Fleetwood 0-0 Doncaster Pelaajien arvosanat:Cool Cargill

Cole valitsi mahdollisuudet – zimbio.com

Devante Cole valitsi mahdollisuudet, kun pudotuspelien jahtaaja Fleetwood Town teki 0-0-tasapelin putoamisuhannutta Doncaster Roversia vastaan ​​tasaisessa ottelussa Highburyssa. Tässä pelaaja-arviomme ottelusta.

Fleetwood Town

Alex Cairns – otti mahdollisuudet parilla ensimmäisellä potkullaan ja melkein maksoi hinnan, sitten ehkä meni toiseen ääripäähän mennä pitkiksi joka kerta. Ratkaisevaa, vaikka hän torjuikin pari hyvää, mukaan lukien yksi Marquisilta toisella puoliskolla. 7

Ashley Eastham - komentaja ensimmäisellä puoliajalla ja teki yhden tai kaksi tärkeää takapotkua toisella, vaikka hänet pakotettiin takaisin enemmän kuin hän olisi halunnut. 7
Cian Bolger – näytti riittävän vahvalta hallitakseen fyysisesti suuren osan pelistä – paljasti toisen puoliajan loitsun, kun hän kamppaili päästäkseen lähelle Marquisia – mutta riittävän älykäs pelatakseen takaapäin tehokkaasti. 7
Baily Cargill – hänellä oli vähän ongelmia Marquisia vastaan ​​ja hän etsi usein seikkailunhaluista syöttöä huipulle tai laajoille alueille. Vaikka kaikki eivät irronneet, hänen rohkeutensa oli tekijä Fleetwoodin ensimmäisen puoliajan paineen takana. 8

Wes Burns – näyttää lisääntyneen parin viime vuoden aikana. Pärjäsi hyvin oikean laidan puolustajassa, ottaen huomioon, että hän on ammatiltaan hyökkääjä, antoi hyvän keskityksen Colen varhaiseen takatolppaan. Joskus toisella puoliajalla hänen päätöksentekonsa olisi voinut olla parempi. 6
George Glendon – teki paljon likaista työtä ensimmäisellä puoliskolla ja oli kohtuullisen kurinalainen, vaikka hän pääsi eteenpäin 33 minuutin tulipalossa laatikon ulkopuolelta. Ei kuitenkaan tarttunut palloon tarpeeksi nopeasti toisella puoliajalla ja vaihdettiin myöhään. 5
Kyle Dempsey – avain Doncasterin vaikuttavaan ensimmäisen puoliajan peliin hänen ajojuoksillaan ja oikeaan kanavaan siirtymisellään. Vähemmän vaikutusvaltaa toisella puoliajalla, mutta osoitti silti, mitä hän osaa tehdä, Colen henkilökohtaisen mahdollisuuden luominen. 6
Aiden O'Neill – mitä hän tarjosi, ironisesti, tuli näkyvämmäksi, kun hän ei enää tarjonnut sitä. Olematta räjähtävä hallussaan, keskikenttäpelaaja antoi Codsille puolustustasapainon, joka antoi laitapuolustajille ja Dempseyn ilmaista itseään. Kun hän lähti kentältä, hänen ympärillään olevat näyttivät hillitymmiltä. 7
Amari'i Bell – jatkuva uhka ensimmäisen puolen tunnin aikana, mutta vietti liian kauan toisella puoliajalla jumissa puolustavassa kolmanneksessaan, nousevat pintaan vasta kiihkeässä finaalissa. Kun hän nousi, hän käytti urheilullisuuttaan pakottaakseen sisäänheittoja ja lyömään Donnyn takaisin. 5

Jordy Hiwula – epäitsekäs juoksija varhain, kun hän käytti hyväkseen oikeaa kanavaa. Siitä tuli kuitenkin hiljaisempi ja kamppaili päästäkseen maalintekijäpaikoille ennen kuin hänet korvattiin Ashley Hunterin kanssa. 3
Devante Cole – suuntasi varhain maalivahtia kohti, sitten menetti kaksi yksi vastaan-mahdollisuutta väliajan molemmin puolin. Jos Cole olisi ollut kliinisen parhaimmillaan, Fleetwood olisi voinut olla kaksi tai kolme ylöspäin tuntimerkinnällä. 3

Jack Sowerby (62:lla) – häneltä puuttui O'Neillin puolustusominaisuudet, ja hallussapito onnistui vähän paremmin. 3
Ashley Hunter (67.) – painoi vastustajan keskuspuolustajia pitkälti eristyksissä, toisinaan näyttää ainoalta Fleetwood-pelaajalta, joka halusi pakottaa ongelman. 7
Markus Schwabl (82:lla) – kunnollisia kulkuja laajoille alueille. 6

Doncaster Rovers

Ian Lawlor – teki yksinkertaisia ​​pysähdyksiä Dempseystä ja Colesta varhain, sitten teki itsensä suureksi muutaman kerran lykätäkseen jälkimmäistä yksi vastaan. 7

Joe Wright – syyllinen siihen, että päästi Colen vapautumaan kahdesti, mutta oli pyöreän kiinteä. Teki yhden tärkeän välyksen Bellin painostuksesta. 7
Andy Butler – hänen kokemuksensa tuli todella esille täällä. Osoitti loistavia johtamistaitoja ja oli tyypillisesti voimakas ilmassa. 8
Mathieu Baudry – olisi voinut vaihtaa peliä tehokkaammin ensimmäisellä puoliajalla ja sai varoituksen tauon jälkeen, mutta puolusti lähitolppaansa hyvin kyljestä tulleilta siirroilta. 7

Matty Blair – juuttunut omaan puoliskoon suuren osan ensimmäisestä jaksosta, mutta hän pelasi vähemmällä estolla tauon jälkeen. Hänen vihainen vastakkainasettelunsa Whitemanin kanssa myöhään näytti saavan hänet ylös loppuvaiheeseen. 5
Jordan Houghton – teknisesti lahjakas pelaaja makaa siellä jossain, mutta hän voisi kokeilla riskialttiita syöttöjä hieman varmemmin. Menetti harvoin asentosuuntansa ja nautti positiivisesta toisesta erästä. 6
Rodney Kongolo – syyllinen syöttämiseen sivuttain hieman liian usein ja ehkä pudonnut liian syvälle ensimmäisellä puoliajalla, ennen kuin pakottaa itsensä lisää tauon jälkeen. Aina suojannut Wrightia, kun Blair nousi kiinteässä tilassa, jos ei aivan inspiroivaa, esitys. 5
Harry Toffolo – kamppaili vasemman laidan puolustajana ensimmäisen puoliajan alussa ja lopussa, vaihtamassa paikkaa Blairin kanssa aluksi. Lunasti itsensä hieman toisella puoliajalla, kun hän nousi ylemmäs kentällä. 4

James Coppinger – vain 20 minuutin toisen puoliajan loitsun aikana hän pääsi palloon hyviltä alueilta. Hänen vauhtinsa puutteen vuoksi hänen elämänsä oli vaikeaa ensimmäisellä puoliajalla, kun hänen joukkuetoverinsa istuivat liian syvällä – ja loppuvaiheessa, kun näimme päästä päähän -kilpailun. Hänellä on parempia pelejä, kun olosuhteet suosivat häntä. 3
Tommy Rowe – kesti samanlaisia ​​vaikeuksia kuin Coppinger. Ongelma ei ollut niin suuri, että hän ei tarjonnut mitään, mutta hänen tarjoamansa ominaisuudet – läpäisykyky ja älykkyys – eivät vastanneet taktiikkojen vaatimia – vauhtia ja voimaa. 3
John Marquis – anonyymi ensimmäisellä puoliskolla, mutta heräsi henkiin toisessa, kun keskikenttä lähestyi häntä. Sitten, hän hämmensi puolustajia ja sai jotenkin ylimääräisen jaardin vauhtia, pakottaa hyvän pelastuksen ulos Cairnsista kovalla ajolla. 5

Benjamin Whiteman (82) – teki hyviä juoksuja vaarallisille alueille, mutta sai huiman päästään Blairin huonoihin kirjoihin! 5