Sheff Utd 1-4 Leicester Six Things:Ndidi tekee vaikutuksen

Slimani juhlii – leicestermercury.co.uk

Kliininen toisen puoliajan näyttö näki Leicester Cityn siirtymisen liigacupin kolmannelle kierrokselle voittamalla Sheffield Unitedin 4-1. Mitkä ovat ottelun tärkeimmät puheenaiheet?

Leicesterin lähineljänne

Leicesterin muodostelma oli paperilla 4-4-2, mutta todellisuudessa se muistutti enemmän 4-2-4:ää. Leveät miehet Ahmed Musa ja Demarai Gray halusivat pysyä lähellä toisiaan, samoin kuin Islam Slimani, joka pudotti pois kohdemiehen Leanardo Ulloan. He katsoivat varhain paremmalta puolelta, mutta eivät löytäneet viimeistä palloa, Musa ja Gray kumpikin melkein kiertävät maalivahtia eri kohdissa, ja viimeinen silaus välttyi heiltä.

Brooksin vaikutus

Painamalla neljää eteenpäin, Leicesterin keskikentällä oli väistämättä aukkoja, joten heidän keskeinen parinsa Andy King ja Wilfred Ndidi onnistuivat hyvin pitämään peitteen tapahtumista. Sheffield United yritti mennä suoraan Ched Evansiin varhain, mutta hän ei pystynyt pitämään palloa tarpeeksi kauan tuodakseen muita peliin. joten he käyttivät sen sijaan keskikenttäpelaaja David Brooksia pääasiallisena vertailukohtana. 20-vuotias näytti valoisalta ja kekseliäiseltä, saada laitapuolustajat George Baldock ja Daniel Lafferty mukaan, kun hän vaikutti heidän parempiin avauksiinsa. Hän pelasi diagonaalipallon Caolan Laverylle, joka johti Evansin puskuun 18. minuutilla. ennen kuin pakotti Ben Hamerin hyökkäämään torjuntaan pitkän kantaman iskulla pian sen jälkeen.

Bladesin puolustusaukot

Toisella puoliajalla, Ketut ottivat vallan, kun Leonardo Ulloa löysi Demarai Grayn. Kätevästi sijoitettuna oikean laitapuolustajan George Baldockin ja oikean keskipuolustajan Kieron Freemanin väliseen haukotteluun, Gray löi jälkimmäisen kaikki päätyy ennen kuin liu'utti pallon Eastwoodin ohi. Laitahyökkääjän lopputuote parani toisella puoliajalla, ja pian myöhemmin nuori maalivahti kielsi hänet hänen vaikuttavasta curling-yrityksestään. Hamerin voimakkaan potkun jälkeen, Leonardo Ulloa voitti ilmapallon toisessa haukottelussa Sheffield Unitedin puolustuksen ja keskikentän välillä. Kingillä oli sitten hehtaareja tilaa luistaa pallo Islam Slimanille, joka pyöristi Eastwoodin lisäämään toisen. Algerialainen, liittyy muuttoon, ei osoittanut merkkejä epäammattimaisuudesta luovalla ja kliinisellä suorituskyvyllä, joka rajoittui ahdin 67 minuutin kohdalla, kun hän koputti Ahmed Musan ristin takatolppaan.

Oliko Ndidi avain?

77 minuuttia, Ndidi oli pitänyt keskikenttää yhdessä väsymättömällä sitkeydellä. Kun Bladesilla oli valoisia hetkiä, hän sulkeutui nopeasti puolustavassa kolmanneksessa, mikä esti heidän viimeistä palloaan. Kun hän lähti kentältä, Nampalys Mendyltä puuttui terävyys toistaakseen työtään. Paul Couttsin esittely auttoi, Brooks käynnisti stoisesti Sheffield Unitedin elpymisen. Caolan Lavery heitti hänen käänteisen syöttönsä lähitolppaan laajalta oikealta. jotka ehkä aikoivat ylittää. Blades antoi vastustajilleen yhden hermostuneen hetken, kun Brooksin veto esti rohkeasti keskuspuolustaja Josh Knightin. Leicester Akatemiasta valmistunut.

Musa sinetöi sen

Siksi se oli vierailijoille miellyttävä ritari, jotka viimeistelivät voittonsa kuolinhetkellä. Musa oli uhannut ensimmäisellä puoliajalla nopeutensa ja liikkeensä vuoksi. mutta hänen ensimmäinen kosketuksensa petti hänet usein. Epäilemättä kuitenkin hänet palkittiin vauhtistaan ​​ja sinnikkyydestään voimakkaalla maalilla pysäytysajassa. Oli merkkejä siitä, vaikka nigerialaisella ei ole taitoa aloittaa joka viikko, hän voi menestyä penkiltä tai tauolla tällä kaudella, kun tarvitaan uusia jalkoja.

Yhteenvetona

Musan maali merkitsi 4-1-lukemaa, mikä ei ollut täysin oikeudenmukainen heijastus pelin tasapainosta. Näimme tasaisen ensimmäisen puoliajan ja loitsuja toisella, jonka aikana Sheffield United uhkasi. Terät kuitenkin, tuhoutui puolustuksen koheesion puute pelin siirtymävaiheissa, varsinkin oikealla kyljellään. Leicesterin 15-minuuttisen diskantin aikana osoittaman vauhdin ja laadun vuoksi nämä puutteet osoittautuivat kalliiksi.