Tottenham 6-0 Millwall Seven Things:Winks-Wanyama toimii

Ahdin Heung-Min Sonille – hitc.com

Hallittu näyttö näki Tottenham Hotspurin etenevän FA Cupin välieriin pyyhkäisemällä syrjään League One Millwallin 6-0 – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Millwall oli liian puolustava

Kun Neil Harris aloitti kaksi hyökkääjää Steve Morrisonissa ja Lee Gregoryssa sekä hyökkääviä laitahyökkääjiä, Jed Wallace ja Aiden O'Brien, hänen suunnitelmansa näytti olevan korkean intensiteetin aloitus. Sen sijaan, Wallace ja O'Brien putosivat juuri puolustajien Mahlon Romeon ja Tony Craigin edessä. Tämä eristi Morrisonin ja Gregoryn, tunnetaan pikemminkin toimialastaan ​​kuin vauhdistaan, urheilullista Tottenhamin takalinjaa vastaan ​​Eric Dier, Toby Alderweireld ja Jan Vertonghen. Jos "Morro-Greggers" pariliitoksen oli tarkoitus toimia Englannin parasta puolustusta vastaan, he tarvitsivat tukea keskikentältä, joita heidän joukkuetoverinsa eivät tarjonneet.

Tottenhamin vahva aloitus

Millwallin keskikenttäpelaajat Shaun Williams ja Ben Thompson ylitettiin Heung-Min Sonin löytäessä tilaa. hänen tiukka kulma laukauksensa pakotti torjumaan Tom Kingin neljällä minuutilla. Spurs hyökkäsi alas oikealta Kieran Trippierin tullessa eteenpäin syöttämään ristiä, Dele Alli näytti hyvää liikettä ja Vertonghen ylläpitää painetta vastustajan puoliajalla.

W-W-pariliitos

Harry Winks ja Victor Wanyama kehuivat toistensa ominaisuuksia hyvin edellisellä kierroksella Fulhamia vastaan, ja tämä suuntaus jatkui. Winks lukee peliä hyvin hyvällä paikkatietoisuudella ja nopealla pelinvaihdolla. Wanyama tarjosi raakaa voimaa, joka iski pelon Millwall-tiimiin, joka on rakentanut cup-juoksunsa ja League One -promootiotyön sitkeyteen ja sydämeen.

Millwallin laadun puute

Lioneilla oli lyhyt positiivinen loitsu ensimmäisen puoliajan puolivälissä, jolloin he saivat ristiä ruutuun. Williamsin toimitukset kuitenkin asetuksista ja avoimessa pelissä, jätti vähän toivomisen varaa. Ajat, jolloin Millwallilla oli paljon miehiä laatikossa, olivat aina harvinaisia, ja heidän täytyi hyödyntää näitä tilanteita.

Kolme hienoa maalia

Harry Kane selvisi loukkaantuneena seitsemän minuutin kohdalla. Se oli huolestuttavaa Tottenhamille kauden kannalta. mutta ei ottelun yhteydessä. Korvaaja Christian Eriksen löi hienon oikeajalkaisen hyökkäyksen takakulmaan 30 minuutin kohdalla. Poika, joka eteni Kanen poissa ollessa, teki kaksi hienoa lyöntiä puoliajan molemmin puolin. Ensimmäinen oli runsas vasenjalkainen yritys kantaman päästä, toinen hieno ensimmäisen kerran maali sen jälkeen, kun Alderweireld osoitti näkemyksen vapauttaa eteenpäin yksi vastaan.

Millwall kumartaa

Millwallin toisen puoliajan vaihtopelaaja Fred Onyedinma näytti hyvältä ja näytti vauhtia Wallacelle, joka ampui yli läheltä. Hänen neitillään ei ollut väliä isommassa kuvassa, lionit eivät koskaan näytä todennäköiseltä palaavansa. Seura voi olla valtavan ylpeä cup-juoksustaan, joka on nähnyt heidät pudottamalla kolme Valioliigan joukkuetta vaikuttavan League One -muodon ohella.

Tottenham tarvitsi voittoa

Alli juoksi tavaramerkkinsä takatolppaan napauttamaan Eriksenin keskustaa ennen kuin vaihtopelaaja Vincent Janssen lisäsi viidennen ja Son suoritti hattutempun, Rajaa tärkeä voitto Tottenhamille. He ovat edistyneet kolmen viime kauden aikana, mutta Chelsean vastustamaton muoto ja viime kuun Eurooppa-liigan ero Gentiin ovat tehneet tästä kilpailusta tärkeämmän. Ammattimaisen näytön ansiosta voitto pitää auki tien ensimmäiseen palkintoon Mauricio Pochettino -aikakaudella.