Brighton 2-2 Stoke Seven Things:Pottereista puuttuu kunnianhimo?

Murray tappelee Fletcherin ja Dioufin kanssa – skysports.com

Brighton &Hove Albion pelasi kahdesti takaapäin tasan 2-2 Stoke Cityn kanssa maanantai-iltana. Pascal Grossin ja Jose Izquierdon maalit peruuttivat Eric-Maxim Choupo-Motingin ja Kurt Zouman ensimmäisen puoliajan lyönnit. Tässä on seitsemän asiaa pelistä.

Brightonin siirtymävaiheen hyökkäykset

Kotijoukkueen parhaat hetket olivat, kun he varastivat pallon ja pelasivat pallon Jose Izquierdolle, joka joutui aukkoihin vasemmalla Mame Biram Dioufin takana ja aiheutti Kurt Zoumalle paikkaongelmia. Izquierdo, joka ampui vain ohi mentyään maaliin 18. minuutilla, loi muutamia avauksia joukkuetovereilleen, mutta kaksi heistä kaatui Dale Stephensille, joka ei pystynyt ampumaan oikein.

Petolliset Potterit

Keskuspuolustajat Lewis Dunk ja Shane Duffy menettivät keskittymiskyvyn hetkeksi ja saivat rangaistuksen. Xherdan Shaqiri pelasi erinomaisen pallon Eric-Maxim Choupo-Motingille, joka osoitti näppärää liikettä päästäkseen Dunkin taakse ennen maaliin erehtymättömän helposti. Sitten he pitivät syvän muodon, tunnustaen, että Brighton näytti vähemmän mukavalta, kun sille annettiin hallinta pitkiksi ajoiksi, ilman kohdemiestä, jota lyödä.

Myöhäinen ensimmäisen puoliajan draama

Glenn Murray ei ole sellainen hyökkääjä, joka nauttii korkeista palloista. Kannella, vaikka hän olisi saattanut voittaa rangaistuspotkun Ryan Shawcrossin väitettyä kompastumisen jälkeen, mutta erotuomari heilutti epäröivästi valituksia. Isännät nappasivat tasoitusmaalin, kun Davy Propper juoksi vahvasti. arka Stoken takavartija ei haastanut, ennen kuin asennat Pascal Grossin leikkaamaan Lee Grantin jalkojen läpi. Potters nousi toisesta päästä ja teki maalin minuutin sisällä. Brighton oli näyttänyt epävakaalta pelien suhteen, ja sen jälkeen kun Bruno ei voittanut oikeanpuoleista syöttöä, Shawcross heitti pallon Zouman suuntaamiseksi kotiin.

Super Izquierdo

Brighton aloitti toisen puoliajan paineilla ja palkittiin laadukkaalla maalilla. Taas kerran, Izquierdo pääsi taakse ja Murrayn näppärän syötön jälkeen, hänen poikittaissyöttönsä estettiin, mutta Kevin Wimmer ei onnistunut selvittämään ja laitahyökkääjä törmäsi kotiin toisella yrityksellä. Maali oli portugalilaiselle laitahyökkääjälle täysin ansaittu, joka uhkasi koko illan.

Slow Stoke

Peter Crouchin saapuminen Shaqirin tilalle viittasi Stoken suunnitelmaan sitoa miehiä eteenpäin ja saada pallot laatikkoon, mutta pian kävi ilmi, että he ottivat mielellään pisteen. Kun Joe Allen ei ole urheilullisin keskikenttäpelaaja ja Darren Fletcher on tulossa uransa loppuun, heiltä puuttui kestävyys asettua keskimmäiselle kolmannekselle jälkimmäisissä vaiheissa. Stephensille annettiin siksi ilmainen kyyti ottamaan vastaan ​​laukauksia, ja vaihtopelaajat näyttivät eloisalta myöhään. Vierailta vaadittiin kuitenkin hyvää puolustusta, jotta heiltä evättiin selkeät paikat.

Missä on kunnianhimo?

Tapa, jolla Mark Hughes näennäisesti tyytyi johonkin asiaan myöhässä, viittaa siihen, että hänen mielensä on turvassa, sen sijaan, että hän olisi työntänyt joukkueensa yläpuoliskolle – voitto olisi noussut 10. sijalle. On ymmärrettävää, että lähes kymmenen vuoden kuluttua tällä tasolla Jotkut fanit halusivat nähdä enemmän kunnianhimoa hallitukselta ja johtoryhmältä. Ilman uusia ideoita tai uusia investointeja – ja mieluiten molempia – Stoke on vaarassa pysähtyä.

Albion viisi lyömätön

Chris Hughtonin joukkue ei voinut pelata koko peliä omilla ehdoillaan, pakko hallita palloa pitkiä aikoja, jotka eivät sopineet heidän puolustuksensa ja keskikentän vahvuuksiin. Kuitenkin, he näyttivät uhkailta, kun he löysivät aukkoja takaa ja osoittivat säälimätöntä henkeä omaksuessaan asian. Jos Brighton pystyy tasoittamaan esitetyt puolustusheikkoutensa, mikä oli ollut harvinaista ennen tätä iltaa, heillä voi olla jännittävä ensimmäinen kausi takaisin huippusarjassa.