Man City 1-1 Liverpool Five Things:viihde

Firmino kohtaa Fernandinhon ja Sterlingin – goal.com

Pelissä, joka on täynnä paikkoja ja maalia, on vaikea uskoa, että se päättyi vain kahdella maalilla. Ne tulivat, kun James Milner muutti toisen puoliajan rangaistuspotkun ja Sergio Aguero vastasi myöhään – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Kaupungin varhainen painostus

Manchester Cityä on usein kritisoitu liian passiivisuudesta menetettyään pallon. mutta Pepin painava ideologia oli tunkeutunut heidän esitykseensä ensimmäisellä puoliskolla. Uusi aggressio antoi heille vahvan otteen keskikentällä, josta he hyökkäsivät laajalle alueelle. Raheem Sterlingin varhaiset toimitukset pakottivat Ragnar Klavanin ja Joel Matipin epätoivoiset selvitykset, ennen kuin laitahyökkääjä yhdistettiin Leroy Saneen tauolla. Saksalaisen 20. minuutin laukaus pelastettiin ennen David Silvaa, joka myös näytti kurinalaisemmalta kuin aikaisemmat kaudet, ammuttu yli.

Liverpoolin satunnaisia ​​hetkiä

Liverpool osoitti vaaratilanteita ensimmäisellä puoliajalla. Nopea Sadio Mane tarttui John Stonesin huonoon takasyöttöön ja löi hitaamman Nicolas Otamendin, mutta Willy Caballero tukahdutti hänet. Mane voitti vapaapotkuja, jotka Philippe Coutinho suoritti huonosti, mutta brasilialainen kiertyi leveäksi 34 minuuttia yhdistettyään maanmiehensä Roberto Firminon kanssa ensimmäistä kertaa.

Liverpoolin luovutus

Liverpoolin hetket olivat yksittäisiä ensimmäisellä puoliskolla, mikä koostui suurelta osin kaupungin paineesta. Isännät olivat lähimpänä, kun Kevin De Bruyne pelasi Sanen läpi, joka laukaisi pallon, mutta kumpikaan Sterling tai Fernandinho eivät pystyneet muuttamaan paineen alla. Liverpool käytti onneaan ponnahduslautana ensimmäisen puoliajan parempaan lopputulokseen, joka näki Firminon ja Lallanan lähestyvän, ja positiivinen aloitus toiselle.

Clichyn virhe

Gael Clichy liukastui huonoon aikaan, joten kun Emre Can pelasi näppärän pallon hyökkääjää vastaan, hän panikoi ja kaatoi vastaanottajan Firminon. Vanhaa seuraansa vastaan, Milner muutti pistepotkun ja vei Liverpoolin johtoon pelin parhaana aikana. Näyttäen kompaktilta maalin jälkeen, he olisivat voineet saada toisenkin tauon aikana, mutta Willy Caballero hylkäsi Firminon yksitellen.

Kaupungin myöhäinen paine

Guardiolan kytkimet hyötyivät Citystä. Aloitusoikea puolustaja Fernandinho siirtyi keskeisempään rooliin, tarjoaa enemmän energiaa kuin lähtevä Yaya Toure, jonka tilalle tuli Bacary Sagna. De Bruyne oli erinomainen siirtyessään oikealle laidalle, ja hänen loistava syöttönsä johti 68. minuutin tasoituspeliin, Aguero koskettaa kotia lähietäisyydeltä. Hän ja De Bruyne yhdistivät vielä kaksi kertaa, edellinen menetti jalansijansa ennen kuin jälkimmäinen osui tolppaan, ennen kuin Aguero ampui epätavallisesti yli toisen upean ristin belgialaiselta joukkuetoveriltaan. Liverpool itse jäi kaipaamaan Lallanaa Firminon vetäytymisen jälkeen, mutta tasapeli oli reilu lopputulos kiehtovasta pelistä.