Bristol Rovers 2-1 Plymouth Seven Things:ansaittu voitto

Gaffney juhlii avajaisia ​​– plymouthherald.co.uk

Yksinkertaistetusti, tämä ottelu kohtasi yhden joukkueen, joka aina halusi hyökätä, vastaan ​​toista, joka harvoin hyökkäsi. Edellinen oli Bristol Rovers, joka voitti 2-1 Rory Gaffneyn ja Billy Bodinin maalien ansiosta. Toinen puoliaika kuitenkin Plymouth Argylea vastaan, jotka saivat maalinsa Nathan Blissettin kautta, oli hermostuneempi kuin sen ehkä olisi pitänyt olla. Tässä seitsemän keskustelunaihetta.

Plymouthin aikomuksen puute

Vain kahdella ensimmäisellä puoliajalla, jotka ovat alle viiden minuutin pituisia, nousiko Plymouth tarpeeksi korkealle kentällä jopa kilpaillakseen pallosta keskikolmanneksella. He näyttivät kohtuullisen hyvin järjestäytyneiltä avausvaihdoissa ja keräsivät kohtuullisen osuutensa toisista palloista, mutta kun Bristol Rovers alkoi pelata lyhyttä, teräviä syöttöjä, he menivät kuoriensa. Antoni Sarcevic, hyökkäävä teknikko, ei katsonut kotonaan vieraiden puolustavassa keskikenttäroolissaan, ei myöskään passiivinen Jamie Ness.

Roversin s vahva keskikenttä

Liam Sercombe suoritti Kyle Letherenin ensimmäisen testin 14 minuutin kohdalla kierretyllä oikealla jalalla. joka aloitti jatkuvan paineen jakson. Chris Lines nousi etualalle muutamalla ajolenkillä syvältä ja Ollie Clarke teki yksinkertaiset asiat hyvin. Nuo energiset keskikenttäpelaajat, jotka katsoivat eteenpäin aina kun he saivat pallon, onnistui antamaan hyökkääjille runsaasti palloa viimeisellä kolmanneksella.

Sujuva hyökkäyskolmio

Roversin keskikenttä pelasi palloja laajoille alueille, joilla epäitsekkäät juoksijat Ellis Harrison ja Rory Gaffney venyttivät peliä luodakseen tilaa Billy Bodinille, joka viihtyi taskuissa puolustuksen edessä. Kolmikko yhdistettynä loi monia mahdollisuuksia, mukaan lukien Rory Gaffneyn 21. minuutin avaus, joka näki hänen koskettavan muutaman kosketuksen ennen kuin hän porautui Letherenin ohi Harrisonin oikeanpuoleisen ristin jälkeen.

Wylden ja Blissettin vaikutus

Plymouthin vasemmistolainen, Gregg Wylde, avasi Nathan Blissettille hyvän tilaisuuden puolen tunnin aikana, jota kohdemies katsoi leveästi. Kaksikko, sekä elvytetty Graham Carey, tuli näkyvämpi vaikutus toisen puoliskon alussa, joka näki vieraspuolen nauttivan parhaasta loitsustaan. Wylde ohitti Joe Partingtonin lyömään useita ristiä vasemmalta, joista yhden Sarcevic heitti yli. Blissett hallitsi Tom Lockyeria ja näki, että Sam Slocombe työnsi hänen volleynsa pois, mutta häneltä ei pitänyt evätä hänen maaliaan, jonka hän ampui verkon kattoon 52 minuuttia löysän syötön jälkeen tasoittaakseen.

Keskeisiä hetkiä

Plymouth oli uhannut jopa mennä johtoon tuona aikana, mutta toisen puoliajan puolivälissä, heidän toiveensa tuhoutuivat tuhoisassa kahden minuutin loitsussa. Ensimmäinen, Bristol Rovers meni eteenpäin, kun Billy Bodin tyrmäsi Liam Sercomben matalan ristin rajusti, ensimmäistä kertaa laukaus. Hetkeä myöhemmin, Gary Miller lähetettiin sitten kahden jalan haasteeseen, mikä teki pelistä ylämäkeen kamppailun Derek Adamsin miehille.

Loppunäytös

Kun Gasheads teki kaksi maalia paitsiossa, vaihtopelaaja Tom Nichols osui tolppaan ja useita torjuntoja Lethereniltä, Vihreät olivat onnekkaita, kun he olivat edelleen kilpailussa lisäajalla. Siinä vaiheessa, hermot hiipivät kotileiriin ja Darrell Clarken joukkue olisi voinut pudottaa kaksi pistettä kuollessa. onneksi heille, Jake Jervisin vapaapotku osui seinään ja Sarcevic veti hänen laukauksensa leveäksi esittelevällä tilaisuudella.

Yhteenvetona

Peli olisi voinut sujua toisin, jos Plymouth olisi mennyt eteenpäin parhaan loitsunsa aikana, mutta he eivät olleet tarjonneet tarpeeksi luovuutta ja tahtoa pelin aikana ansaitakseen pisteen. Pyhiinvaeltajat, jotka ovat pysyneet voittamattomina viikosta toisesta, ovat pudonneet taulukon pohjalle, kun joukkuetta ja manageria Adamsia kohtaan on kohdistunut lisääntyviä paineita. Bristol Rovers voi sillä välin nauttia neljännestä kotivoitostaan ​​viidestä, minkä ansiosta se on noussut sijalle 14. Vaikka heiltä saattaa puuttua armottomuus pyrkiä pudotuspeleihin, heillä on vahva työtahti ja halu hyökätä, jotain, josta vastustajat voivat oppia.