Wolves 1-2 Birminghamin pelaajaluokitukset:Davis kummittelee Molineux'n

Gardner ja Davis juhlivat Bluesin toista

Maikel Kieftenbeldin ja David Davisin maalit veivät Birminghamin 2-1-voiton vieraissa West Midlandin kilpailijoilleen. Wolverhampton Wanderers. Mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Wolverhampton Wanderers

Carl Ikeme – vuodatti pallon Kieftenbeldin avausotteluun. Päästäminen kenties kahdesta maaliin kohdistuvasta laukauksesta ei heijasta hyvin. 2

Conor Coady – ammatiltaan keskikenttäpelaaja, Coady ei näyttänyt mukavalta. Työskenteli kovasti, mutta hänen jakelunsa oli huono. 4
Danny Batth – kamppaili saada Adamsia hillitsemään ja olisi voinut pärjätä paremmin kahdella otsikolla Pricen sarjapeleistä. 3
Richard Stearman – hallitsi Adamsia ensimmäisten 20 minuutin aikana hyökkäämällä palloon aikaisin. Jälkeenpäin keskuspuolustaja ei juurikaan oikeuttanut Lambertin uskoa häneen Kortney Hauseen nähden. 4
Matt Doherty – näytti hitaalta ja teki huonoja päätöksiä hallussaan. Molemmat Birminghamin maalit tulivat hänen puoleltaan. 2

Jack Price – kunnon sarjatoimituksia, mutta liian ennakoitavissa hallussa. Ahkera mutta rajoitettu sivusuunnassa kulkeva kauppias. 4
George Saville – yksi tai kaksi hyvää peittotyötä olivat ainoat asiat, joita hän tarjosi pysähtyneelle Wolves-keskikentällä. Oikein otettu pois tauosta. 2

Helder Costa – hänellä oli paljon tilaa varhaisessa vaiheessa, jota hän ei kyennyt hyödyntämään. Busier toisella puoliajalla ja loi Dickolle kaksi maalipaikkaa, joista yksi johti maaliin. 7
Dave Edwards – vauhti puuttui, mutta häntä eivät auttaneet joukkuetoverit, joilla ei ollut keksintöä poimia hyviä juoksuja, joita hän teki. 4
Andreas Weimann – anonyymi kauttaaltaan. Kaikki nopeat purkaukset kumottiin tuhlaalla ylityksellä tai ampumalla – ei sillä, että nämä kaksi olisivat erotettavissa. 2
Jon Dadi Bödvarsson – syötti romuja ensimmäisellä puoliajalla, mutta työskenteli kovasti ja voitti vapaapotkuja. Hänelle sopisi silloin paremmin olla epäitsekäs juoksija, kuin toisella puoliskolla, jolloin hänen tehtävänsä oli viimeistellä, jota hän ei voinut tarjota. 5

Nouha Dicko (45) – tarjosi raakaa vauhtia ja voimaa vierailevan puolustuksen venyttämiseen. Hänen lähipotkunsa pakotti hyvän torjunnan Kuszczakilta ennen maaliaan. On yllättävää, että Lambert ei tehnyt enempää vaihtoja. 7

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – testaamatta ensimmäisellä puoliajalla vastustajan laadun puutteen vuoksi. Tein pari hyvää pysähdystä tauon jälkeen. 6

Josh Dacres-Cogley – hyökkäävänä oikealla puolustajana luonnollisesti hän näytti varhain naiivilta ja sai kirjan. Kasvanut rooliin vaativissa olosuhteissa. 6
Ryan Shotton – pakotettiin joskus laajalle alueelle ensimmäisellä puoliskolla ja otti varauksen. Teki hyviä puolustuksia tauon jälkeen. 7
Paul Robinson – seisoi puolustavasti ja oli hyvin suojassa ennen taukoa, mutta hänen toisen puoliskon lähettämisensä antoi Wolvesin takaisin peliin. 4

Emilio Nsue – näki lähilaukauksensa taipuneen taakse ensimmäisellä puoliajalla. Oli hyviä hetkiä, mutta myös huonoja, antaa pallon pois Wolvesin maaliin. Liikkui sisätiloissa enemmän kuin tarpeellista neljän keskikenttäpelaajan ollessa kentällä. 5
Robert Tesche – tasaista läsnäoloa keskikentällä. osoitti uutta kurinalaisuutta peliinsä, vaikka hänen kaukolaukauksensa on ollut parempi. 6
Maikel Kieftenbeld – odotti kaikkea, mukaan lukien avaajalle jäänyt säiliön vuoto. 8
Cheick Keita – hienoja kosketuksia ja näytti paremmalta puolustuksessa kuin tavallisesti. On vaikuttanut enemmän eteenpäin aiemmissa peleissä, mutta hänen ovela lähestymistapansa tällä kertaa varmisti, että mahdolliset pakot eivät estäneet puolustusta. 7

Craig Gardner – osoitti johtajuutta viedäkseen pelaajat ulos syömään, sitten rohkaisi heitä hänen lähtiessään kentältä. Oli mukana Birminghamin parempaan hyökkäyspeliin ja voisi olla avainhenkilö tulevina viikkoina. 7
David Davis – otti maalinsa hyvin ja taisteli kaikesta keskikentällä. Näyttää nauttivan vanhojen työnantajiensa kohtaamisesta. 8
Che Adams – työskenteli kovasti eristyksissä. Apuhyökkääjänä rajoitetulla tuella joukkueessa, joka pelasi toisella puoliajalla 10 miehellä, hän ei näyttänyt oudolta – mutta ei ollut tarpeeksi mukana oikeuttaakseen standardia korkeamman arvosanan. 5

Krystian Bielik (v. 55) – upotettu erinomaisesti keskelle. Teki joitain tärkeitä lohkoja pienestä koputusta huolimatta. 8