Barnsley 1-3 Fulham Six Things:sattumanvaraiset valkoiset

Ryan Sessegnon – bbc.co.uk

Harvoin pistoksen saamista takaraivoon voidaan pitää täydellisenä ratkaisuna ongelmaan, mutta niin oli Stefan Johansenin ja Fulhamin tapauksessa lauantai-iltapäivänä. He olivat vakavassa vaarassa hävitä ensimmäisen liigan joulukuun puolivälistä lähtien, kun he jäivät jälkeen Oakwellissa Liam Lindseyn maalin kautta. mutta Dimitri Cavaren huonosti harkitun hyökkäyksen jälkeen Stefan Johansenia vastaan, vuorovesi kääntyi 3-1-voittoon. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Barnsleyn kirkas ensimmäinen puoliaika

Ottelua edelsi tunteellinen kunnianosoitus entiselle Barnsleyn omistajalle Patrick Crynelle, joka oli valitettavasti menehtynyt sillä viikolla. Asennus, hänen edistämänsä yhteenkuuluvuuden tunne ei hylännyt faneja, eikä pelaajia, joka tuotti korkeaoktaanisen ensimmäisen puoliskon näytön. Heti kun Fulham pääsi puolivälin yli, heitä kohtasi punapaitainen ratsuväki. Jokainen avaus, jonka Barnsley loi, mukaan lukien Stevie Mallanin varhainen kaukovartija, joka pisti Marcus Bettinellin kämmentä, tuli muutaman sekunnin sisällä hallinnan vaihdosta.

Staattiset valkoiset

Vierasjoukkue pelasi Barnsleyn käsiin luovuttamalla pallon niin halvalla, ei auttanut keulamiehen Rui Fonten ja muiden hänen takanaan olevien liikkeen puute. He jäivät jälkeen, kun Tomas Kalas käänsi kömpelösti Mallanin syvän kulman kaukaa kohti ja vaikka Bettinelli piti joukkuetoverinsa poissa, Matty Pearsonin este esti häntä pysymästä poissa Lindsayn seurannasta.

Pelin muuttajat

Tykeillä kävi jonkin verran tuuria, että heidän maaliaan ei suljettu pois ja peli sujui hyvin:kunnes se oli, ensimmäinen minuutti loukkaantumisajasta. Cavare päätti työntää Johansenin takaraivoon, kun pallo oli poissa pelistä ja hänen tyhmyytensä tarkoitti, että Barnsley puolustaisi ohutta johtoaan 10 miehen kanssa. Tämä etu kesti vain kolme minuuttia toisessa erässä. kun Ryan Fredericks päätti riehuvan juoksun pelaajien läpi osumalla tolppaan, jättäen kaimansa Sessegnonin syömään levypallon.

Barnsleyn rohkea vastarinta

Nuoren tasoittaja vihjasi Fulhamin välittömään dominointiin, mutta sen sijaan Barnsley taisteli urhoollisesti. Keskikenttäpelaaja Gary Gardner peitti jokaisen ruohonkorren suojellakseen keskuspuolustajia Lindsayta ja Matty Pearsonia, jotka selvittivät jokaisen tielleen tulleen pallon sitkeässä puolustusnäytöksessä. Puolen tunnin ajan, Fulhamin paras yritys oli Neeskens Kebanon spekulatiivinen yritys, joka kiertyi vaihtopelaajan Matt Targettin näppärän takapään jälkeen.

Syötä Federicksiä, Fulham!

Fulham käytti Targettia ja Kebanoa vasemmalla puolella useimmin toisella puoliajalla, kuitenkin se oli peli oikealla Ryan Fredericksin kautta, mikä osoittautui tuottavimmaksi. Atleettinen laitapuolustaja tähtäsi edistyneille alueille heti, kun hän sai pallon ja oli avainasemassa ensimmäisen maalin luomisessa, hän oli myös avain toiseen. Fredericks keskitti takatolppaan ja kun maalivahti Adam Davies ei kestänyt Kebanon päätä, tuloksena ilmaista maalilinjan lähitaistelu näki Kevin McDonaldin ryntää kotiin.

Vaikeita aikoja Tykeille

Sessegnon lisäsi 95. minuutin kolmanneksen lisäten Barnsleyn kurjuutta. Puolueensa yhdeksän miestä, jotka eivät pitäneet tätä WWE:nä tai kuumana perunana, ansaitsisivat ainakin pisteen rohkeista ponnisteluistaan ​​vastoinkäymisissä. Sen sijaan, tappio jättää heidät haavoittuviksi, neljä putoamiskilpailijaa pelissä tiistaina. Kun seuralla on edessään syvästi tunteellinen aika kentän ulkopuolella, heillä on paljon suojattavaa.

Fulham teki käänteen

Kun Cottagers aloitti marraskuun 2-0-tappiolla Wolvesille ja putosi sijalle 17, harvat olisivat uskoneet, että he päättävät tammikuun jopa kuudenneksi, mutta se on merkki siitä, kuinka nopeasti asiat voivat muuttua jalkapallossa. He ovat tehneet 31 maalia tuona aikana – yhdeksän enemmän kuin mikään muu joukkue – ja Sessegnon nauttii edelleen edistyneemmästä roolista. Fulham ansaitsee tunnustuksen kokonaismuodostaan, mutta on vaikea paeta tunnetta, että heidän suorituksensa Oakwellissa on jättänyt parantamisen varaa.