Crewe 2-0 Colchester Seven Things:Dagnall tupla

Chris Dagnall

Crewe Alexandra loi Colchester Unitedin liigan kaksi pudotuspelitoiveet 2-0-voitolla, joka tuli Chris Dagnallin ahdin ansiosta – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Crewen valoisa alku

David Artellin joukkue aloitti vahvemmin ja näytti piristyneeltä heidän keskellä viikkoa voitosta 3-0 Crawleysta. Jordan Bowery teki maalin Sussexissa, mutta hänen viimeistelynsä välttyi häneltä lauantaina. ampuu suunnattuna aivan laatikon ulkopuolelta ennen kuin menetät yksinkertaisen takatolpamahdollisuuden. Välikauden saapuessa Callum Cooke esitti kuitenkin tyypillistä keksintöä keskikentällä. merkit olivat positiivisia ja Chris Dagnall teki avausmaalin. Veteraanihyökkääjän hyppypää kosketti George Cooperin heilahtelevaa vapaapotkua oikealta 26. minuutilla. Crewe siirtyi ansaituun johtoon.

Epätasapainoinen Colchester

Colchesterin ongelma ensimmäisellä puoliskolla ei ollut niinkään kyvyn puute, mutta uskon puute siihen. Oikea laitahyökkääjä Tariq Fosu-Henry, joka korvasi Sammie Szmodicsin varhain, tuli lähimmäksi improvisoidulla saksipotkulla, mutta kuten vasemmanpuoleinen vastine Brennan Dickenson, hän oli liian rehellinen asemapelissä. Tom Lapsliella tai Sean Murraylla ei ollut puolustavia ominaisuuksia, jotta he voisivat ottaa ”ankkurimiehen” roolin. mikä tarkoittaa, että hyökkäävät pelaajat eivät luottaneet takanaan oleviin tekemään työtä. Tuloksena oli paljon halveksitun Chris Porterin eristäminen, joka oli toisinaan ainoa pelaaja vastustajan puoliajalla.

Bingham johti sitä

Luotetun keskikenttäpelaajan puuttuminen vaivasi molempia joukkueita niiden League One -putoamiskampanjoissa, mutta Crewe on saattanut vain löytää sellaisen Billy Binghamista. Vaikka ei varsinaisesti voimalaitos, Bingham pyyhkäisi löysät pallot, seuloi takaneljän ja aloitti hyökkäykset yksinkertaisesti. Ex-Dagenhamin miestä tukivat taitavasti keskuspuolustajat George Ray ja Ben Nugent. joka tukahdutti hyökkäykset armottomasti.

Colchesterin toisen puoliajan paine

John McGrealin joukkue parani tauon jälkeen. Heidän pelissään oli enemmän tahtoa ja hyökkääjät näyttivät halukkaita ilmoittamaan läsnäolostaan ​​ylemmällä kentällä. Rekeil Pike oli kamppaillut fyysisen puolen kanssa ensimmäisellä puoliajalla, mutta käytti vähän voimaa murratakseen pallon Murraylle, joka mursi vasemman ja sai Fosu-Henryn ampumaan. Reading-akatemiasta valmistuneella oli energiaa ja liikettä päästä hyville alueille, mutta ei vastaavaa laatua tai päätöksentekoa, hänen 66. minuutin vapaapotkunsa suoraan Ben Garrattia vastaan.

Garratt ei venynyt

Vaikka Colchesterin rakenne ja pelin muodostuminen olivat parempia tauon jälkeen, heidän ampumisensa ei ollut. Parhaat ponnistelut osuivat suoraan Garrattiin, mukaan lukien vaihtopelaaja Macaulay Bonnen pusku ja Murrayn kaukolaukaus, jälkimmäinen taipumisen kautta. Yhä seikkailunhaluisempien Dickensonin ja Matthew Briggsin vasemmanpuoleisia ristiä etsiessään Ray puolusti hyvin, joka usein suojeli Porteria lähellätolpassa olevalta pallolta.

Crewe selvisi myrskystä

Tukeva oman boxin puolustaminen näki Crewen läpi toisen puoliajan paineen, jota he kohtasivat. He tekivät toisen maalin sen jälkeen, kun Bowery ja Cooke siirtyivät oikealta hienosti syöttämään. antaa Dagnallin lakaisua kotiin lähietäisyydeltä 84 minuutin kuluttua. Dagnallilta evättiin sitten hattutemppu Sam Walkerin torjunnalla. joka myös kielsi Boweryn lähipostissa välttääkseen lisävahingot.

Mitä se tarkoittaa

Colchester ei todellakaan kilpaillut ensimmäisellä puoliajalla, ja kun he alkoivat kilpailla tauon jälkeen, he eivät löytäneet vaadittua laatua Wycomben ja Mansfieldin hyppäämiseen pudotuspelikilpailussa. Crewella ei ole mitään pelattavaa, mutta he pelasivat kuin olisivat. Rautatiemiehet loivat selkeitä paikkoja pelin avaus- ja viimeisellä neljänneksellä, joiden välillä he puolustivat rangaistuslaukauksiaan jyrkästi, osoittaa yhtenäisyyttä kauttaaltaan.