Preston v Brentford:maaleja ilman Hogania

Ansaitsevatko Smith ja O'Kelly uusia sopimuksia?

Kun nämä joukkueet tapasivat viimeksi Griffin Parkissa syyskuussa, Brentford voitti 5-0 mutta sitä ei pitäisi käyttää mittapuuna sille, mitä odottaa.

Aluksi, kaikki, jotka osallistuivat peliin, sanovat, että tulos oli epäreilu heijastus pelin tasapainosta. Preston hallitsi molempien puoliskojen alussa ja neljä Brentfordin maalia syntyi viimeisen 16 minuutin aikana. kun heidän vastustajansa jahtasi peliä.

The Bees keräsi 23 pistettä seuraavista 20 ottelusta, Preston on kerännyt 35 22:sta. Lilywhites ei kamppaile ilman keskuspuolustaja Bailey Wrightia niin paljon kuin voisi odottaa, pysyi puhtaana Barnsleya vastaan ​​viimeisellä pelikerralla. Aina luotettava Tommy Clarke työskenteli menestyksekkäästi Paul Huntingtonin kanssa Oakwellissa, mutta tämä maaliton tasapeli ei juurikaan auttanut heidän heikkoja pudotuspelitoiveitaan.

Brentfordin kuusi parasta toivetta päättyivät viikkoja sitten, joten viimeaikaisilla myönteisillä suorituksilla on pidemmän aikavälin vaikutuksia. Heidän uudet sopimusnsa – Florian Jozefzoon sekä palaavat Sergi Canos ja Jota, jälkimmäinen avain pudotuspeliin 14/15 – lisää vauhtia hyökkäyksessä. Joukkue voitti Aston Villan 3-0, ottelu, jossa nähtiin hienoja yksittäisiä esityksiä Ryan Woodsin sanelemassa peliä puiston keskeltä.

Scott Hogan on siirtynyt Villaan sen jälkeen, kun hän teki hattutempun North Endiä vastaan. mutta Lasse Vibe on rajoittanut tätä iskua johtamalla riviä hyvin myöhään. Vahva suoritus johtajia vastaan ​​Brighton on parantanut moraalia, vaikka viime hetken tasoituspeli eväsi heiltä kolme pistettä ja teki vielä kolme maalia. Tämä näyttö riitti vakuuttamaan hallituksen jatkamaan Dean Smithin ja Richard O'Kellyn sopimusta vuoteen 2019 asti.

Kaksikko on pärjännyt kohtuullisen hyvin budjettirajoitteissaan, ja sama voidaan sanoa Simon Graysonista. Hänen joukkueensa on taistellut takaisin nappatakseen epätodennäköisiä pisteitä Ipswichiä vastaan. kiitos Jordan Hugillin 89. minuutin tasoitusmaalin ja Villa Parkissa, jossa hyökkääjä teki toisen puoliskon.

Ja silti, Vaikka yhä todennäköisempi 12.–9. sija edustaisi hyvää kautta Prestonille, se voi myös olla pettymyksen sävyinen. On ollut aikoja, jolloin hänen puolensa on lähtenyt minijuoksulle ja näyttänyt voivan huolestuttaa kuuden parhaan joukkoon. sitten osoitti hyökkäysaikeiden puutetta seuraavien pelien alusta lähtien. Tämä tapahtui marraskuussa kahdessa kotipelissä Wolvesia ja Burtonia vastaan. samanlainen kuvio viimeisten neljän viikon aikana, joka seurasi vaikuttavaa 2-0 voittoa Brightonista.

Lancashiren joukkue tarvitsee vähintään 10 pistettä seuraavasta neljästä helmikuussa, jotta heillä on mahdollisuus päästä kuuden parhaan joukkoon. Vaikka heidän puolustuksensa on tukevampi kuin se, joka pelasi viimeiset 16 minuuttia Griffin Parkissa viimeksi, heillä ei ehkä ole huippua saavuttaakseen tarvitsemiaan tuloksia.

Football Labin tuomio: 1-1