Wigan 0-1 Sheffield Wednesday -pelaajaluokitukset:keskuspuolustajat tekevät vaikutuksen

Wallace-verkkojen voittaja – mirror.co.uk

Häkkisuhteessa Länsi Lancashiressa, hyvä puolustaminen Sheffield Wednesdaysta ja ensimmäisen puoliajan lyönti Ross Wallacelta ansaitsivat heille 1-0-voiton Wiganista. Mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Wigan Athletic

Jakob Haugaard – hänellä ei ollut mitään tekemistä Wallacen maalin kummallakaan puolella juuri ennen puoliaikaa, joiden kanssa hän olisi voinut pärjätä paremmin. 4

Callum Connolly – hyviä hyökkäyksiä ensimmäisellä puoliajalla ja kiistanalainen tasoitustulos ratkaistiin paitsiossa. Vähän kevyt. 6
Dan Burn – hieno puolustustyö pysäyttämään Sasson juoksun. Komentava kauttaaltaan. 9
Jake Buxton – päästi kaksi halpakulmaa, jotka rohkaisivat keskiviikkona juuri ennen maaliaan. Muuten tukeva näyttö. 7
Stephen Warnock – 35:ssä ei ollut vauhtia tarjotakseen hyökkäysuhkaa rajoitetulla syöttökyvyllä. Ei testattu niin paljon puolustuksessa, mutta laitettu vaihtoon. 5

David Perkins – yritti työskennellä kovemmin kuin kroppa antoi toisinaan. Teknisesti rajoitettu ja kamppaili sulkeakseen Reachin ja Pudilin ulkopuolelle ensimmäisen puoliajan jälkimmäisessä vaiheessa. 3
Max Power – hiljainen ensimmäinen puolisko. Osallistui enemmän toisella puoliskolla, tuottamatta liikaa. 4
Shaun MacDonald – taisteli lujasti ja teki hyvää peittotyötä, mutta antoi pallon pois liian halvalla. 5
Sam Morsy – hänen malttinsa ja pallon pidättäminen vastustajan puoliajalla olivat avain Wiganin hallitsemaan ensimmäiset 35 minuuttia. Painoi toisinaan enemmän kentällä kuin Grigg ja pakotti torjumaan Haugaardin toisen puoliajan alussa. 7
Michael Jacobs – työskenteli kovasti ja pakotti Huntin sekä huonoon jakeluun että taaksepäin kentällä. Laita hyviä ristejä, mukaan lukien yksi Weirin otsikkoon. 6

Will Grigg – viaton työnopeus, mutta saanut vain vähän tukea, eikä vauhtia tai voimaa kompensoida. 4

Omar Bogle (67) – näytti venyttävän keskiviikon puolustusta enemmän kuin Griggiä. Jos Wigan pelaa jyrkempiä palloja Boglen takana kuin tänä iltana, hän voisi antaa suuren panoksen. 7
James Weir (67) – lisäsi raakaa energiaa ja painoi korkealla kentällä. Suuntasi Jaakobin ristiltä. 7

Sheffield keskiviikkona

Keiren Westwood – testaamaton, torjui Morsylta toisen puoliskon alussa, jolloin hän tarvitsi hoitoa. kavioi usein palloa, ei taktiikka, joka sopisi Rhodoksen ja Forestierin vahvuuksille. 6

Jack Hunt – ei noussut kentälle ja antoi pallon pois pienellä paineella. 3
Vincent Sasso – hyökkäsi enemmän kuin Hunt. Alkoi keskiviikon ensimmäisen uhkaavan hetken ryöstöllä ruutuun ja astui usein vastustajan puolikkaalle. Kerran tai kahdesti, kun hän antoi pallon pois, hän piti asemansa hyvin ja lievensi vaaraa. 8
Glenn Loovens – oli hetki, jolloin hän olisi voinut tehdä enemmän pysäyttääkseen Morsyn juoksun ja lähilaukauksen. Muuten kauttaaltaan vaatimaton. 8
Daniel Pudil – syötti yhden tai kaksi kunnollista ristiä ensimmäisen puoliajan jälkimmäisessä vaiheessa. Pystyi puolustamaan ahkerammin, mutta heikkoudet paljastettiin harvoin. 5

Ross Wallace – pelasi Sasson kentälle ja tarttui Rhodesin maaliin. Kun otetaan huomioon se 15 minuuttia ennen puoliaikaa, hän oli pelin reunalla. 4
Barry Bannan – hiljainen ensimmäinen puoli tuntia, sitten hiljalleen kasvanut peliin, orkestrointinäytelmä vasemmalla. Kunnollinen toinen puoliaika, mutta ei ansainnut mies-ottelun neljällä vahvalla keskuspuolustajalla. 6
David Jones – huonot syötöt ja joitain hätiköityjä haasteita, josta hän oli onnekas, kun erotuomari ei rankaissut häntä. Hutchinsonin pitäisi saada takaisin paikkansa näissä todisteissa. 4
Adam Reach – Keskiviikon vilkkain hyökkäävä pelaaja ensimmäisellä puoliajalla ja hänen pelinsä vasemmalla oli avain heidän parhaaseen loitsuun. Reachin lopputuote oli sekoitettu, ampui reilusti McManamanin toisen puoliajan tauon jälkeen. 5

Jordan Rhodes – suurimman osan ensimmäisestä puoliskosta häntä kiusattiin Buxtonin toimesta, eikä hän pystynyt hallitsemaan pitkiä palloja. Siitä huolimatta, hän nappasi Sasson diagonaalista syötöä Wallacen maaliin. 4
Fernando Forestieri – anonyymi kauttaaltaan. Westwoodin suurin koe tapahtui, kun Fessie luovutti pallon Morsylle vaarallisella alueella. Huono peli surkealla kaudella. 2

Callum McManaman (56:lla) – yksi kunnollinen juoksu ennen pallon heittämistä Reachin laukaukseen. Muita positiivisia puolia… hän oli ykkönen FA Cupin finaalissa, etkö tiedä. 5
Almen Abdi (81)
Jose Semedo (90+1)

[Wigan 0-1 Sheffield Wednesday -pelaajaluokitukset:keskuspuolustajat tekevät vaikutuksen: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005039331.html ]