesdayn Sam Hutchinson suuntasi omaa tolppaansa vastaan ​​oikeanpuoleisen Emilio Nsuen ollessa. joka teki vaikutuksen eteenpäin, osui bariin David Davisin keskityksen jälkeen. Energinen keskikenttäpelaaja teki ensimmäisellä puoliajalla paljon ylivoimaisia ​​keskityksiä, auttoi keskiviikon keskikenttä, joka ajoittain putosi takaisin liian helposti.

Birmingham tarvitsi viimeistelyn

Toinen puoliaika alkoi tasaisesti. Isännät uhkasivat hetkellisesti Wallacen settinäytelmästä, kun Craig Gardner yriti lukuisia, lyömällä sivuverkkoon vapaapotkulla ja myöhemmin lyönnillä tiukasti avoimesta pelistä. Tämä yritys tuli kuitenkin vasta, kun Gianfranco Zola lisäsi hyökkäävän keskikenttäpelaajan Kerim Frein, joka yhdistyi loistavasti päällekkäin vasemmanpuoleisen Cheick Keitan kanssa. Jälkimmäinen ylitti lähipostin, mutta ei ensimmäistä kertaa tänä vuonna, Lukasz Jutkiewicz liukastui ratkaisevalla hetkellä. Jos Bluesilla olisi saalistava maalintekijä, kuten Winnall tai Rhodes, hyökkäämässä palloa sillä hetkellä, tai oikeastaan ​​koko pelin ajan, se olisi voinut olla eri tarina.

Laitapuolustajat tekevät vaikutuksen

Ilman laitahyökkääjiä aloittamassa, kaikilla neljällä laitapuolustajalla oli ylimääräisiä hyökkäysvastuita. Nsue ensimmäisellä puoliajalla ja Keita toisella puoliskolla loisti Birminghamin, vaikka he vapauttivatkin välillä aukkoja takaa. Owlsin vasen puolustaja Morgan Fox oli lähempänä spektrin "hidasta ja tasaista" puolta, mutta joukkuetoveri Jack Hunt toisella puolella vastasi joihinkin hänen kritisoiinsa. Hän oli avain kotijoukkueen parhaisiin loitsuihin ja teki upean keskityksen Winnallin kumartuneeseen puskuun. mikä teki pelin epäselväksi.

Tavoittele "tähteä"

Kimaltelevan 15/16-kampanjan jälkeen, jossa hän jätti Championship-asiantuntijat kehryttäen hänen hallintaansa ja hohtoaan, Fernando Forestieri on ilmeisesti päästänyt maineen päähänsä. Kun hänet on ohjattu vasemmalle erinomaisten Winnallin ja Rodoksen majoittamiseksi, argentiinalainen vietiin tieltä Adam Reachille. Entinen Middlesbrough-mies osoittautui luonnollisemmalta vasemmiston roolissa, tarjoaa sekä puolustustasapainon että kyvyn kantaa palloa kentällä. Reach teki niin viimeistä maalia varten, kun Blues jätti aukkoja taakse, työntämällä korkealle kentällä, leveä mies viimeisteli rauhallisesti Kuszczakin taakse.

Tämä ei ollut virheetön esitys Sheffield Wednesdaystä, mutta ne olivat parempia molemmissa laatikoissa.