Notts County 2-1 Crawley:neljä asiaa, jonka opimme

Kevin Nolan

Ahkera näyttö auttoi Notts Countya saamaan ensimmäisen voittonsa Kevin Nolanin johdolla, 2-1-voitto Crawley Townista – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Passiivinen Crawley

Aloittaessaan vain kaksi hyökkäävää pelaajaa – Enzio Boldewijn ja James Collins – Crawleyn manageri Dermot Drummy osoitti kiistatta putoamisen uhkaamaa Notts Countyn kohtuutonta kunnioitusta. Ensimmäisellä puoliajalla, heidän puolustavammat pelaajansa olivat rohkeita pallon kanssa, yrittäessään kiertää lehdistöä ja siirtää palloa nopeasti. Ottaen huomioon heidän omalla puoliskollaan oleva kansi kuitenkin, he eivät olleet niin rohkeita ilman sitä, Keskuspuolustajat, kuten Mark Connolly ja Joe McNerney, eivät koskaan haastaneet voimakasta Jon Steadia.

Morrisin sankaritekoja

Crawleyn arka selkälinja saattoi myös pelätä Jonathan Forten liikettä, joka juoksi kohdemiehen yli, kuten hän teki yksi-yksi-mahdollisuudestaan ​​vähän ennen puoliaikaa, joka pakotti hyvän torjunnan Glenn Morrisilta. Maalivahti torjui Fortelta toisella puoliajalla lähietäisyydeltä muiden keskeisten pysäytysten ohella tilanteessa 0-0. Ilman ex-Leyton Orientin ykköstä, Crawley olisi voinut jäädä taakse aikaisemmin kuin he.

Aggressiivisen puolustamisen merkitys

Sopivasti, Notts Countyn avaus tuli Thierry Audelista. Richard Duffyn ja Haydn Hollisin tukemana, Audel oli valtava koko illan. Hyökkäämällä palloihin nopeasti, Notts Countyn keskuspuolustajat lievensivät painetta ja estivät Crawleyn keskikenttäpelaajilta mahdollisuuden tukea hyökkäyksiä. Jimmy Smith pelasi huonoimman pelinsä Red Devilsissä pitkään aikaan, kun hänen keskikenttäkumppaninsa Billy Clifford ja Josh Payne, olivat luultavasti huonompia, ei tarjoa luovuutta eikä aggressiota. Crawleylle on jo pitkään ollut ongelmana puolustaa ristiä. joten keskikenttäpelaajat joutuvat ottamaan enemmän vastuuta estääkseen heitä tulemasta sisään. Joskus Notts County teki sisäänheiton juuri puoliväliviivan takana ja ainoa Crawleyn pelaaja sen takana oli eristetty Collins.

Collinsille tarvitaan lisää tukea

Boldewijn tarjosi luovuuden välähdyksiä ensimmäisellä puoliskolla, kun taas Collins tuotti yksin Crawleyn pelin parhaan hetken. Hyökkääjän vaistonvarainen ponnistus Collinin takana kaukaa olisi voinut pelastaa ansaitsemattoman pisteen. Molemmat pelaajat osoittivat tarpeeksi osoittaakseen, että he pystyvät tuottamaan, kun heille annetaan oikea tuki, mutta molemmilta puuttui sinnikkyys yllyttää hyökkäyksiin itse. Notts Countyn eteenpäinliikkeet olivat tiimityötä, kuvaa se tosiasia, että Curtis Thompson, heidän kirkkain hyökkäyskipinänsä ensimmäisten 72 minuutin aikana, lähetettiin pois, eikä suorituskykytaso laskenut. Adam Campbell tarjosi säälimätöntä energiaa, Michael O’Connor taisteli hyvin keskikentällä ja joukkue tarjosi uhan maalinteosta. Heidän painostuksensa palkittiin, kun Forte sai lopulta Morrisin voiton, kun tämä ampui kotiin pysäytysajalla. herättää iloisia kohtauksia.

Jatka pelaamista samassa hengessä, niin Notts County voittaa pudotuksen, kun taas Crawleyn vierasesittelyjen jatkaminen lopettaa kaikki viipyvät pudotuspelitoivot.