Millwall 2-0 Birmingham Four Things:Lions päihittää Bluesin

Morrison ja Wallace juhlivat – bbc.co.uk

Maxime Colinin oma maali ja Ryan Tunnicliffen isku auttoivat Millwallia voittamaan ansaitun 2-0 Birminghamin lauantai-iltana. Tässä neljä puheenaihetta pelistä.

Lionit vahva alku

Neil Harrisin joukkue painoi hyvin varhain ja näytti vaaralliselta pelin siirtymävaiheissa. Marc Roberts syyllistyy muun muassa pallon luovuttamiseen vaarallisilla alueilla. Isännät pääsivät loistaviin sijoituksiin, mutta aluksi, niiltä puuttui lopputuote, jota tarvitaan, jotta niistä saisi kaiken irti. Yhdessä monista puolimahdollisuuksista Aiden O’Brien heitti pallon riman yli Jake Cooperin 17. minuutin pudotuksen jälkeen.

Vassellin suuri mahdollisuus

Birmingham ei tarjonnut mitään tulevasta, mutta peli olisi voinut käydä toisin, jos Isaac Vassell olisi käyttänyt parhaan mahdollisuutensa. David Davis löi entisen Luton-hyökkääjän maaliin hetkiä ennen puoliajan päättymistä. mutta hän ei saanut laakereitaan oikeaan tiukasta kulmasta ja liukui sen leveäksi.

Millwallilla oli suunnitelma B

Tämän blogin suurin epäilys Millwallista ennen tätä kautta ei ollut se, olisiko heillä vaaditut taisteluominaisuudet – Harris ja fanit hyväksyisivät mitään vähempää. pikemminkin se oli se, oliko heillä taktista vaihtelua kilpaillakseen modernisoituvassa mestaruuskilpailussa, luottanut hyökkäysuhkana Steve Morisonin ilmakykyyn League Onessa. Morison oli erinomainen, hänen vahvat juoksuhetket toiselle puoliajalle olivat avausottelun avaimia, jonka Colin vahingossa löi, ja veteraanin joukkuetoverit eivät ujostuneet käyttämään hänen vahvuuksiaan. He pelasivat myös kontrolloidusti, hallussa jalkapalloa tauon jälkeen ja näyttää teknisesti varmempaa asua. Tom Elliott näytti hyvältä vaihdettuaan Morisonin ja kun Tomasz Kuszczak työnsi hänen 76. minuutin laukauksensa pois, Tunnicliffe nappasi kotiin.

Birminghamilla ei ollut suunnitelmaa A

Vierasjoukkueen upea puolustaminen toista maalia varten kuvasti heidän suorituskykyään. Puolustajat tyhjensivät usein linjansa, mutta sitten keskikenttäpelaajat ja hyökkääjät olivat liian hitaita painostamaan pelin toissijaisissa vaiheissa. antaa Millwallin keskikentälle liikaa aikaa palloon. Vaikka lionit menivät laadukkaasti toisella puoliajalla, Bluesin hallussapito oli aivan liian huolimatonta ja hukkasi monia mahdollisuuksia murtaa. Heillä ei voi olla valittamista tappiosta.