Miten Track Runners Käytä Math ?

Track juoksijat käyttävät matematiikkaa heidän kilpa-ja koulutusohjelmia . Track käynnissä on kilpaurheilua . Painopisteradan juoksija on suorituskykyä , ja matematiikka on tärkeä osa määriteltäessä suorituskykyä . Saat huippu-urheilijoita , jossa sekunnin murto asia ,matematiikka urheilu tiede voi olla tärkeää menestys. Ohjeet

1

Hankivauhtia oikealle tai lopuksihuono tulos . Radalla kilpailujen 400 meters/440 metriä tai enemmän, vauhti tuomio on elintärkeää . Runners joka juoksee hyvin nopeasti alkuvaiheessa hidastavat huonosti kuin ne lähellämaaliin . Pidemmissä kilpailuissa , väsymys vaikeuttaa vastaamaankilpailijan viimeistely sprintti . Esimerkiksi juoksijoilleparas 5000 meter/3-mile aika 15 minuuttia olisi ongelmia , jos he suorittivatkaksi ensimmäistä kierrosta alle kahdessa minuutissa .
2

Käytä vauhtia tuomion määrittää rodun taktiikkaa. Pidemmissä kävelykilpailut , kilpailijat käyttäväterilaisia ​​taktiikoita tasaisesti jokaisella kierroksella, mid -race tulva tai hidas käynnistyminen ja nopeasti loppuun. Ymmärtäminen kilpailijoiden todennäköisesti taktiikka voi auttaarunner suunnitelmarodun strategiaa . ArtikkeliMath Forum , Go for Gold , osoittaa, kuinka valmentajat voivat analysoida kilpa tilastojaeri kilpailijoiden valmistautua taktiikat oman juoksijoille ( viite 1) .
3

Huomioikaa olosuhteisiin radalla . " Peak Performance " lehti kertoituloksista Dr LGCE Pugh tuulen vastus juostessa . Pugh laskettu, ettäenergian hinta voittaa ilmanvastusvauhtia 67 sekuntia 400 metrin oli noin kahdeksan prosenttia koko energian kustannukset ( viite 2 ) . Koulun matematiikan verkkosivuilla , motivoida , kuvattueri olosuhteet vaikuttavat yleisurheilijat jossa opiskelijat voisivat käyttää matematiikkaa laskea suorituskyvyn muutoksista . Niistä asioista olivatvaikutusta korkeusasemansa suorituskyvyn jakäytön virtaviivainen huput voittaa ilmanvastuksen ( viite 3 ) .
4

Juna teidän tavoite suorituskykyä käyttämällä matematiikkaa laskea istuntoon nopeuksilla. Interval koulutus onsuosittu tapa lisätä nopeutta kestävyyttä tapahtumia 1500 metriä /1 kilometriä 10000 metriä /6 kilometriä . Urheilijat selvittää niiden keskimääräinen tahtiinkohde viimeistely aikaa ja ajaasarjan välein kilpavauhdilla . Saat1500 metrin tapahtuma, jossajuoksija tähtääaikaa alle neljä minuuttia ,istunto saattaa olla kuusi kertaa 400 metriä 60 sekuntia jokaista koulutusta kierros .
5

käyttää urheilu tieteen optimoida koulutusohjelmia . Juoksijat voivat käyttää sykemittareita saavuttaa eri koulutuksen vaikutuksia. Running tietyllä sykealueella tietyn aikaa voi auttaa juoksijoita parantaa laktaatti suvaitsevaisuutta -tärkeä tekijä pitkän matkan kilpailuissa . Polar sivuilla kerrotaan harjoitusalue ( viite 4) . Elite kestävyysliikkujalle käyttää urheilu tieteen laskea ja parantaa kilpailutekijät kutenosuus maksimaalisen hapenottokyvyn Dean Hebert selittää "Running Maailman mukaan Dean " ( viite 5 ) .
6

Laske ikääntymiseen liittyvien suorituskykyä. Vanhemmat juoksijat , joiden esitykset vähenee luonnollisesti iän myötä voi verrata kertaa nuorempien juoksijoiden avullakehitettyä World Masters Athletics ( viite 6 ) . Syötäparhaat ajat ja ikä, jajärjestelmä käyttää matematiikkaa laskea ikääntymiseen liittyvien kertaa . 65 - vuotias mies käynnissä 5 minuuttia1500 metriä on käynnissävastaava 3 minuuttia 46 sekuntia ,eliitti aikaa , joka edustaa 91 prosenttia hänen ikäryhmässä suorituskykyä .