Man United 4-1 Burton Five Things:kliininen Rashford

Rashford otti maalinsa hyvin – sportsmole.co.uk

Marcus Rashford teki maalin, kun Manchester United pääsi EFL Cupin 16:n viimeksi voittaessaan Burton Albionin 4-1. Jesse Lingard ja Anthony Martial suorittivat matkan lähettääkseen panimot. joka sai myöhään lohdutuksen Lloyd Dyerin kautta. Tässä viisi tärkeintä puheenaihetta ottelusta.

Burtonin valoisa alku

Toisen sarjan mestaruusasussa oli kaksi laukausta ensimmäisen viiden minuutin aikana, mutta Luke Varneyn maali oli kesy, kun Matty Lund varasti pallon ja myöhemmin Jamie Allen ampui yli. Jälkimmäisen puolimahdollisuuden loi Dyer, Vierasjoukkueen kirkkain esiintyjä varhain, jotka halusivat eristää Matteo Darmianin vasenta laitahyökkääjää vastaan. Hän voitti vapaapotkun, jonka Matty Palmer syötti kuuden jaardin ruutuun ja Sergio Romero läikytti Tom Nayorin väijyessä, mutta Manchester United välttyi rangaistuksesta. Varney päihitti sitten horjuvan Victor Lindelofin ja sai Joe Masonin kasaan, joka ei kyennyt murtamaan maalivahtia.

Kliininen Rashford

Valitettavasti panimoille Nämä hetket vain keskeyttivät Marcus Rashfordin kaksi hyvin tehtyä maalia ensimmäisen 17 minuutin aikana. Michael Carrickin hyvän syötön jälkeen Jesse Lingard kosketti palloa ja vasemman laidan keskuspuolustaja Ben Turner työntyi liian sisään. Rashfordilla oli tilaa maaliin tiukasti Connor Ripleyn jälkeen. Toivottavasti Akpan oli silloin syyllinen hyökkääjän perääntymiseen, joka nappasi toisensa erinomaisella iskulla lähitolpan sisällä.

Unitedin hallinta

Red Devilsin itseluottamus kasvoi toisen erän jälkeen. Burtonin keskikenttä halusi nousta, mutta puolustus pelkäsi Rashfordin ja Anthony Martialin tahtia. yksiköiden välillä oli haukotteleva kuilu. Juan Mata käytti tätä tilaa asiantuntevasti, tuottaa useita älykkäitä palloja, yksi ihastuttava Cruyff-henkinen käänne. Espanjalaisella oli myös kaksi tiivistä yritystä, joista yksi osui tolppaan, toinen pakotti torjumaan kiireisen maalivahti Ripleyn. Se oli hieman epäsopivaa, koko Unitedin häikäisevän pelin puolesta, heidän kolmas maalinsa tuli taipumisesta, Lingardin ponnistus kääntyi Turnerista vastakkaiseen kulmaan.

Subs rajoitti vahinkoa

Manchester United menetti hieman vauhtia toisella puoliajalla, osittain siksi, että he olivat iloisia voidessaan yksinkertaisesti pitää hallussaan ja osittain siksi, että Mata vetäytyi puoliajalla. Stephen Warnock tuki Burtonin takaosaan tauon jälkeen, mutta jopa hänet lyötiin vauhdissa neljännen maalin suhteen. Martial juoksee Rashfordin läpipalloon päästäkseen kotiin. Ranskalainen olisi voinut saada hattutempun, mutta joillekin itsepäiselle puolustamiselle vaikuttavalta Tom Flanaganilta ja vapaapotku, joka osui sivuverkkoon. Lucas Akins lisäsi vauhtia Burtonin peliin oikealla ja Unitedin vaihtomaalivahdin jälkeen Joel Pereira, ei voinut kerätä ristiä, Lloyd Dyer puski pallon kotiin.

Yhteenvetona

Myöhäinen lohdutus vaikeutti iltaa Jose Mourinhon puolelle, joka päästi ensimmäisen maalinsa Old Traffordilla missään kilpailussa huhtikuun jälkeen. Burton sillä välin ovat saavuttaneet tavoitteensa kilpailusta. Seura on ansainnut lisätuloja auttaakseen selviytymistarjoustaan ​​mestaruudesta, kun taas joukkue on kokenut pelaamisen 75 000 paikkaisella stadionilla, tuodaan siitä muiston tai kaksi takaisin. Se oli raskas ilta panimoille, mutta Dyerin myöhäinen maali helpotti hieman kotimatkaa East Midlandsiin.