Walsall 1-1 Shrewsbury Seven Things:puolustukset huipulla

Paynen kynätasot Salopille – bbc.co.uk

Hyvän joukkueen puolustelevana iltapäivänä, Walsall voitti liigan johtavan Shrewsbury Townin 1-1-tasapeliin. sillä Stefan Paynen ensimmäisen puoliajan rangaistus kumosi Daniel Agyein avauksen. Tässä seitsemän puheenaihetta ottelusta.

Agyein lihakset

Walsall oli näkyvämpi puoli alussa, yrittää usein aikaisin palloja alas vasenta kanavaa, jotta Daniel Agyei jahtaa ja pakottaa oikeanpuoleisen James Boltonin takaisin. Näin he tekivät avausmaalin, kun hyökkääjä iski 20 jaardin päästä, joka petti Craig McGillivrayn 14 minuutin kohdalla.

Oztumer rajoitettu

Suurin kritiikki Walsallia kohtaan olisi, että kun he laittoivat Shrewsburyn takaisin puolustavaan kolmannekseen, he eivät yhdistäneet etumiehensä urheilullisuutta paljoakaan käsityönä pallon tai liikkeen kanssa. Erhun Oztumer pystyy yleensä taikuuteen, mutta hänen oli vaikea selviytyä pelin fyysisestä puolesta. laitapuolustajat Nicky Devlin ja Luke Leahy pysyivät takana ja keskikenttäpelaaja Kieron Morris suoritti huolellisen roolin.

Stefanin ja Shrewsburyn loitsu

Shrewsburyn kaudelle on tyypillistä, että he tekivät maalin ensimmäisestä merkityksellisestä hyökkäyksestään. Paynen lähiotsauksen väitettiin hoitaneen Jon Guthrien, ja vaikka erotuomari kieltäytyi hylkäämästä keskuspuolustajaa, Hänen vastustajansa hyökkääjä teki tuloksena 20. minuutin rangaistuspotkun. Shrewsburyn itseluottamus kasvoi hetkeksi ja Payne kiersi maalivahtia 34. minuutilla, mutta erinomainen Kory Roberts pelasti päivän selvittämällä hänen ponnistuksensa riviltä. Walsall pelastettiin jälleen minuutti myöhemmin offside-lipulla, mikä sulki pois Paynen lujan lentopallon.

Kiinteä Salop

Ihan kuin he olisivat aloittaneet sen, Walsall päätti ensimmäisen puoliajan paineen alla, mutta vakaa Salop piti hänet jälleen loitolla. Laajahyökkääjä Louis Dodds, hiljainen hyökkäävässä mielessä, kuvaili heidän kurinalaisuuttaan tuottamalla hienon lohkon ruutuun estääkseen Joe Edwardsia ohjaamasta palloa maaliin. Kummankin joukkueen hallinnan puute – ja haluttomuus tarttua keskimmäiseen kolmannekseen kahdella kädellä – loi toisen puoliajan, jossa vain keskuspuolustajat erottuivat todella joukosta.

Toisen puoliajan mahdollisuudet

Perverssi, Se oli melkein Shrewsburylle tunnustus, ottaen huomioon kuinka hillitty he olivat näyttäneet yhteensä 87 minuuttia, Paynella oli edelleen kolme selkeää maalipaikkaa koko 90:ssä. Hänen kolmas paikkansa tuli toisella puoliajalla, kun Alex Rodman ylitti takatolppaan. mutta voimakas hyökkääjä muotti linjojaan, hänen punastuksensa säästyivät paitsiolta. Walsallin paras avaus tauon jälkeen tuli, kun Morris siirtyi vaihtopelaaja Tyler Robertsille. joka yritti puskea pallon takaisin maalin yli, mutta McGillivray, vanhaa seuraansa vastaan, oli yhtä suuri kuin ponnistus.

Shrewsbury saattaa tarvita suunnitelman B

Jon Nolan on ollut Salopin luovin pelaaja tällä kaudella, mutta ehkä kun hän ei ole mukana pelissä, he tarvitsevat enemmän käsitöitä keskusalueilla. Abu Ogogolla ja Ben Godfreyllä on puolustavia ominaisuuksia, mutta Paul Hurstin ei ehkä tarvitse käyttää kaksoispivottia tulevaa oppositiota vastaan, jotka pitävät Walsallista, tulee olemaan taktisesti kunnioittava.