Blackpool 2-1 Exeter Seven Things:Clinical Pool

Taylor ja Aldred nostavat pokaalin – bbc.co.uk

Blackpool on palannut League Oneen voitettuaan Exeterin pudotuspelien 2-1-finaalissa. Mark Cullen ja Brad Potts yhdistävät molemmat maalit. Mitä olemme oppineet pelistä?

Blackpoolin vahva aloitus

Blackpool aloitti vahvasti Kyle Vassellin sulkeutuessa nopeasti edestä. Yksi Jack Paynen ylellinen 60 jaardin pallo löysi Cullenin, joka piti palloa ylhäällä, jotta vilkas Potts työntyi takakulmaan. Hänen kolmannen minuutin maalinsa oli aikaisin neljännen tason pudotuspelien finaalissa sen jälkeen, kun Chris Tate teki maalin Poolia vastaan ​​Leyton Orientissa vuonna 2001.

Exeterin keskikentän ohjaus

Blackpoolin tehokas puristus ensimmäisten 10 minuutin aikana ei kestänyt loppupuoliskon aikana. Keskikenttäpelaajat ja laitapuolustajat, Kelvin Mellor ja Colin Daniel, pudonnut liian kauas taakse ja palloon ei kohdistunut tarpeeksi painetta, varsinkin puolustavassa kolmanneksessa. Exeterin keskikenttäpelaajat, kuten Jake Taylor ja Ryan Harley, saivat enemmän aikaa palloon, osoittaa malttia poimia eteenpäinsyöttöjä. Ollie Watkins aiheutti ongelmia juoksuissaan keskusalueilla ja 11 minuuttia, hän kääntyi pakottaakseen hyvän matalan torjunnan Sam Slocombelta.

Woodmanin ja Wheelerin töitä

Tuo Watkinsin laukaus, kuten useimmat Exeterin muut avaukset, syntyi David Wheelerin ilmakyvystä. Näimme monia laadukkaita, korkeat poikkikenttäpallot joustavaan oikeaan eteenpäin, usein vasemmanpuoleisen puolustajan Craig Woodman ja Clark Robertson kamppailivat tuloksena syntyneissä ilmataisteluissa. Oli sopivaa, että Woodman ja Wheeler yhdistivät jälleen tasoitusta 40 minuutin kohdalla. entinen kierteli pallon läpi ja lähetti jälkimmäisen maaliin, ja hän päästi herkän pallon Slocomben yli. Exeter oli hallinnut suuren osan ensimmäisestä puoliajasta ja ansaitsi tasoitusratkaisunsa.

Bowyerin puoliajan joukkueen puhe

Gary Bowyerilla ei ollut kaikkea mennyt ensimmäisellä puoliajalla. Hän joutui vaihtamaan muotoaan, kun Tom Aldred loukkaantui puolen tunnin jälkeen ja Payne joutui myös juoksemaan kolhuttuaan. Hän näki, että hänen joukkueensa oli noustava pidemmälle, ja hänen pelaajiensa aikomus oli uusi tauon jälkeen, Vassell ja varajäsen Bright Osayi-Samuel ovat lähellä.

Kliininen Cullen ja Potts

Aivan kuten Woodman ja Wheeler olivat olleet avain Exeterin parempiin hetkiin, Cullen ja Potts olivat Blackpoolin päämiehiä, yhdistämällä molemmat tavoitteet. Vassell veti Jordan Moore-Taylorin pois paikaltaan ja pyyhkäisi palloa, jotta Potts murtautuisi vaaralliselle alueelle. Cullenin neliöityminen kotiin. He eivät aina olleet mukana pelissä, mutta kun he olivat mukana, ne olivat tuhoisan tehokkaita.

Exeterin kiireellisyyden puute

Kreikkalaisten kärsivällinen kasautuminen toimi ensimmäisellä puoliajalla, mutta 26 minuuttia pelasti mahdollisuutensa nousta. heidän piti olla suorempi. Lyhyt syöttö Lloyd Jamesin kaltaisista henkilöistä pelattiin Neil Dannsin käsiin, joka taisteli loistavasti toisella puoliajalla ja Ian Black, joka teki saman korvattuaan Paynen. Blackpool hallitsi peliä hyvin ja käytti Osayi-Samuelin tahtia antaakseen puolustuslleen toipumisaikaa.

Mitä se tarkoittaa

Viimeinen vihellys oli Exeterille pettymys, joilla on ollut hyvä kausi ja jotka voivat olla ylpeitä saavutetusta edistyksestä. Kuitenkin, tämä oli kauan odotettu juhla Blackpoolille, jotka eivät ole kärsineet muuta kuin hirvittävän omistuksen, tappioita ja huonoa jalkapalloa niin pitkään. Tämä promootio ei muuta sitä, kuinka monet fanit ajattelevat seurastaan ​​ja sen nykyisestä järjestelmästä, mutta se on ainakin askel kohti valoisaa tulevaisuutta oranssissa oleville.