Portsmouth 0-1 Rotherham Five Things:hajanainen Pompey

Taylor nettoi voittajan – bbc.co.uk

Jon Taylorin ensimmäisen puoliajan maali toi Rotherhamille kauden toisen voiton. 1-0 voitto Fratton Parkissa. Tässä on viisi keskeistä puheenaihetta pelistä.

Pompeius epäsynkronissa

Kenny Jackett esitteli kolmen takana -järjestelmän, eivätkä pelaajat sopeutuneet. Brett Pitmanin hyökkääjäkolmiosta Oliver Hawkins ja Conor Chaplin, vain jälkimmäinen kykeni tarjoamaan paljon vauhtia ja hänellä oli hiljainen ensimmäinen puoliaika. Hawkinsille pelattiin paljon toiveikkaita pitkiä palloja, mutta kohdemiestä hallitsi Richard Wood, eivätkä keskikenttäpelaajat poimineet toisia palloja. Brett Pitmanin toivottiin olevan luova tukipiste, mutta hänen syvempi roolinsa merkitsi, että hän ei päässyt maalintekoalueille. jossa hän on menestynyt koko uransa ajan.

Rotherhamin organisaatio

Paul Warne otti riskin vaihtaessaan kolme taka-neljästä, jotka hävisivät viikko sitten Charltonille 2-0, mutta se toimi. Michael Ihiekwe oli ainoa, joka selviytyi tästä puolustuksesta ja perusteli säilyttämisensä ilmasta kometulla näytöllä, häntä ja Woodia suojelivat hyvin kurinalainen Darren Potter ja dynaaminen Will Vaulks.

Ei Proctoria? Ei ongelmaa.

Hyökkääjä Jamie Proctorin loukkaantuminen pakotti Warnen aloittamaan Kieffer Mooren yksinäisenä keulamiehenä. mikä hyödytti joukkueen taktista kokoonpanoa ensimmäisellä puoliajalla. Lee Frecklington, Ryan Williamsin ja Jon Taylorin olisi ehkä täytynyt suorittaa huolellisempia rooleja 4-4-2-pelissä, mutta ylimääräisellä vapaudella kaksi jälkimmäistä yhdistettynä avaajaksi. Williams pelasi Taylorin kautta, joka oli vaeltanut keskialueelle ennen kuin ampui pallon oikeaan yläkulmaan.

Subs vahvisti Pompeysta

Jackett vaihtoi puoliajalla lukemiin 4-4-2 ja teki kaksinkertaisen vaihdon, Matty Kennedy ja Nathan Thompson astuivat taisteluun nostaakseen kotijoukkueen suorituskykyä. He hyökkäsivät suurelta osin vasemmalla toisella puoliajalla useiden pelaajien kanssa, mukaan lukien toisinaan keskuspuolustaja Matt Clarke, haluavat tarjota ylikuormituksia ja luoda tilaa Kennedylle. Laitahyökkääjä teki sarjan keskityksiä ja Jamal Lowe onnistui pääsemään takatolppaan Ben Purringtonin edellä useaan otteeseen. nähdessään hänen 49 minuutin ponnistuksensa taipuneen leveästi. Puoli tuntia myöhemmin ryöstelevä Clarke ajoi Lowen luo, mutta hän ei saanut oikein yhteyttä. joten Rotherham piti voittoa.

Yhteenvetona

Huolimatta heidän toisen puoliskon nousuista, Portsmouthilta puuttui laatu viimeisellä kolmanneksella. Heillä oli silti tunne, että toinen osapuoli oli yhä omaksumassa uuden järjestelmän ja vähemmän hallintaan perustuvan lähestymistavan. Millers ansaitsi voiton ensimmäisen puoliajan näyttönsä perusteella, ja vaikka heidän piti kaivaa enemmän tauon jälkeen, positiivista on, että he tekivät. Viime kauden hillittyjen näyttöjen jälkeen Rotherhamilla on ainakin 11 pelaajaa, jotka taistelevat paidasta.