Liverpool 2-1 Burnley Eight Things:Kloppin lausunto

Kapea voitto punaisille – thisisanfield.com

Georginio Wijnaldumin ja Emre Canin maalit antoivat Liverpoolille sattumanvaraisen 2-1-voiton Burnleystä – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Gray inspiroi Burnleyn valoisaa alkua

Andre Grayn vauhti ja sitkeys aiheuttivat ongelmia Liverpoolille käänteisessä ottelussa. Alkuvaiheessa sunnuntaina hän löysi kasvavat aukot oikeasta kanavasta James Milnerin ja vasemmanpuoleisen keskuspuolustajan Ragnar Klavanin välillä. Hänen seitsemännen minuutin juoksunsa venytti puolustusta, mikä antoi sävelletyn oikeanpuoleisen Matthew Lowtonin valita Ashley Barnesin, joka työnsi sisään lähietäisyydeltä.

Liverpool kaipasi avainmiehiä

Jürgen Kloppin joukkue on epätasapainoinen, tarkoittaa, että avaintekijöiden puuttuminen vaikuttaa koko järjestelmään. Dynaaminen Robert Firmino siirtää palloa nopeasti viimeisellä kolmanneksella, jotain, jota Divock Origi ei tarjoa. Jordan Henderson on rauhoittava vaikutus, kuitenkin korvaava Emre Can oli kaikkea muuta kuin ensimmäisellä puoliajalla, putoaa puolustukseen liian helposti ja perääntyy Burnleysta taistelun ensimmäisten merkkien jälkeen.

Manen mies

Onneksi Liverpoolille, kalliiden poissaolojen luettelo ei ulottunut Sadio Maneen, heidän kirkkain ensimmäisen puoliskon esiintyjä. Hän pääsi toisinaan etenevän Stephen Wardin taakse, yhdestä hänen rististään puuttui kosketus Origilta, ja toisinaan Ben Meeltä vaadittiin hyvää puolustamista, jotta hänen uhkansa kumottiin.

Satunnainen tasoittaja

Mee oli nauttinut vahvasta ensimmäisestä 45 minuutista, mutta hän oli syyllinen Liverpoolin tasoittamiseen lisäajalla. Hän ei onnistunut selvittämään Origin keskitystä ja pallo putosi vahingossa Wijnaldumille, joka ryntäsi kotiin varmistaakseen, että ensimmäiset 30 sekuntia, joiden aikana Liverpool pelasi hyvää jalkapalloa, päättyi maaliin.

Kloppin lausunto

Klopp otti Coutinhossa luultavasti lahjakkaimman pelaajansa brasilialaisen ensimmäisen tunnin jälkeen. Se oli riskialtista liikettä maalitasolla, vielä varsinkin 17-vuotiaan pukeminen Ben Woodburnissa, mutta se osoitti hänen korkean profiilin pelaajilleen, että hän ei hyväksyisi huonoa suorituskykyä. Voi olla vähän sattumaa, että hetkiä tämän päätöksen jälkeen toinen huono esiintyjä, päästi valloilleen vahvan pitkän matkan ajon nostaakseen punaiset edellä.

Burnleyn myöhäinen paine

Maalivahti Simon Mignolet teki mahtavan suorituksen. Kuitenkin, se tosiasia, että belgialainen pakotettiin usein ulos maalistaan ​​lyödäkseen ruuhkaisilla alueilla, korosti keskuspuolustajien dominanssin puutetta. Klavan ei selvinnyt Meen pään jälkeen, mutta kompensoi sen estämällä Barnesin ponnistuksen, kun taas Joel Matip oli onnekas, että hänen heikko puolustuspäänsä putosi vaihtopelaaja Robbie Bradyn heikompaan jalkaan. Kun Liverpool ei kilpaile palloista keskikentällä, Burnley painoi pitkiä jaksoja ja löi diagonaalisia palloja ruutuun, vaihtopelaaja Sam Vokes tekee maalin viimeisen 10 minuutin aikana.

Liverpoolin myöhäiset tauot

Kun Burnley siirtää numeroita eteenpäin, Liverpool loi avauksia viimeisen viiden minuutin aikana murtautuessaan Manen läpi, joka nousi huipulle Origin poisoton jälkeen. Can päästi senegalilaisen pikajuoksun irti ja melkein loihti Tom Heatonia, mutta maalivahti kaatui pallon. Hänen torjumisensa melkein osoittautui ratkaisevaksi, kun Wardin pitkän heiton jälkeen Keane heitti pallon päälle, mutta Lowton viivytteli lähietäisyyttä. joka lensi yli.

Mitä se tarkoittaa

Tappiot tarkoittavat, että Burnley on kerännyt vain kaksi vieraspistettä koko kauden, vaikka kolme heidän viimeisestä viidestä vierasottelustaan ​​on neljää viimeistä joukkuetta vastaan. Se puhuu heidän kotiesityksistään, että he ovat seitsemän pisteen päässä turvallisuudesta, huolimatta viimeaikaisista parannuksista edellä olevista. Voitto oli luultavasti tärkeämpi Liverpoolille, joka ei ollut lyönyt alapuoliskoa joulukuun puolivälin jälkeen. Kolmella pisteellä he ovat viiden pisteen erossa Mestarien liigan karsintakilpailussa. mutta suoritusten alapuolella olevia vastaan ​​on parannettava.