Wigan 0-1 Sheffield Wednesday:Viisi asiaa, jonka opimme

Wallace nettoi voittajan – mirror.co.uk

Häkkisuhteessa Länsi Lancashiressa, hyvä puolustaminen Sheffield Wednesdaystä ja ensimmäisen puoliajan lyönti Ross Wallacelta ansaitsivat heille 1-0-voiton Wiganista. Mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Etumiehet eristettiin

Ensimmäisellä puoliajalla, hyökkääjät kentällä olivat Will Grigg Wiganista, kun taas Fernando Forestieri ja debyytti Jordan Rhodes aloittivat Sheffield Wednesdayssa. Grigg ja Forestieri ovat tehneet maaleja hyökkäysjärjestelmissä, kun taas monet Rhodesin Blackburnin maaleista tulivat kohdemies Rudy Gesteden rinnalla. Kuitenkin, millään heistä ei ole äärimmäistä vauhtia tai voimaa, joka antaisi heille mahdollisuuden johtaa linjaa yksin. Sam Morsyn nousut eteenpäin ja Michael Jacobsin oudosti kunnollinen risti oli Griggin tuki, Forestieri ja Rhodes syöttivät vierailijoille roskia.

Puolustus oli huipulla

Keskiviikon lyövää kaksikkoa pyydettiin usein hallitsemaan Keiren Westwoodin lyöntejä yläkentällä, joka osoitti ruokaa ja juomaa Dan Burnille ja Jake Buxtonille, jälkimmäisen korkeudesta huolimatta. Glenn Loovens oli vahva ilmassa keskiviikon, kun hänen keskuspuolustajakumppaninsa oikeanpuoleinen Vincent Sasso hyökkäsi enemmän kuin oikeanpuoleinen Jack Hunt.

Keskiviikko oli paras aikansa ennen taukoa

Sasson ryöstely ja yksi-kaksi Ross Wallacen kanssa aloittivat Sheffield Wednesdayn pelin parhaan loitsunsa, vähän ennen puoliaikaa. Heidän pelinsä tuolloin tuli alas vasemmalle, kun Adam Reach ja Barry Bannan kasvoivat peliin, Daniel Pudilin risti, joka johtaa peräkkäisiin kulmiin, joista yksi asetti Reachin taipuneen ponnistuksen, joka lensi leveästi. He kirjasivat, kun Rhodes nappasi Sasson diagonaalipallon ja Wallace viimeisteli improvisoidun maalin lähitolppaan.

Wigan hylkäsi toisen puoliajan mahdollisuudet

Sheffield Wednesday loi vähän, kuitenkin maalinteossa ollessaan huipulla. Morsyn tiukka ponnistus pakotti refleksin torjumaan Westwoodin, jotka myöhemmin tarvitsivat hoitoa toisen puoliskon alussa, ennen kuin vaihtopelaaja James Weir päätti Michael Jacobsin upean ristin yli. Polttaa, yksi kentän parhaista pelaajista, teki kaksi toiveikasta mutta turhaa yritystä puolivälin puolivälissä, kun taas oikeanpuoleinen Callum Connolly näki tasoitusmaalin kiistanalaisen paitsiossa.

Riittävän hyvä puolustus keskiviikolle

Latics loi hieman enemmän kuin vastustajansa ja näki joitain alueellisia etuja, mutta he eivät käyttäneet isoa kirjainta. Koska haluttomuus saada miehiä laatikkoon ja heillä ei ollut laatua, piste olisi ollut maksimi, jonka he ansaitsevat. Pelissä, josta kummankaan puolen ei pitäisi ottaa liikaa kiitosta, Sheffield Wednesdayn hyvä puolustus riitti ansaitakseen voiton.