Leeds v Sheffield Keskiviikko:ensimmäinen maali

Fessi taas kunnossa?

Leedsin 2-0 voitto Yorkshiren kilpailijalle Sheffield Wednesdaylle oli heidän kauden ensimmäinen voitto, joka luultavasti herätti uskoa kampanjan hankalaan alkuun.

Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Garry Monkin joukkue teki ensimmäisen maalin tauon jälkeen ja syöksyi sitten vastalle. Tällainen suorituskyky on heidän tähänastisen kampanjansa symboli. Vain kuusi joukkuetta on tehnyt vähemmän ensimmäisen puoliajan maaleja – yksikään ei ole päästänyt vähemmän – ja ensimmäinen maali on yleensä ratkaiseva joukkueen itseluottamukselle.

Kun heidän menetelmänsä aloittaa varauksellisesti kostautuu, Leedsiltä voi puuttua inspiraatio toipua, välttyneet tappiolta vain kolmessa niistä 13 pelistä, joissa he päästävät ensimmäisenä.

Sheffield Wednesday myönsi avausottelun Brentfordia vastaan ​​ja hävisi 2-1. Äskettäin, Pöllöt eivät olleet luoneet liikaa paikkoja ja voittivat pelejä kliinisellä viimeistelyllä, mutta keskellä viikkoa, se oli päinvastoin. Heillä oli paljon avauksia ja maalilinjan rynnäyksiä, mutta he hävisivät kahdelle erälle ja maalintekoon, kesti hetken loukkaantumisajan taikuutta Fernando Forestierilta.

Merkit osoittavat, että "Fessi" on palannut parhaimmillaan kahdella maalilla yhtä monessa pelissä, toinen Nottingham Forestissa näkemässä argentiinalaisen sukeltamassa vierasjoukoissa. Se juhla tuntui merkitykselliseltä, häntä tällä kaudella ympäröivien kysymysmerkkien vuoksi.

Viime kausi, hän oli pelannut viikoittain suosimassaan numero 10 -roolissaan ja oli sivulle välttämätön. Sopimussagan jälkeen elokuussa sitten tammikuussa kahden todistetun hyökkääjän saapuminen Sam Winnalliin ja Jordan Rhodesille, hänet on syrjäytetty laajalti ja hänen merkityksensä on heikentynyt. Epäilyjä hänen asenteestaan ​​on pahentanut Carlos Carvalhalin päätös pudottaa hänet vaihtopenkille Blackburnia vastaan. Tämä kehitys on herättänyt tiettyä epävarmuutta Forestierissä. Jos hän jatkaa nykyistä muotoaan, että epävarmuus voi olla se asia, joka potkaisee hänen uransa takaisin elämään.

Tällä kertaa, arvoituksellinen taikuri kohtaa Robert Greenin, josta on epävarman alun jälkeen tullut Leedsin avainmies. Hänen työnsä on säilyttänyt voitot alemmista puolista sekä pisteen viime viikolla Ipswichissä, ja isäntiä vahvistaa Pontus Janssonin äskettäinen paluu. ruotsalainen, Monk väitti tällä viikolla, on muodostanut mestaruussarjan parhaan keskuspuolustajaparin Kyle Bartleyn kanssa. Kaksikkoa suojelee keskikentän kova mies Liam Bridcutt, jonka odotetaan aloittavan sen jälkeen, kun hän teki vaikutuksen, kun hän tuli toiselle puoliajalle Portman Roadilla.

Leeds kamppailee maaleista, vaikka kuusi viimeisestä kuudesta ja kolme peräkkäistä tappiota ylimmälle vastustajalle. Oman kovan miehen apunaan Sam Hutchinsonissa, Sheffield Wednesday on pelannut neljä maalia viimeisissä yhdeksässä pelissä ja toivoo viidennen voittonsa kuudesta.

Football Labin tuomio: 0-1
Vedonlyöntivinkki: Sheffield Wednesdayn tasapeli ei vetoa tasapeleissä