Cheltenham 0-1 Stevenage Four Things:hampaaton Robins

Joe Martin – thecomet.net

Joe Martinin vapaapotku nosti Stevenagen toiseksi liigassa 1-0 Cheltenham Townissa. Tässä neljä puheenaihetta ottelusta.

Cheltenhamin paine

Koko kilpailun ajan kotijoukkueen energiatasot olivat korkeat, mikä mahdollisti heidän painostaa pitkiäkin jaksoja. He pääsivät hyville sijoille, mutta erittäin tärkeän loppupallon laatu oli heikko, Harry Pell ampui laajalti 14 minuuttia Kevin Dawsonin oikeanpuoleisen laukauksen jälkeen. Vilkkaan Dawsonin heilauttava risti ohitti Danny Wrightin 23 minuutin kohdalla siirrolla, joka kiteytti heidän viimeisen kolmannen kamppailunsa. Wright oli usein kohteena, mutta häntä hallitsi Luke Wilkinson, kun taas Stevenagen organisaatio tarkoitti, että Mo Eisalla ei ollut tilaa hyödyntää nopeuttaan.

Stevenage vaarallisempi

Vieraiden hyökkäykset olivat lyhyempiä kuin vastustajien, mutta heidän oli helpompi saada pallot omiin pelaajiinsa ruutuun. Tom Pett ja Chris Whelpdale yhdistyivät hyvin oikealla puolella, jälkimmäisen 32. minuutin keskitys osui suoraan maalivahtiin Matt Goddenilta. Hyökkääjä, jota Taylor Moore ei toisinaan haastanut, Hänellä oli pari lähikuvaa, jotka Scott Flinders vastasi. Harry Beautyman, jotka näyttivät luovilta loitsuissa, osui suoraan maalivahtia etäisyydeltä, kun taas Danny Newton teki häiritseviä puskuja molempien puoliskojen alussa.

Keskeisiä hetkiä

Wright sai hieman enemmän hallintaansa hyvillä alueilla toisen puoliajan puolivälissä. Hän tuotti ottelun suurimman kokeen vierasmaalivahdille Joe Fryerille, lainassa Middlesbroughista, joka onnistui 62. minuutilla lähipostissaan kieltämään kohdemiehen. Wrightin kumppani viimeisen puolen tunnin ajan oli Freddie Hinds, toinen halukas juoksija, jolla ei ole taitoa, joka muotoutui ampumaan ennen kuin Pell varasti hänen ukkonen, ampui laajalti 67 minuuttia. Godden voitti pian sen jälkeen vapaapotkun, jonka Joe Martin viileästi työnsi oikeaan yläkulmaan, päätti vasemmanpuoleisen erinomaisen suorituksen. Stevenagen keskuspuolustajat pysyivät pystyssä, keskellä Cheltenhamin voimakkainta painostusta loppuvaiheessa.

Yhteenvetona

Robins taistelee tarpeeksi kovaa tällä kaudella, mikä viittaa siihen, että he ovat paremmassa kunnossa kuin unohdettu luokka 14/15. Kuitenkin, heidän rajallinen lopputuotteensa tarkoittaa, että he eivät tee paineistaan ​​kannattavaa viimeisellä kolmanneksella. League One -kaliiperin vasen puolustaja, Stevenagella on terve yhdistelmä nälkäisiä, nousevat pelaajat ja kokeneemmat korkean sukupolven esiintyjät, jotka tekevät eron avainhetkellä.