Colchester v Mansfield:odota maaleja

Ruusu kuumassa muodossa – chad.co.uk

Uutiset, joiden mukaan Mansfieldin pomo Steve Evans on hylännyt spekulaatiot, jotka yhdistävät hänet Gillinghamiin, huomio kääntyy kentällä oleviin asioihin.

Tämän lauantain matkalla Colchester Unitediin Stagsilla on mahdollisuus poimia kauden toinen vierasvoitto, joka voi viedä heidät seitsemän parhaan joukkoon. Heidän itseluottamuksensa pitäisi nostaa komea suoritus viime viikon Nottinghamshire Derbyssä, joka johti 3-1 voittoon Notts Countysta.

Evans luopui timanttijärjestelmästä, joka ei ollut toiminut niin hyvin, ja leveät miehet Omari Sterling-James ja Alex MacDonald kantoivat palloa eteenpäin tehokkaasti. Joukkue, joka pelasi enemmän intoa ja tahtoa kuin näimme neljä päivää aiemmin Cheltenhamissa.

Colchesterilla oli yhtä positiivinen retki viime viikolla Yeovilissa. He voittivat 1-0 ja tekivät vaikutuksen manageriin John McGrealiin, ei vain malttinsa hallussa, mutta myös niiden puolustava muoto. Yhdysvallat, joilla on edelleen sarjan huonoin puolustusennätys 18 päästettyään maaliin, on kiitollinen kauden ensimmäisestä puhtaasta pelistään.

Muissa otteluissa he ovat taistelleet vahvoja etulinjoja vastaan. Tuo mahdollinen heikkous saattaa rohkaista joko Kane Hemmingsiä tai Lee Angola, jotka kilpailevat kumppaninsa Danny Rosesta. Jälkimmäinen on liikkuvampi kuin Hemmings tai Angol, osoituksena on vaikuttava tapa, jolla hän vaivasi vastustajan puolustusta maalinsa puolesta lauantaina. Entinen Barnsley-hyökkääjä ottaa kaiken irti liittolaisensa iskuista ja tekee maalin keskimäärin 94 minuutin välein, mikä antaa hänelle divisioonan toiseksi parhaan minuutit/maalisuhteen.

Colchesterin lahjakkain hyökkääjä on kiistatta Kurtis Guthrie, joka palaa loukkaantumisesta. Entinen Forest Green mies, joka teki viime kaudella 12 liigamaaalia, teki cameo-esiintymisen Yeovilissa viime viikolla, sitten pelasi 45 minuuttia EFL Trophyssa keskellä viikkoa.

Jos hänen katsotaan olevan hyvässä kunnossa, hän voi saada ensimmäisen liigan alkunsa syyskuun jälkeen. 24-vuotiaan miehen liike ja tekninen laatu saattavat täydentää Brandon Hanlanin vauhtia, joka itse on nettouttanut kahdesti sen jälkeen kun liittyi lainalla Charltonista viime kuussa.

John McGrealin joukkueen maaliuhkaa lisää entisestään Kyel Reidin läsnäolo, joka teki maalin Grimsbyssä kahdesti ensimmäisessä lähdössä viime kuun loukkaantumisensa jälkeen. Entinen Bradfordin laitahyökkääjä tarjoaa temppuja ja halukkuutta juosta pallon kanssa vasemmalla, joka saattoi nähdä hänet testaamassa apuoikeistopuolustaja Paul Andersonia.

Koska Colchester on usein sekaantunut pistepeleihin ja Mansfieldin kolmessa viimeisessä kohtaamisessa on nähty 10 maalia, tästä voisi tulla vauhdikas iltapäivä.

Football Labin tuomio: 2-3