Reading 2-2 Cardiff Seven Things:Tomlin supersub

Tomlin ampuu tasoittimessa – bbc.co.uk

Vaihtopelaaja Lee Tomlinin 90. minuutin tasoitus viimeisteli 11 minuutin paluun ylennyksiä jahtaavasta Cardiff Citystä. joka taisteli rohkeasti takaisin Berkshiressä varmistaakseen pisteen 2-2-tasapelissä keskitaulukon Readingin kanssa. Tässä on seitsemän asiaa pelistä.

Cardiffin valoisa alku

Bluebirdsillä oli vahva ote keskimmäisestä kolmanneksesta alkuvaiheessa, kun Joe Ralls voitti useita kaksintaisteluja ja joukkue uhkasi oikealla. Junior Hoilett yritti ruokkia Omar Boglelle, mutta 24-vuotias ei päässyt palloon ennen Vito Mannonea. joka myös kielsi Nathaniel Mendez-Laingin, sen jälkeen, kun laitahyökkääjä pääsi Leandro Bacunan taakse.

Lukemisen sopeutumiskyky

Cardiffille syntyi ongelmia, kun Bogle ja Hoilett yrittivät painostaa keskuspuolustajia Paul McShanea ja Liam Moorea ilman johdonmukaista tukea. koska Reading löysi tilaa pelata lehdistön kautta. Heidän nopean jalkapallonsa ansiosta he saattoivat tuoda Yann Kermorgantin peliin ja eristää Bruno Mangan yksi vastaan ​​Modou Barrowia vastaan, joka aiheutti ongelmia vasemmalla. Jälkimmäisen yhdistelmäpeli päällekkäisen vasemman puolustajan Chris Gunterin kanssa johti kulmaan, joka loi avausmaalin.

Aseta kappaleen ongelmia

Neil Warnock ja hänen valmennustiiminsä ovat tehneet erinomaisia ​​päätöksiä Cardiffiin saapumisen jälkeen, mutta päätös ottaa hyökkääjä Bogle ensimmäiseksi kulmaa puolustavaksi mieheksi ei ollut yksi niistä. Hyökkääjä arvioi pallon lentoa väärin ja Callum Paterson oli kiusallisessa asemassa Kermorgantin takana, pallo osui hänen päänsä takaosaan matkalla sisään. Vähän ennen taukoa Cardiffin täytyi puolustaa toista kulmaa, ja kun Loic Damour käänsi selkänsä Barrow'n lujalle kiihtyvälle iskulle, pallo löysi tiensä Neil Etheridgen ohi kiusallisen taipuman kautta.

Puolustuksessa lukeminen

Reading ei pelannut lehdistössä niin paljon toisella puoliajalla kuin he olivat tehneet ensimmäisessä, osittain siksi, että heidän vierailijansa sulkivat toimintansa yhtenäisemmällä tavalla. Aluko ja muut eivät pystyneet tappamaan peliä tauolla, Cardiffilla oli vielä ulkopuolinen mahdollisuus, ja vilkas Mendez-Laing yritti saada vastauksen. He pettyivät aluksi huonosta lopputuotteesta, Hoilett tuli lähimpänä puskulla, joka pomppasi maahan ja tangon yli sen jälkeen, kun Mannone menetti suuntansa. Reading puolusti myös rangaistusaluettaan hyvin 34 minuuttia, Joey Van Den Berg putoaa McShanen ja Mooren väliin estääkseen Boglelta tilaa.

Tomlinin vaikutus

Viimeisen 11 minuutin aikana Assistentti Kevin Blackwell otti Boglen pois Patersonin kanssa sen jälkeen, kun Neil Warnock oli saanut hänen marssikäskynsä, kotiuskoisten suureksi huviksi. He olivat kuitenkin vähemmän huvittuneet, kun Paterson korvasi, Lee Tomlin, oli suuri osa vierasjoukkueen myöhäisessä elpymisessä. Hän tarjosi enemmän luottamusta hallintaan, pakotti torjumaan Mannonen laatikon ulkopuolelta muutaman sekunnin sisällä taisteluun saapumisesta. Vasemmanpuoleisen puolustajan Joe Bennett veti Cardiffin takaisin kilpailuun vahvalla ensimmäisellä iskulla 81 minuuttia, Walesin asu painosti rangaistuslaukauksen flipperillä, ennen kuin he saivat tasoitusmaalin loukkaantumisajalla. Sol Bamba päätti kulman poikkipalkkiin, ja Tomlin ryntäsi kotiin ilahduttaakseen katsovaa Warnockia ja lähettääkseen vierasfanit hurrauksiin.

Cardiffilla on suunnitelma B

Ennen kahta viimeistä peliä yksi kysymys, joka olisi voitu esittää Cardiffille, jotka haluavat hyökätä vastahyökkäykseen tehokkailla pelaajilla, Oliko heillä toissijainen suunnitelma joukkueiden hajottamiseksi, kun alkuperäinen strategia ei ole toteuttamiskelpoinen. Tomlinin muuttava vaikutus Norwichin 3-1-voittoon ja illan 2-2-tasapeliin viittaa siihen, että hän voisi olla arvoituksellinen, luova pelaaja, jonka he tarvitsevat avatakseen syvät takasuojat. Jos Warnockin miehet sijoittuvat kahden parhaan joukkoon, 28-vuotiaalla voi olla keskeinen rooli.

Sekalainen ilta kuninkaallisille

Tämä oli hapan lopetus rohkaisevalle illalle Berkshiren puolella, joka pelasi loistavaa jalkapalloa ensimmäisellä puoliajalla, mikä viittasi siihen, että Jaap Stam on halukas tinkimään omistusperiaatteistaan ​​saadakseen mukaansa nopeat ja laajat miehet. Toisella puoliajalla, hän ehkä kompromissi periaatteistaan ​​liikaa ja hänen puolensa alkoi etsiä mitä tahansa eteenpäinsyöttöä, pikemminkin kuin oikea. Positiivista on vedettävää, mutta myöhäinen antautuminen tarkoittaa, että Reading on kymmenen pisteen päässä pudotuspeleistä – heillä on nyt vielä jonkin verran kuromista kiinni.