Saina Nehwalin 5 suurinta voittoa, jotka räjäyttää mielesi | Playo

Jaa tämä WhatsAppissa

n monista, nämä Saina Nehwalin voitot ovat huomionarvoisimpia!

Hän on "Lady" First of Firsts ”intialaisessa sulkapalloperheessä. Saina Nehwal on vasta 25-vuotias, mutta hänen ennätyksensä ovat yhtä korkeita kuin Kiinan suuret "muurit" mailaurheilussa. Hänestä tuli ensimmäinen naissulkapalloilija, joka voitti mitalin vuoden 2012 kesäolympialaisissa, kun hän tyytyi pronssiin. Monet ratsastavat hänen päällänsä, kun hän astuu Rion 2016 kesäolympialaisiin. Tässä on viisi suurinta voittoa, jotka Saina voitti sulkapallo Elite -radalla.

1. Kansainyhteisön pelit, Kultamitali, 2010

Kansainyhteisön pelit, 2010

Vuonna 2010, Saina Nehwal loi historiaa. Hän oli ensimmäinen nainen, joka voitti kultamitalin Kansainyhteisön kisoissa naisten kaksinpelissä.

Kynsiä pureskelevassa kolmisetterissä Saina selvisi voittajana päihittämällä Malesian Mew Choo Wongin. Siri Fortin väkijoukko villiintyi.

Avausottelun hävittyäkin Saina nousi ylös. Hän taisteli lujasti ja selvisi voittajana. Kuitenkin, tämä ei ollut helppoa hänelle. Hän voitti juuri toisen pelin 23-21. Se ruokki häneen annoksen luottamusta, kun hän voitti viimeisen ja viimeisen pelin 21-13.

Mikä upea esitys Sainalta!

1. Englannin mestaruus, Hopea mitali, 2015

Hopeaa Englannin mestaruuskilpailuissa

Saina Nehwal alkoi todella todistaa itseään ja muodosti uhkan useimmille pelaajille. Hänen merkittävien voittojensa jälkeen Commonweath Gamesissa ja jopa vuoden 2012 kesäolympialaisissa, hän oli rullassa.

All England Championship on arvostettu tapahtuma, ja Saina jäi juuri paitsi kultamitalista. Kuitenkin, hän voitti hopeaa, mikä on saavutus sinänsä. Finaaliin pääsy oli iso juttu, hänen pitkäaikaisena valmentajanaan, Pullela Gopicand oli viimeinen intialainen, joka voitti tittelin täällä.

Saina kohtasi yhden tähän mennessä kovimpia pelaajia, Carolina Marin. Vaikka hän hävisi Marinille, hän taisteli loistavasti. Hän otti jopa avauspelin. Mutta ottelun paine sai hänet, kun hän hävisi ratkaisevan pelin lukemin 7-21.

1. Syed Modi International Championship 2015

Odotetuimman 3-setterin, joka meni lankaan ensimmäisenä eränä, otti maailmanmestari Carolina Marin Espanjasta, 21-19. Mutta hän meni taistelemaan paikallista suosikkia vastaan, Saina 23-25, 16-21 mukaansatempaavassa viimeisessä kohtaamisessa, jossa intialainen nappasi tittelin kakkossijalle nd kertaa peräkkäin.

1. BWF-maailmanmestaruus yhteensä, 2015

Intialainen supersukkula sijoittui 2. voitti kiinalaisen Wang Yihanin BWF-maailmanmestaruussarjan puolivälierissä hävittyään toisen erän, päästä semifinaaliin pistein 21-15, 19-21, 21-19. Myöhemmin hän voitti vastustajansa esifinaaleissa ja hänestä tuli ensimmäinen intialainen, joka on päässyt maailmanmestaruuden finaaliin.

1. kesäolympialaiset, Pronssimitali, 2012

Pronssimitali kesäolympialaisissa 2012

Olympiamitalin voittaminen on asia, josta jokainen urheilija haaveilee. Se on kiistatta korkein mitali, jonka voit voittaa urheilumaailmassa.

Vuoden 2012 kesäolympialaisissa Saina Nehwal saavutti unelmansa. Hänen voittonsa oli melkoinen keskustelu. Saina vastusti maailman toista, Xin Wang Kiinasta. Ottelu oli Sainalle erittäin kova. Valitettavasti kiinalaisille hän sai vakavan polvivamman ja joutui vetäytymään.

Ottelu eteni kiinalaisten eduksi, mutta tämän vamman vuoksi Saina Nehwal voitti.

Tästä huolimatta, Intialaiset fanit ovat erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta.

Johtopäätös

Intiaanit muistavat aina nämä Saina Nehwalin viisi parasta voittoa. Saina on syy pienten lasten, varsinkin naiset ovat harrastaneet sulkapalloa. Hän todella vauhditti sulkapallon maailmassa ja on inspiroinut monia.

Hänen saavutuksensa ovat hyvin huomioituja.

Tässä artikkelissa esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta yhtiömme näkemyksiä, yhteistyökumppaneita ja muita organisaatioita. Vaikka kaikki blogissamme olevat tiedot ovat parhaan tietämyksemme mukaan totta, emme takaa todenmukaisuutta, esitettyjen tietojen luotettavuus tai täydellisyys. Kaikki neuvot tai mielipiteet ovat puhtaasti tiedotustarkoituksessa, eikä niitä pidä tulkita vaihtoehdoksi ammattimaisille neuvoille.