Mansfield 2-1 Newport -pelaajaluokitukset:Hamiltonin nopeus

Shaquile Coulthirst's teki voittorangaistuksen, kun Mansfield tuli takaapäin ja voitti 10-miehen Newportin 2-1 – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Mansfield Town

Jake Kean – näytti vapisevalta ennen ensimmäisen puoliajan loukkaantumista. Kaatoi pallon Birdille avaajaksi. 4

Lee Collins – keskipuolustaja, ja se näkyi. Näytti aivan liian aralta oikealta takapuolelta ja oli onnekas, kun hän kohtasi sivun, jolla ei ollut paljon leveyttä. 3
Krystian Pearce – ei maalistaan ​​huolimatta ansainnut mies-ottelun palkintoaan. Yksi tai kaksi viipaloitua välystä, jopa pienellä paineella. 4
Rhys Bennett – yksi vapiseva hetki ensimmäisten 30 sekunnin sisällä, eikä näyttänyt itsevarmalta sen jälkeen, yhden hyvän korttelin päässä Birdistä. Olisi pitänyt onnistua paremmin ensimmäisen puoliajan päätteellä maaliin. 3
Mal Benning – huono jakelu ja näytti välillä hieman eksyksiltä. 4

Jamie McGuire – asetti vahvoja haasteita, jotka estivät opposition saamasta vauhtia eteenpäin. 7
Joel Byrom – jotkut hänen sarjatoimituksistaan ​​olisivat voineet olla parempia. Osoitti halukkuutta mennä eteenpäin, kunnes McGuire irtosi ja hän otti varovaisemman roolin. 5
Benjamin Whiteman – joukkuetoverit saivat pallon hyökkääjille aikaisin, eli Whiteman oli reuna-alueella. Rajoitetulla omaisuudellaan hän teki yhden tai kaksi hyvää toimitusta, mukaan lukien Hamiltonin toisella puoliajalla suoritettu keskitys. 6
CJ Hamilton – jatkuva uhka vasemmalla. Joutui useaan otteeseen Samuelin taakse ja olisi voinut tehdä maalin. 9

Patrick Hoban – työskenteli kovasti ja piti pallosta kiinni, ei kuitenkaan voinut käyttää fyysisyyttään päästäkseen vastustajan takalinjan ulkopuolelle. 5
Shaquile Coulthirst – aiheutti ongelmia vauhtissaan ja sitkeydessään. Ansaittu maalinsa paikan päältä – vaikka tuuli vihjasi muuta, kun se siirsi pallon rangaistuspaikalla… 7

Scott Shearer (40-v.) – ei saanut laukausta maaliin, mutta ei herättänyt luottamusta yhdellä tai kahdella hermostuneella läppäyksellä. 4
Alex MacDonald (73)
Yoann Arquin (88)

Newportin piirikunta

Joe Day – käveli ensimmäisen maalin eteen, sai kätensä rangaistuspotkusta. Ensimmäisellä puoliajalla tehtiin hyviä torjuntoja. 7

Alex Samuel – teknisesti laitapuolustaja, mutta painotetaan enemmän "selkää" kuin "siipiä". Kauheaa puolustusta vielä, kun kahleet vapautettiin, hän teki yhden hyvän ristin oikealta. Vapautta olisi pitänyt antaa enemmän. 4
Scot Bennett – varattu tilalle loukkaantuneen Mark O’Brienin ja saanut myöhään varoituksen, hän pärjäsi. 6
Darren Jones – jäänyt toisinaan kiinni vauhdin puutteesta. Coulthirst aiheutti hänelle ongelmia. 4
Micky Demetriou – ei tehnyt liikaa väärin puolustuksessa ja teki yhden hienon maaliviivakorttelin Hobanilta. 6
Dan Butler – liian lähellä keskuspuolustajia voidakseen vaikuttaa peliin. Mansfieldin oikeanpuoleisten haavoittuvuuksien ansiosta hänen olisi pitänyt työntää eteenpäin useammin. 3

Mitch Rose – ei teknisesti paras, mutta juoksi sukat pois ja taisteli hallussapidosta. Joskus hän oli ainoa pelaaja, joka painoi palloa. 6
Michael Flynn – pudonnut usein keskikentältä puolustukseen, ennen hänen valitettavaa ensimmäisen puoliajan loukkaantumista. 4
Craig Reid – joku matkustaja ilman palloa ja tarjosi sen kanssa vähän. Myönsi rangaistuspotkun käsipallostaan ​​toisella puoliajalla. 2
Janaai Gordon – haalistunut muutaman kunnollisen aikaisen juoksun jälkeen. Kiistanalaisesti lähetetty myöhään Byromin haasteeseen. 4
Ryan Bird – hyödynsi Keanin vuotoa avauksessa. Teki kaksi muuta järkevää yritystä maaliin, huolimatta palvelun nälkään. 6

Paul Bignot (27.) – osoitti vastahakoisuutta sulkea toimintansa – ei päässyt Hamiltoniin tarpeeksi nopeasti. 4