Bolton 2-3 Leeds Five Things:jännittävä avaus

Phillips juhlii – bbc.co.uk

Leedsin 3-2-voitto Boltonista oli jännittävä peli, Tyylien jyrkkä kontrasti tarjoaa täydellisen muistutuksen siitä, miksi rakastamme mestaruutta. Tässä on mitä opimme.

Leedsin valoisa alku

Bolton pelasi kaksi edessä, mutta heillä oli usein viisi tai kuusi miestä puolustavassa kolmanneksessa ja Leeds hyötyi valtavasti keskikolmanneksen tilasta. Pablo Hernandezin hyvän pelin jälkeen oikea laita voitti seitsemännen minuutin kulman, espanjalainen toimitti Kalvin Phillipsille, joka ampui pallon vasempaan kulmaan. Chris Wood sai nopeasti takaisin viime kauden saalistusvaistonsa 30 minuutissa, meni sisään palkkia sen jälkeen, kun Ezgjan Aliosky heitti Kemar Roofen oikean laidan poikki maalin. Parhaimmillaan Christensenin miehet olivat elinvoimaisia, viihdyttävä asu.

Madinen uhkaus

Phillipsin ja Woodin maalien välissä oli Boltonin paineen aika. Gary Madine, kotijoukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja, käytti valtaansa ja teollisuuttaan pakottaakseen Matthew Penningtonin ja Liam Cooperin syvälle. Tämän ansiosta Trotters sai otteen keskikentästä, voittaa erävärejä ja saada ristiä ruutuun. He uhkasivat sarjoilla, joten ei ollut yllättävää, että se oli menetelmä, jolla he tekivät maalin takaisin 39 minuuttia, Madine kotiin matkalla Josh Velan kulmaan.

Puolustuksen epäonnistumisia

Kolme minuuttia sen jälkeen, kun Bolton pienensi alijäämää, he palauttivat Leedsille kahden maalin tyynyn. Wood nosti Phillipsin sisääntuloa varten, mutta suurelta osin Mark Howardin huonon sijoituksen ja David Wheaterin pitkittyneiden paitsion vetoomusten vuoksi. Vehnä ja muut olivat erinomaisia ​​League Onessa, mutta suuri osa taustalinjasta todettiin puutteelliseksi, kun viimeksi yritettiin mestaruussarjassa, ja tämä suorituskyky saattaa kyseenalaistaa heidän pätevyytensä tällä tasolla.

Bolton paransi toista puoliaikaa

Isännät näyttivät ainakin takapuolelta vahvemmalta, kun Wheatersin tilalle tuli Reece Burke, joka teki vaikutuksen Parkinsonin aikana Bradfordissa. Myös toinen vaihtopelaaja Will Buckley teki eron terävällä liikkeellään ja kolme minuuttia hänen tulonsa jälkeen Adam Le Fondre lähetti 67. minuutin rangaistuspotkun. Le Fondre itse painoi paremmin tauon jälkeen, kun Josh Cullenin vaikutusvalta kasvoi, ampui hieman yli 77 minuuttia samannimisen Velan vapaapotkun jälkeen.