West Brom 1-1 Stoke Six Things:onni suosii rohkeita

West Brom 1-1 Stoke – skysports.com

Vaihtovaikutteisen Stoken elpymisen seurauksena Potters tasoitti 1-1 West Bromwich Albionin kanssa The Hawthornsissa. Mitä olemme oppineet pelistä? Tässä meidän näkemyksemme.

West Bromin uhkapeli

Salomon Rondonin suorituksen ainoa tarkoitus näytti olevan auttaa joukkuetta nousemaan kentälle ja voittamaan vapaapotkuja. Tämä trendi, joka on saattanut vahingoittaa hänen luonnollista maalintekijävaistoaan viimeisen kahdeksan kuukauden aikana, näyttää liittyvän hänen valmennukseensa. Tosin niin korkealla kyljellä, lavasteet olivat West Bromin suurin uhka. Chris Bruntin viidennen minuutin kulmapotku lähetettiin syvälle takatolppaan, jossa toveri James Morrison ei pystynyt saamaan oikeaa yhteyttä.

Stoken tunkkainen ensimmäisen puoliajan peli

Vierailijoiden tehtävänä oli hajottaa Baggies, mutta kaksi puolustavaa laitapuolustajaa, Geoff Cameron ja Eric Pieters, he eivät päässeet sivulinjalle. Jokainen pallo ruutuun oli siksi pelattava korkealta syvältä, joka sopi Craig Dawsonin ja Ahmed Hegazin jättimäisille hahmoille. Puolustava kaksikko, jonka keskikorkeus 1,91 m, nauttivat ilmataisteluista joko Jeseä vastaan, Xherdan Shaqiri tai Eric-Maxim Choupo-Moting, joiden keskipituus on 1,77.

Zouman kunnianhimo

Se kertoo jotain vierasjoukkueen hyökkäyspelistä, että he olivat lähimpänä maalintekoa keskuspuolustajansa kautta. vastustajan kautta. Kurt Zouma nautti vaikuttavasta ensimmäisestä puoliajasta ja hänen pitkän kantaman ponnistuksensa ohjautui maaliin Gareth Barryn selässä. mutta Ben Foster oli valpas kaataakseen sen. Zouma oli kahdesti taipuvainen kokeilemaan onneaan etäältä, osoitus siitä, kuinka hyvin West Brom esti tilaa luontevimmin hyökkääville pelaajilleen.

Rodriguez avaa sen

Kun Stoke istui enemmän tauon jälkeen, vastustajien luottamus kasvoi. Allan Nyomin vauhti oli ollut ratkaisevassa roolissa vierasjoukkueen ensimmäisen puoliajan välierissä. mutta tällä kertaa se tuli ilmi hyökkäävämmässä mielessä. Oikea puolustaja ylitti loistavasti takatolppaan ja Jay Rodriguez nyökkäsi lähietäisyydeltä kotiin. Egyptiläinen Hegazi olisi saattanut lisätä toisen toisesta Brunt-sarjasta, mutta Jack Butland kaatoi puskunsa riman yli.

Onni suosi rohkeita

Yrittääkseen sulkea pelin, Tony Pulis korvasi Morrisonin puolustavammalla keskikenttäpelaajalla Claudio Yacobissa, kielteinen muutos, joka johti Albionin kutsuvaan painostukseen. Sitä vastoin, hänen toverinsa walesilainen Mark Hughes teki kaksi positiivista vaihtoa. Peter Crouchin ja Ramadan Sobhin saapuminen antoi Stokelle kaksi asiaa, jotka he olivat menettäneet ensimmäisellä puoliajalla:1. Kohdemies 2. Leveys. Crouch miehitti Dawsonia paljon paremmin kuin Jesellä, kun taas Sobhi hyökkäsi kylkeen taitavasti kuin Cameron, joten ei ollut yllätys, että kaksikko yhtyi tasoitusta varten. Heillä oli pala onnea, Hänen maanmiehensä Hegazi arvioi Sobhin ristin väärin kommunikoiessaan Ben Fosterin kanssa, mikä antoi Crouchin nyökkää kotiin. 36-vuotias pelaaja on tehnyt uransa aikana yli 50 huippuottelua, mutta harvat ovat olleet näin yksinkertaisia.

Yhteenvetona

Tasapeli tarkoittaa, että West Brom on menettänyt 100 % ennätyksensä. He voivat olla tyytyväisiä tähän mennessä osoittamiinsa puolustusominaisuuksiin, mutta jotka ovat tehneet maalin ainoista maalintekomahdollisuuksistaan ​​kahdessa viimeisessä pelissä, päteviä kysymyksiä jää yli heidän kyvystään luoda avoimessa pelissä. Stoken puolustus näyttää yhtä vahvalta. Vaikka heidän hyökkäyspelistään suuren osan kilpailusta puuttui tunkeutuminen, tänään osoitti, että heillä on vaihtoehtoja muuttaa pelejä, jotka eivät mene heidän tahtonsa mukaan.