West Ham 0-3 Brighton Five Things:Seagulls Soaring

Murray pussittaa henkselit – theguardian.com

Glenn Murray auttoi Brighton &Hove Albionia historialliseen 3-0 voittoon West Ham Unitedista. jotka kamppailevat suoriutuakseen kauden edeltävien odotustensa mukaisesti. Tässä viisi asiaa pelistä.

Gross ilmentää ylivertaista näläntunnetta

West Hamilla on joukkue kokeneita Valioliigan kampanjoita, mutta yhtä tai kahta poikkeusta lukuun ottamatta heiltä puuttui nälkä pelata toisilleen. Toinen hyökkääjä Pascal Gross osoitti vahvempaa työnopeutta, käyttämällä oikeaa kehon muotoa Manuel Lanzinin ja Pedro Obiangin leikkimisen lopettamiseksi linjojen läpi. Gross yhdisti raakaa innostusta tekniseen pätevyyteen, hänen tuumaisen täydellinen 10. minuutin vapaapotkunsa löysi Murrayn pään, joka nyökkäsi kotiin.

West Hamin lyhyt loitsu

Viiden minuutin ajan juuri ensimmäisen puoliajan puolivälin jälkeen, West Ham pelasi energisesti ja nosti kotiyleisön. Lanzini ja Obiang alkoivat vaikuttaa peliin syvältä, Michail Antonio ja Arthur Masuaku venyttelivät leveästi, kun taas Cheikhou Kouyate, aluksi keskikenttäpelaaja, nostettiin ylös tarjotakseen fyysistä läsnäoloa Javier Hernandezin vieressä. Brighton sijoitettiin takaisin omaan laatikkoonsa, mutta he selvisivät tuosta ajanjaksosta vahingoittumattomina, kiitos hyvästä puolustamisesta Brunolta, Lewis Dunk, Shane Duffy ja Gaetan Bong. Jälkimmäinen esti Lanzinin ponnistuksen Pablo Zabaletan hyvän pallon jälkeen takatolppaan.

Hartia suussa

Se oli jollain tapaa Brightonin kunniaksi, että vaikka hän ei aina osoita suurta hyökkäysaikoa, he onnistuivat silti tekemään maalin kolme kertaa. Joe Hart luuli pelastaneensa joukkueensa lukemin 1-0, kun hän kielsi Murrayn yksi vastaan, sen jälkeen, kun Winston Reidin huonosti arvioitu pusku antoi pallon Grossille. Hartin työ osoittautui kuitenkin turhaksi hetkiä myöhemmin, kun Jose Izquierdo nappasi Brightonin toisen. Ilman Zabaletan haastetta, huonosti ajoitettu Obiangilta ja puolimielinen puolustaminen Jose Fontelta, hän päästi valloilleen erinomaisen oikean jalkaisen laukauksen, joka lensi oikeaan yläkulmaan.

Hidas toinen puoliaika

West Ham korvasi Kouyaten Andre Ayewilla tauolla, mutta järjestelmän ja henkilöstön muutos ei parantanut heidän suorituskykyään. laukaisi Lanzinin läheisen vapaapotkun 65 minuuttia. He osoittivat enemmän ajaa viidessä minuutissa, yksin, ensimmäisestä puoliskosta, kuin ne osoittivat koko toisessa. Ottaen huomioon, että useimmat häviävät joukkueet kohdistavat enemmän painetta pelin edetessä, West Hamin tasainen toisen puoliskon näyttö on kirottava syytös tuon klubin pukuhuoneongelmista.

Brighton-viimeistely ja kukoistava

Murray olisi voinut lisätä kolmannen maalin Anthony Knockaertin siistin käänteisen syötön jälkeen, mutta Joe Hart kielsi sen. Englannin tulppaan torjunta kuitenkin vain viivästytti 34-vuotiaan ahdin. jonka hän suoritti paikan päältä kompastuttuaan väsyttävään Zabaletaan 75 minuuttia. Tämä oli seuran ensimmäinen kärkipelin vierasvoitto maaliskuun 1983 jälkeen:kaikista West Ham Unitedin ja Slaven Bilicin tulevaisuutta koskevista pätevistä kysymysmerkeistä huolimatta, tämä ilta kuului yksinomaan Brightonille.