Coventry 0-2 Millwall-pelaajaluokitukset:Cooperille kymmenen

Morison juhlii – bbc.co.uk

Jake Cooperin ja Steve Morisonin maalit antoivat Millwallin 2-0-voiton alareunassa Coventryssa – mutta miten pelaajat arvioivat molempia joukkueita?

Coventry City

Lee Burge – yksi tai kaksi kunnollista pysähdystä kauhean päätöksenteon satunnaisen suorituskyvyn varjoon. 3

Sam Foley – ei syyllinen Millwallin harvoista mahdollisuuksista, mutta yhtä lailla, ei onnistunut pakottamaan itseään peliin. 4
Farrend Rawson – hallitseva suoritus keskipuolustajalta, paremmalla jakelulla kuin hänen kumppaninsa. 8
Nathan Clarke – ei peittänyt itseään kunniassa Millwallin toisesta maalista ja teki paniikissa puolustavia puskuja, jotka menivät vastustajalle. 4
Ryan Haynes – antoi Archerille ensimmäisen työnsä ja teki joitain kunnollisia juoksuja myöhässä. Piti Wallacen pääasiassa hiljaa. 6

George Thomas – osa hyvää yhdistelmää, joka pelataan oikealla ensimmäisellä puoliajalla. Oikeanpuoleisen Foleyn varovaisen luonteen vuoksi hänen paikkansa oikealla keskikentällä merkitsi leveyden puutetta. 5
Andy Rose – työskenteli ahkerasti ja näytti hallitsevalta, olematta liikkeellepaneva voima. 6
Callum Reilly – työskenteli kovasti ja sulki hyvin ensimmäisen puolen tunnin aikana. Siitä lähtien hän menetti itseluottamuksensa ja liian usein hallinta. 4
Kyel Reid – ei tarpeeksi ruumiita hyökkäsi hänen ensimmäisen puoliskon ristiin, joka esti hänen suorituksensa. Samoin vaihto oikealle toisen puoliajan korjauksia varten. 5

Marcus Tuday – pari kunnollista yritystä varhain. Pudonnut usein syvälle kerätäkseen pallon, mikä toisinaan johti Beavonin tuen puutteeseen. Nimetön ennen vaihtoa. 4
Stuart Beavon – hänelle ei annettu helppoa työtä, vaan linjaa johtava aggressio, joka teki hänestä menestyksen Burtonissa. 3

Jodi Jones (61) – yksi 10 sekunnin jakso, jossa hän kahdesti voitti pallon ja kahdesti antoi sen takaisin, kiteytti hänen suorituksensa. Pyri, mutta vähän enemmän. 4
Vladimir Gadzhev (81)

Millwall

Jordan Archer - puhdas lehti, mutta hänen kohtaamat laukaukset osuivat usein suoraan häneen. Tasainen suoritus. 6

Mahlon Romeo – rajoitti Reidin panosta ja teki ensimmäisellä puoliajalla yhden tai kaksi hyvää käänteistä juoksua eteenpäin, mikä loi tilaa Wallacelle. 7
Byron Webster – varattu haasteeseen Beavonille toisella puoliajalla, mutta oli muuten vahva ilmassa ja alkaa näyttää enemmän vanhalta itsestään. 8
Jake Cooper – hänen kolmessa ensimmäisessä Lions-ottelussaan hän on tehnyt yhtä monta maalia kuin vastustajajoukkueet. Varhaisia ​​päiviä, mutta näyttää jo erinomaiselta bisnekseltä. 10
Tony Craig – näyttää paremmin käytetyltä puolustavana vasemmanpuoleisena kuin keskuspuolustajana. Ei koskaan hyökännyt, mutta tarjosi luotettavan suojan oikealla oleville. 6

Jed Wallace – kaivautui sisään kuten useimmat, mutta ei sellaista suorituskykyä, josta hänet tunnetaan. Wallacen luovuudesta voi olla hyötyä, kun Millwallin on hajotettava linja-autot, johtoaseman puolustamisen sijaan. 5
Ben Thompson – hiljainen ensimmäinen puoliaika. Varhaisten raporttien mukaan hänen puoliajan vaihto oli varotoimenpide hänen kireän reisilihaksensa vuoksi, eikä jotain vakavampaa. 5
Shaun Williams – kurinalainen ja tehnyt vaikuttavia toimituksia, mukaan lukien oikea kulma Cooperin avaajalle. Kasvava suosio ja voi nähdä miksi. 7
Aiden O’Brien – irlantilainen osoitti luovuuden välähdyksiä ensimmäisellä puoliskolla, aiheuttaen satunnaisia ​​ongelmia maanmiehelle Foleylle. Haalistunut tauon jälkeen. 6

Steve Morison – kauttaaltaan ahkera, säilyi jopa laikkuina, kun hän näytti eristykseltä. Ansaitsi 82. Millwall-maalinsa, mikä tekee hänestä seuran 10:nnen kaikkien aikojen maalintekijän. 7
Lee Gregory – liian kaukana kumppanistaan ​​ensimmäisen puolen tunnin aikana ja häneltä puuttui tavanomaista häikäilemättömyyttään, kun avauksia tuli hänen tielleen. 4

Nadjim Abdou (v. 45) – osoitti työtahtia, joka on tehnyt hänestä fanien suosikin ja pitänyt asiat yksinkertaisena hallussaan. 7
Fred Onyedinma (72) vilkastui penkiltä ja hänen laukauksensa torjuttiin, joka johtaa Morisonin ratkaisevaan päämäärään. 7