Everton 3-1 Swansea Seven Things:Sigurdsson upottaa Swansin

Rooney juhlii kolmatta – skysports.com

Gylfi Sigurdssonin 64. minuutin voitto aikaisempaa seuraansa vastaan ​​osoittautui ratkaisevaksi hetkeksi, kun Everton voitti putoamiskamppailijan Swansea Cityn 3-1 Goodison Parkissa. Tässä on seitsemän asiaa pelistä.

Kurinalaiset leveät miehet

Se oli häkkikäs ensimmäinen puoliaika, jossa molemmat joukkueet näyttivät hyvin rakentuneilta ilman palloa. Swansean leveät miehet Luciano Narsingh ja Nathan Dyer olivat molemmat iloisia pudottuaan puolustavaan kolmannekseen estääkseen Cuco Martinan ja Jonjoe Kennyn tarjoamasta ylikuormituksia. Everton joutui siksi vanhentumaan sivuttain ohittamaan Idrissa Gana Gueyen ja Morgan Schneiderlinin, joka ei pelannut vaaditulla positiivisuudella ensimmäisellä puoliajalla. Kun he valitsivat varhaiset pallot Dominic Calvert-Lewinille, noiden syöttöjen tarkkuus jätti paljon toivomisen varaa, ja hyökkääjältä ei aluksi riittänyt fyysisyys saada Federico Fernandezin yli. joka oli iloinen jättäessään hänet. Nuori hyökkääjä sai ainakin laukauksensa pois 22 minuutissa. mutta hänen ponnistelunsa laatikon ulkopuolelta puuttui voimasta vaivata Fabianskia vaihtoehtoisten vaihtoehtojen puuttuessa.

Pelto fer-puussa

Hollantilainen Leroy Fer oli vierasjoukkueen luovin ensimmäisen puoliajan esiintyjä, pystyy vaihtamaan pelisuunnan ja poimimaan nopeita palloja oikealle kanavalle Luciano Narsinghille. Hänen maanmiehensä lopputuote jätti hieman toivomisen varaa, vaikka hän pakotti pysähtymään aikaisin Jordan Pickfordilta hyvän yhdistelmäpelin jälkeen Tammy Abrahamin kanssa, joka oli korvannut loukkaantuneen Wilfried Bonyn. Swansean 36. minuutin avaus tuli yllätyksenä, vaikka ei ollutkaan yhtä yllättävää, että Fer teki maalin. Tom Carrollin kulman jälkeen Ashley Williams sai huomionsa Alfie Mawsonin juoksemisesta ja menetti vanhan joukkuetoverinsa, joka koputti takatolppaan.

Evertonin uhkapeli

Sigurdssonin toimitukset olivat johtaneet kotifaneille jännittävimpiin hetkiin ensimmäisellä puoliajalla, löytää hyviä alueita vapaapotkuilla ja kulmilla, jotka estivät Fabianskin ja Mawsonin kaltaisten viimeisten väliintulojen takia. Islantilainen löysi Williamsin erinomaisella pallon takatolppaan, mutta walesilainen eksyi murto-osaan paitsioon. kieltää Wayne Rooneylta maalintekomahdollisuuden. 10 maalin hyökkääjällä olisi kuitenkin mahdollisuus, koska sekuntia ennen puoliaikaa hän yhdessä Aaron Lennonin kanssa, jonka Roque Mesa kompastui kömpelösti alueella. Fabianski työnsi Rooneyn rangaistuspotkun näyttävästi tolppaan, mutta Calvert-Lewin oli nopein levypalloon tasoittaakseen.

Taikuuden hetki

Ensimmäisellä puoliajalla ei ollut paljon eroa joukkueiden välillä. eikä toisen ensimmäiset 20 minuuttia. Everton oli suurelta osin iloinen voidessaan luovuttaa hallussaan Swansille. mutta vieraspuolella ei aivan riittänyt vauhtia ja liikettä luodakseen tilaa vastakkaiselle puoliajalle. Molempien hyökkäysten vauhdin puutteen ja kahden keskikentän kurinalaisen luonteen yhdistelmä tarkoitti, että peli ratkaisi henkilökohtaisen taikuuden hetkillä. Evertonin joukkueen kallis lahjakkuus tarkoitti sitä, että he pystyivät tarjoamaan sen todennäköisemmin, ja he tekivät sen, kun Sigurdsson tapasi Kyle Naughtonin tehdäkseen erinomaisen curling-oikeajalkaisen ponnistuksen Fabianskin ulkopuolelle.

Toinen kerta onni Wazzalle

Nähtyään ensimmäisen puoliajan rangaistuspotkunsa ennen Calvert-Lewinin avauspeliä, Rooney sai toisen mahdollisuuden rekisteröityä tulostaulukkoon, kun Martin Olsson kaatui Kennyn alueella. Tällä kertaa hän ei tehnyt virhettä, istuttaa pallo tiukasti vasemman tolpan sisään, jota seurasi voimakas juhla. Calvert-Lewin olisi voinut lisätä neljännen sen jälkeen, kun Naughton ryöstettiin hallussaan. pahentaa lähes entisestään Swansean synkkää keskitalvea.

Joutsenet vaarassa

Näimme kohtuullisen ensimmäisen tunnin Paul Clementin puolelta, kun Mesa, Carroll ja Fer olivat kiistatta vaikutusvaltaisempia keskikentällä kuin siniset kollegansa. Ongelmana oli, että kun heillä oli tuo alusta, heillä ei ollut hyökkääviä pelaajia tarjoamassa vauhtia, Liikettä ja laatua tarvitaan Tammy Abrahamin tukemiseen ja kotijoukkueen takavartijan kysymyksiin esittämiseen. Keskikentän työn hyödyntämättä jättämisestä rangaistiin jälkimmäisissä vaiheissa, kun päät putosivat ja virheitä alkoi hiipiä, mikä viittaa siihen, että tällä puolella on huolestuttavaa haurautta.

Jouluherkku toffeille

Tämä ei ollut Evertonin vintage-esitys ja heidän läpäisystandardinsa, pitkiä loitsuja varten, ei vastannut heidän pitkän aikavälin tavoitteitaan. Yksi johdonmukainen piirre heidän suorituksessaan oli sinnikkyys ja energia ilman palloa, ominaisuuksia, jotka eivät ole aina olleet ilmeisiä Goodison Parkissa tällä termillä. Sam Allardycelle on annettava tunnustusta, koska vain neljän pelin jälkeen, he ovat hylänneet kaikki putoamispelot ja näyttävät kilpailukykyisemmältä.