Birmingham 1-3 Leeds Seven Things:vierailijat kliiniset

Leeds juhlii Woodin toista tapahtumaa – mirror.co.uk

Chris Wood auttoi Leedsiä sattumanvaraiseen 3-1-voittoon Birminghamissa – mutta mitkä ovat keskustelun pääkohdat?

Birmingham aloitti loistavasti

Gianfranco Zolan joukkue oli ottanut itseluottamusta viime viikon Wolves-voitosta. Pablo Hernandezin katkeaminen Leedsin Liam Bridcuttin ja Eunan O'Kanen kaksoispivottiin tarkoitti, että he eivät peittäneet tarpeeksi maata, antaa Bluesin soittaa jotain mukavaa, yhden kosketuksen jalkapalloa. Sitkeä Craig Gardner näki ahkera David Davisin maalinteossa olevan laukauksensa painuvan sivuverkkoon. joka vaati epäonnistuneesti 11 minuutin rangaistuksen matkan jälkeen.

Vihreä esti Adamsin

Avauspäivänä pöyhkenyt ja viikkoja kritisoitava Robert Green näyttää eri mieheltä kuin Robert Green, joka on nykyään niin usein Leedsin pelastaja. Che Adams löi Pontus Janssonia ensimmäisten 20 minuutin aikana ja kun hän tarttui Gardnerin leffaan, erinomainen Green kielsi hyökkääjän yksi vastaan ​​13 minuuttia.

Puu oli kliininen

Greenin pelastaminen osoittautui tärkeäksi minuuttia myöhemmin. Hiljaisesti tehokas Luke Ayling pelasi toiveikkaana eteenpäin palloa, joka näki Ryan Shottonin luisuvan ja Chris Woodin syöksyvän, hyökkääjä lobbaa loistavasti Tomasz Kuszczakia. Puu pysyy aina valppaana ja terävänä vaarallisilla alueilla, vaikka hän ei ole liikaa mukana. On reilua sanoa, että jos uusiseelantilainen olisi edelleen St Andrewsissa – hänen kotinsa 11.12. kampanjan ajaksi – Blues muuttaisi lisää mahdollisuuksiaan.

Älä uhkaile

Tesche osui maaliin ensimmäisen puoliajan lopussa ja toisen alussa, hän poimi hyviä syöttöjä oikean laitapuolustajalle Emilio Nsuelle. Entinen Boro-mies aiheutti ongelmia Leedsin vasemmistolaisille Gaetano Berardille ja Souleymane Doukaralle, asettaa vaarallisia ristejä. Yksi heistä näki Adamsin pään tyrmäyksen linjalla hallitseva Kyle Bartley, ennen kuin hyökkääjä käänsi pallon lähietäisyydeltä ja pakotti sitten toisen torjunnan Greeniltä, kaikki 90 sekunnissa.

Phillips muutti peliä

O'Kane katsoi vauhtia, mutta hänen 58. minuutin vaihtonsa Kalvin Phillips, käänsi vuorovettä. Vaihtopelaajan peliaika osui samaan aikaan kuin Bluesin tasoitus, Gardner iski tiukasti vasemmalla jalalla alakulmaan 63. minuutilla. Isännät eivät kuitenkaan rakentaneet sen varaan, kun Phillips käytti hallussaan olevaa energiaansa ja laatuaan auttaakseen Leedsiä nousemaan ylemmäs kentällä. Hän osallistuisi molemmissa kahdessa viimeisessä maalissa.

Cogley ei ole keskuspuolustaja

Puun väijyessä, Bluesin taustalinja tiesi kokemuksesta, ettei heillä ollut varaa enempään "luiskahduksiin". Valitettavasti, Josh Dacres-Cogley menetti jalansijansa Phillipsin irtisanomisen jälkeen, ja Wood hyödynsi saalistavaan ensimmäiseen maaliin. Cogley on vaihdoltaan hyökkäävä laitapuolustaja, ja vaikka hän näytti tasapainoiselta pallossa, häneltä puuttuivat keskipuolustajalta vaaditut standardiominaisuudet, jopa kolmen miehen puolustuksessa. 20-vuotias perääntyi Alfonso Pedrazasta, toinen sijainen, joka teki vaikutuksen vierailijoihin, antaa espanjalaisen työntää pallon etäiseen kulmaan. Se tosiasia, että Leeds hyökkäsi tuskin ensimmäisen tunnin aikana, mutta päätti ottelun kolmeen maaliin, kertoo paljon Birminghamin puolustustavasta.

Tuttu tarina

Tämä peli kiteytti molempien joukkueiden omaisuudet. Birmingham osuu usein puuhun ja luo lukuisia mahdollisuuksia, mutta yrittää käyttää niitä, sitten maksaa virheistä toisessa päässä. Sitä vastoin, Leedsillä on tapana kestää haastavat ensimmäiset puoliajat, Ota sitten hallinta, kun toisen puoliajan johto on saavutettu. He voisivat ylläpitää ylennyshaastetta tällä kaavalla, niin kauan kuin Green ja Wood tuottavat voittoisia hetkiä.