Walsall 1-1 Shrewsbury:erinomainen Roberts

Payne-tasot paikan päällä – bbc.co.uk

Hyvän joukkueen puolustelevana iltapäivänä, Walsall voitti liigan johtavan Shrewsbury Townin 1-1-tasapeliin. sillä Stefan Paynen ensimmäisen puoliajan rangaistus kumosi Daniel Agyein avauksen. Tässä pelaaja-arviomme pelistä.

Walsall

Mark Gillespie – hänen ei tarvinnut torjua yhtäkään rangaistuspotkua, josta Shrewsbury teki maalin. 4

Nicky Devlin – kumosi Doddsin aiheuttaman uhan ja oli kurinalainen puolustuksessa, vaikka hänen jakelunsa olisi voinut olla parempi. 6
James Wilson – teki loistavia sieppauksia, varsinkin toisella puoliskolla. 8
Kory Roberts – erinomaisen suorituskyvyn kypsyys yli vuosien. Pelasti päivän 34 minuuttia, siivoamaan pallon riviltä sen jälkeen, kun Payne oli kiertänyt maalivahdin. 9
Jon Guthrie - käsitteli palloa rangaistuspotkusta ja olisi voinut syöttää pallon paremmin, mutta hän luki pelin loistavasti toisella puoliajalla. 7
Luke Leahy – hänen työnsä puolustava luonne tarkoitti, että hän ei voinut päästä eteenpäin niin usein kuin olisi halunnut. Yleensä kiinteä. 6

Joe Edwards – mitätöi Nolanin tehokkaalla sulkemisella, mutta ei tarjonnut liikaa hallussa. 6
Kieron Morris – heräsi henkiin hyökkäävässä mielessä vasta loppuvaiheessa, kun hän syötti Robertsin puskulle, ehkä heidän paras mahdollisuutensa toisella puoliajalla. 4

Erhun Oztumer – pitkässä pallokilpailussa, joka ei sopinut hänelle, hän kamppaili sopeutuakseen pelin fyysiseen puoleen eikä pystynyt löytämään tilaa Ogogon ja Godfreyn takaa. 2

Amadou Bakayoko – paljon juoksua, mutta vähän tuotetta. Syyllinen pelin hidastumiseen, kun Walsall murtui loppuvaiheessa. 3
Daniel Agyei – hänen voimansa vasemmalla kanavalla aiheutti ongelmia varhain, pakottaen James Boltonin takaisin ennen curlingia avauksessa. Hänen pallonkäyttöään ja liikettä ilman sitä voidaan parantaa. 5

Tyler Roberts (68) – olisi voinut tehdä maalin vanhaa seuraansa vastaan ​​viimeisissä vaiheissa, mutta McGillivray kaatui hänen päänsä. 6

Shrewsbury

Craig MacGillivray – olisi voinut olla lähempänä Agyein ponnistusta maaliin, mutta pelasti Robertsin myöhäisen pään. Ei saanut mitä ystävällisintä vastaanottoa palattuaan. 5

James Bolton – kamppaili käsitellä Agyein voimaa varhain eikä ollut liian itsevarma lähteessään haasteisiin, mutta hän ainakin piti kurinsa. 5
Aristoteles Nsiala – erinomainen ilmassa ja tukahdutti hyökkäykset aikaisin. Hänen järjetön puolustamisensa piti Walsallin loitolla, kun taas edistyneempiä joukkuetovereita ei ollut kilpailuissa. 9
Mat Sadler – taktisesti hillitympi kuin hänen keskuspuolustajakumppaninsa. Koska hän on ammatiltaan laitapuolustaja, hän lähestyy rooliaan varovaisemmin ja on ehkä tyytyväinen luovuttamaan aluetta estääkseen vastustajiaan pääsemästä taakse. 8
Junior Brown – yleensä hyökkäävä laitapuolustaja, mutta täällä hän ei löytänyt tilaa ajaa eteenpäin. Piti Bakayokon hiljaa tarvittaessa. 6

Abu Ogogo – taisteli pallosta tietyillä hetkillä, mutta ei koskaan osoittanut aikomusta tehdä keskialueista omiaan. 4
Ben Godfrey – riittävän vankka, mutta hieman liian samanlainen kuin Ogogo. Tämän todisteen perusteella Shrewsbury saattaa tarvita toisen pelaajan, joka pystyy luomaan syvältä, kun he kohtaavat samalla tavalla puolustavan vastustuksen. 5
Jon Nolan – yleensä mies, joka voi aloittaa hyökkäykset keskikentällä, mutta tänään hänen vaikutusvaltansa oli rajoitettu. 3

Alex Rodman – yksi tai kaksi luovuuden välähdystä, mukaan lukien Paynen toisen puoliajan risti, mutta pääosin pelin reunalla. 5
Louis Dodds – melkein anonyymi hyökkäävässä mielessä, mutta tapa, jolla hän jäljitteli takaisin tuottaakseen viimeisen osan Edwardsin ponnisteluista juuri ennen puoliaikaa, kuvasti tämän joukkueen työmoraalia. 4
Stefan Payne – ei nähnyt liikaa palloa, mutta hänellä oli ainakin kaksi selkeää mahdollisuutta, mukaan lukien rangaistus, josta hän tasoitti. Tosin täytti hänen linjansa pariin muuhunkin otteeseen. 6

Carlton Morris (76.) – asettui Paynen rinnalle toivoen saavansa kolme keskuspuolustajaa, mutta turhaan. 4
Shaun Whalley (76:lla) – yksi kulma, joka löysi Brownin takatolpan vierestä, hänellä ei ollut aivan toivottua vaikutusta. 5