Milton Keynes Dons 1-1 Stevenage Six Things:Stadion:MK pattitilanne

Paul Tisdale – bbc.co.uk

Milton Keynes Dons ja Stevenage joutuivat tyytymään 1-1-tasapeliin Stadium:MK:ssa lauantaina, sen jälkeen, kun Ilias Chairin ensimmäisen puoliskon lyönti peruutettiin Chuks Aneken toisen puoliajan maalilla lähietäisyydeltä. Tässä on kuusi asiaa pelistä.

Cagey aloitus

Stevenage aloitti kirkkaasti ja osoitti uhkaansa vinopalloilla, kuten Johnny Hunt ja Mark McKee kahdelle pitkälle hyökkääjälle. Kurtis Guthrie ja Alex Revell. Edellinen pyyhkäisi palloa, jotta jälkimmäinen löi suoraan Lee Nichollsia, ennen kuin Boro vetäytyi kurinalaiseen muotoon antaakseen isäntiensä hallita enemmän. Valitettavasti MK Donsille Yhteys puolustavien ja hyökkäävien yksiköiden välillä ei ollut aivan olemassa ensimmäisellä puoliajalla, kun he kamppailivat luodakseen avoimessa pelissä.

Tuolinostimet Stevenage

Ensimmäisen puoliskon ylivoimaisesti silmiinpistävin esiintyjä oli Ilias Chair. Vaikka QPR:n lainaaja ei ole nopea pitkillä matkoilla, hänen matala painopisteensä antoi hänelle mahdollisuuden kiihtyä uskomattoman nopeasti ahtailla alueilla, mikä teki hänestä vakavan uhan; yksikään vastustaja ei halunnut ottaa riskiä haastaa hänet ja näin hän piti usein kiinni pallosta viimeisellä kolmanneksella samalla kun paransi joukkueensa asemaa. Se oli sopiva, siksi, tuo tuoli löi Stevenagen ensimmäisen puoliajan maalin, kun hänet kutsuttiin ampumaan kentän ulkopuolelta, hänen hyvässä asemassaan, jos ei erityisen voimakas, vaivaa, löysi tiensä Nichollsin ohi.

Cuthbertin ja Nugentin kaksoisnäytelmä

Scott Cuthbert ja Ben Nugent lisäsivät mainettaan liigan 2 parhaiden keskuspuolustajien joukossa. Cuthbert oli aggressiivinen taistelija, pakottaa vastustajat hyökkääjät laajoille alueille pois maalintekopaikoista, kun Nugent hallitsi linnaketta, suuntaamalla pallot kentälle eväkseen selkeät mahdollisuudet. Siitä huolimatta, Stevenagen erinomainen puolustaminen oli hyvin paljon tiimityötä; tuntui siltä, ​​että jokainen pelaaja jossain vaiheessa – jopa tuoli – putosi takaisin laatikkoon suunnatakseen ristiin, tällainen oli kollektiivinen päättäväisyys, jonka Dino Maamria on juurruttanut.

Simpson keskipisteenä

Ensimmäisellä puoliajalla, MK Dons oli tarvinnut nopeamman hyökkääjän hyödyntääkseen tarkkuuden puutteellisia eteenpäinsyöttöjä. Väliajan jälkeen, he heiluivat useissa ristissä, Kun Jake Hesketh ja Callum Brittain ovat yhä enemmän mukana oikealla, peli vaati kohdemiestä, jolla oli fyysinen läsnäolo hyökkäämään noihin toimituksiin. Simpsonin 59. minuutin esittely, kuitenkin, teki valtavan eron puolustajien miehittämisessä. Kun Russ Martin oli pakottanut erinomaisen pysähdyksen Paul Farmanilta, heidän paras mahdollisuutensa tuli 77 minuuttia, kun Alex Gilbey nappasi McGrandlesin oikean laidan kulman lähitolppaan, Agard ei pysty muuttamaan. Sitten, 83 minuuttia, Simpsonin läsnäolo antoi Chuks Aneken haaveilleen vasemmanpuoleiseen ristiin ja ampua kotiin lähietäisyydeltä. Stevenage teki luultavasti vahvemman, kun Chairin vapaapotku ja pitkän kantaman ponnistus menevät vain leveästi, Joel Byromin laukauksen molemmin puolin, joka lensi kohteen ulkopuolelle Luther Wildinin vastahyökkäyksen ristin jälkeen.

Stevenagen eteneminen

Tavallisesti, pisteen päässä automaattisista ylennysehdokkaista olisi hyvä tulos Stevenagelle, jolla ei olisi ollut puolustusorganisaatiota välttääkseen tappion tämäntyyppisessä pelissä viime kaudella. Vaikka se on edistysaskel koko Maamriassa, se on ehkä pieni askel taaksepäin heidän etsiessään pudotuspelipaikkaa, Hertfordshire-asulla on nyt viiden pisteen ero ja kahdeksan peliä jäljellä – vaikka heillä on suotuisa sisäänajo ja he voivat ottaa luottamuksen tästä näytöstä.