Burnley 2-1 Everton Six Things:Clarets tekee vaikutuksen

Puu nyökkää voittajaksi – telegraph.co.uk

Ashley Barnesin ja Chris Woodin toisen puoliajan maalit näkivät, että Burnley voitti ansaitusti liigan tuplauksen Evertonista. joka oli iskenyt ensimmäisenä Cenk Tosunin kautta. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Burnleyn varhainen paine

Sean Dychen joukkue pelasi alkuvaiheessa hyvää jalkapalloa Aaron Lennonin ja Matthew Lowtonin yhdistyessä hyvin oikealla laidalla. missä ne aiheuttivat ongelmia Cuco Martinalle. Yhdessä 17 minuutin pelijaksossa pallo putosi Jack Corkille, joka viipaloi ponnistelun tangon yli. Michael Keane, palaan Turf Mooriin ensimmäistä kertaa, syyllistyi kahteen pehmeään päähän, jotka putosivat Johann Berg Gudmundssonille, jonka Seamus Coleman kielsi kahdesti korttelin perusteella.

Evertonin ensimmäisen puoliskon viilto

Vaikka Burnley hyökkäsi pisimmät jaksot ensimmäisellä puoliajalla, Evertonin kalliisti koottu hyökkäys auttoi heitä muuttamaan positiivisemmat hetkensä selkeiksi tilanteiksi. Gylfi Sigurdsson näytti nopeita jalkoja laatikossa ennen kuin tarjosi Theo Walcottille mahdollisuuden takatolppaan. joka ampui maalin ulkopuolella sekoittumisen jälkeen Tom Daviesin kanssa. Walcott loi kuitenkin avauksen, kun hän vältti Gudmundssonin huomion, kun Coleman heilautti naarmuuntunutta ristiään Cenk Tosunille suunnatakseen kotiin. Toffees jatkoi uhkaa tauolla, ja kun James Tarkowski ei pystynyt hallitsemaan Tosunin taaksepäinsyöttöä, Walcott osui suoraan Nick Popeen tiukasta kulmasta.

Puun vaikutus

Ensimmäisen puoliajan jälkimmäisissä vaiheissa Burnleyn syötöstä tuli ehkä hieman vanhentunut – ainakin sen jälkeen, kun Jordan Pickford teki vahvan 29. minuutin torjunnan kieltääkseen Jeff Hendrikin. Jälkimmäinen sijaitsi lähempänä Corkia ja Ashley Westwoodia kuin Barnesia, jota pyydettiin epäoikeudenmukaisesti hallitsemaan neljää puolustajaa, mikä rajoittaa mahdollisuuksia laadukkaisiin varhaisiin palloihin. Tilanne muuttui toisen puoliajan alussa, kun luonnollinen hyökkääjä Wood korvasi Hendrickin ja Pickford pakotettiin välittömästi hyviin pysähdyksiin Lennonilta ja Ben Meeltä. Maalivahdin sijoittelu saattoi kuitenkin kyseenalaistaa näennäisesti väistämättömästä tasoituksesta:väsymätön Barnes meni jälleen Keanen edelle saadakseen vaikuttavan Lowtonin syötön. ampuminen lähipostin sisällä.

Jälleen huono päivä Williamsille

Ashley Williams näytti epäilyttävältä koko iltapäivän ja 80 minuuttia, hän päätti jäädä tyhjälle alueelle, sen sijaan, että merkitsisi miestään Woodiin, kuka oli lähempänä maalia. Waleslaisen huolimaton päätöksenteko sai rangaistuksen, kun Wood löi Keanen palloon nyökyttääkseen kotiin lähietäisyydeltä. Williamsin huono peli vaimeni 85 minuuttia, kun hänet lähetettiin, koska hän heitti kätensä Barnesin kasvoihin, vähentää hänen puolensa jo ennestään vähäisiä mahdollisuuksia pelastaa piste.

Tyytymättömät evertonilaiset

Vieraspään potkuilla koko ajan ja Sam Allardycea ja pelaajia kohtaan esitetyillä vahvoilla näkemyksillä ei ollut juurikaan tekemistä putoamisuhan kanssa. Everton pysyy yhdeksänneksi ja seitsemän pistettä pudotusalueen yläpuolella ennen lauantain aloituksia – jos pudotus oli ainoa huolenaihe, fanit olisivat erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Olennaisempi ongelma on, että kun The Toffees pelaa muualla kotoa Big Samin alla, he osoittavat vastustajilleen liikaa kunnioitusta, vaikka he omistavat, paperilla, laadukas joukkue. Ronald Koeman menetti työpaikkansa osittain siksi, ettei hän todella omaksunut seuran. Silti ero Allardycen alaisuudessa on todennäköisesti vielä suurempi.

Burnley teki ennätykset suoraan

Ennen aloitusta, Clarets kohtasi kaksi ei-toivottua ennätystä. He olivat voittamattomia 12:lla eivätkä olleet tulleet takaapäin voittamaan huippuottelua sitten toukokuun 2010, kun he jo putosivat:Jack Cork teki maalin 4-2-voitossa Tottenhamista. Keskikenttäpelaaja näytteli kahdeksan vuotta myöhemmin, kun Burnley päätti molemmat ennätykset, ansaitusti saavuttaa 40 pisteen rajan yhdeksän pelin jälkeen. Kysymys on nyt siitä, kuinka hyvä heidän kausi voi olla:yllätys kahdeksan parhaan sijoitus näyttää nyt hyvin heidän käsissään.