Manchester City 4-1 Burnley Five Things:Agueron pikatuli vahvistaa avaimen

Sergio Aguero – aol.co.uk

Kaikkien, jotka väittävät maagisen FA Cupin kuolleen, tulisi katsoa Manchester Cityn kolmannen kierroksen 4-1 voitto Burnleystä. Pelin molemmat puoliajat olivat kauniin kiehtovia, mutta täysin päinvastaisista syistä. Ashley Barnesin ensimmäisen puoliajan isku uhkasi antaa Clareteille eeppisen päänahan, ennen kuin Sergio Agueron kolmen minuutin toisella puoliajalla väistyi Cityn erinomaisuus. Tässä viisi asiaa pelistä.

Burnleyn ensimmäinen puolisko painaa

Cityä pidettiin alkuvaiheessa paheenkaltaisessa otteessa, kun Jeff Hendrick painoi keskuspuolustajia John Stonesia ja Nicolas Otamendia tukemaan Sam Vokesia. kun apulainen Ashley Barnes taisteli irtopalloista, jotka menivät minne tahansa Danilon lähelle. Burnley käytti palloa hieman epäjohdonmukaisesti, vaikka ne aiheuttivatkin ongelmia, kun vilkkaan Johann Berg Gudmundssonin kulman käänsi vastapäätä Ben Mee, mutta Barnes ei saanut kosketusta. Tämä oli alle parin ensimmäinen puoliaika Cityltä, ja vaikka he silti pakottivat viimeisiä lohkoja keskuspuolustajilta Kevin Longilta ja Meeltä, he eivät juurikaan testaaneet Nick Popea. Kotijoukkueen vaarallisin hetki tuli neljännestunnin kohdalla, kun Aguero voitti vapaapotkun ja Oleksandr Zinchenko ampui yli Ilkay Gundoganin osuman seinään.

Barnesin suuri hetki

John Stones oli juuri palaamassa kansalaisten puolelle loukkaantumisen jälkeen ja Barnes osui hänen virheensä. joka ampui pallon Claudio Bravon yli. Vaikka entinen Barcelonan maalivahti ei tehnyt virhettä, on vaikea paeta sitä tunnetta, että ensisijainen pysäyttäjä Ederson olisi voinut pelastaa joukkueen siinä tilanteessa. Kuitenkin, se oli ansaittu johto Claretsille, jonka fanit olivat unelmamaassa.

Sergion nopea kaksoissalvo

Raheem Sterlingin ja Leroy Sanen liike oli ollut hieman staattista ensimmäisellä puoliskolla. mutta näimme parannusta tässä suhteessa tauon jälkeen. Zinchenko siirtyi keskikentän asentoon houkutellakseen Gudmundssonin Näin Sane voi vastaanottaa upeita haravointipasseja Danilon kaltaisilta henkilöiltä ja eristää Matthew Lowtonin yksitellen. Saksalaisen lopputuote petti hänet aluksi, mutta varoitusmerkit olivat siellä, ja Sergio Aguero hoiti liiketoimintaa nopean tulipalon avulla. Ensinnäkin hän tarttui Gundoganin älykkääseen vapaapotkuun kivääriin lähitolppaan 56. minuutilla, ennen kuin käännät Popen palaamaan kotiin hetkeä myöhemmin eivätkä jätä katsojia epäselväksi pelin kulusta.

Super Sane

Luottamus virtasi nyt Manchester Cityn suonissa ja Sterlingin ja Danilon erinomaisen yhdistelmäpelin jälkeen, jälkimmäinen ylitti Popen, mutta Sane ampui maalin ulkopuolella maalin ammottaessa. Häneltä ei kuitenkaan evätty maalia pitkään, ja majesteettisen Silvan upean syötön jälkeen hän kiersi maalivahtia syöksymään kotiin. Pian tämän jälkeen leveä mies veti uudelleen Popen vastahyökkäykseen ennen kuin osoitti malttinsa täytettyäkseen Bernardo Silvaa, joka iski pallon tyhjään verkkoon.

Ei häpeä Claretseille

Sean Dyche meni hetkeksi kentälle kokopäiväisesti taputtamaan 7, 500 vierasfania, jotka olivat antaneet hänelle ja joukkueelle suurta tukea koko ajan, väittäen samalla humoristisesti sijaisen Kevin De Bruynen alentaneen Dean Marneyn arvosanaa. Dyche sai taktiikkansa kohdalleen ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänen joukkueensa kykeni pitämään loitolla vastustajan, joka liikutti palloa niin hyvin. Manchester City ei ollut ollut luonnollisella tasollaan ensimmäisellä puoliajalla – mutta sitten taas, sellainen on sen joukkueen laatu, he voivat saavuttaa tämän tason 45 minuutiksi, 90 sijaan, ja silti voittaa mukavuudella.