Lincoln 0-0 Crawley Six Things:yksiulotteiset Imps

Imps osui Rheadiin liian usein – uptheclarets.com

Lincolnin maalivahti Josh Vickersin mies-ottelun esitys ja Crawleyn järjestäytynyt vierasesitys tarkoittivat 0-0-tasapeliä kahden joukkueen välillä Sincil Bankissa. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Lincolnin hyvä alku

Kotijoukkue näytti uhkaavan alkuvaiheessa, painaa korkealla intensiteetillä, hyödyntää tilaisuuksia saada aikaiset pallot Matt Readiin, jonka silmät loistivat joka kerta kun omistus saatiin. Matt Green heitti leveästi neljä minuuttia, sitten pian sen jälkeen, Michael Bostwick puski yli, kun Sean Raggett pudotti Jordan Maguire-Drew'n kulman yli maalin.

Yorwerth se

Crawley hillitsi sitten vuoroveden. Josh Yorwerth putosi hieman syvemmälle Matt Rheadille, tarjonnan katkaiseminen kohdemiehelle ja Lincolnilla ei ollut mielikuvitusta hyödyntää muita alueita. Alex Woodard pystyy usein syöttämään avatakseen puolustuksen, mutta osa kahden miehen keskikenttää, hän leikki kurinalaisesti, mikä rajoitti hänen luovaa vapauttaan, kun hyökkäävä yksikkö kamppaili saadakseen yhteyttä toisiin palloihin.

Crawleyn hetket

Vaikka Lincolnilla oli pidempiä ja voimakkaampia painejaksoja, Crawley oli taitavampi muuttamaan loitsujaan vastustajan maalivahtien testeiksi. Josh Vickers suoriutui tehtävästään seitsemässä minuutissa, kieltää Panutche Camara kirkkaan juoksun jälkeen oikealta Enzio Boldewijnilta. Punaiset paholaiset uhkasivat siivillä:kun Jordan Roberts ohitti Neal Eardleyn vasemmalla, Camara perääntyi pallon Yorwerthiin, jonka 30. minuutin luja yritys työnsi pois entisen Barnetin pysäyttäjän ansiosta.

Yksiulotteinen Imps

Jordan Maguire-Drew ja Nathan Arnold olivat haalistuneet ensimmäisellä puoliajalla. Kuitenkin, vetäytymisensä Billy Knottin ja toisen ison hyökkääjän hyväksi, Ollie Palmer, pikemminkin pahensi kuin ratkaisi Lincolnin ongelmia. Keskikenttäpelaajat ja puolustajat yrittivät saada pitkiä palloja aina tilaisuuden tullen, poistaen näin yllätyksen elementin.

Opportunistinen Crawley

Harry Kewellin puoli ei aina aikonut hyökätä, mutta heille annettiin rohkaisua, koska Lincolnin keskikentällä ei ollut tasapainoa loppuvaiheessa. Sean Raggett jäi muutaman kerran kiinni Robertsiltä, jotka eivät pystyneet hyödyntämään hyviä paikkoja, ennen kuin Smithin putoava 81. minuutin lentopallo työnnettiin pois. Panutche Camara menestyi hyvin muodin avauksissa rajoitetun tuen vuoksi, hänen energiansa ilmeni voimakkaalla juoksulla maalin painostamiseksi jo 92. minuutilla – hänen sinnikkyytensä olisi saattanut palkittua, jos hänellä olisi ollut enemmän tukea.

Kewellin oppiminen

Yleinen kysymysmerkki, joka ympäröi EFL-seurojen entisiä huippujalkapalloilijoita, on heidän pragmatisuutensa. Kewell, vaikka ei yhtä rakastettu Crawleyssa, osoitti hyvää ymmärrystä siitä, mitä hänen puoleltaan vaadittiin kilpailukykyiseen vierassuoritukseen. Testien taso kummallekin maalivahdille sanelee, että taktisesti, hän sai paljon oikein.

Lincolnin täytyy kehittyä

Pää tuotiin sivuun, oletettavasti, parantaakseen joukkueen peliä viimeisellä kolmanneksella. Vaikka näimme jälkiä siitä varhain, tällä tasolla voi olla, että häntä käytetään paremmin suunnitelmana B, sen sijaan, että joku lyöisi 90 minuuttia. Vaikka Lincoln on nauttinut kilpailukykyisestä elämästään jalkapalloliigassa, heidän luovuutensa ja mielikuvituksensa jättävät toivomisen varaa.