Lukemassa 2-2 Cardiffin pelaajaarvioita:Valtava Tomlin

Tomlinin tasoittaja – bbc.co.uk

Vaihtopelaaja Lee Tomlinin 90. minuutin tasoitus viimeisteli 11 minuutin paluun ylennyksiä jahtaavasta Cardiff Citystä. joka taisteli rohkeasti takaisin Berkshiressä varmistaakseen pisteen 2-2-tasapelissä keskitaulukon Readingin kanssa. Tässä pelaajaarviomme.

Kuninkaalliset

Vito Mannone - komentaja ensimmäisellä puoliajalla ja osoitti hyvää jakoa, mutta muuttui epävakaammaksi tauon jälkeen. Onneksi Hoilett ei rankaissut hänen väärinarviointiaan ristiin 54 minuuttia, mutta ei noudattanut varoitusta. 3

Leandro Bacuna – antoi Mendez-Laingin päästä taakseen ensimmäisen puoliajan parhaan mahdollisuuden saavuttamiseksi. Hän oli liian hidas reagoimaan tasoituspalloon. Teki joitain tehokkaita juoksuja, mutta sai myös typerän varauksen. 3
Paul McShane – hänellä oli hyviä hetkiä, mutta oli hieman arka myöhään, kun hänen piti olla aggressiivisempi. Paina viestiä pelin viimeisellä kosketuksella. 4
Liam Moore – hieno esitys, jossa hän teki useita vaikuttavia esteitä ja interventioita. Harmi, ettei hän ole voittajan puolella. 7
Chris Gunter – yhdistetty hyvin Barrow'n kanssa toisinaan ensimmäisellä puoliskolla, kompensoi vauhtinsa puutetta hyvällä liikkeellä. Hänen viimeinen pallonsa oli hieman turhauttava, mutta se on osoitus hänen monipuolisuudestaan, kaupankäynnin oikeanpuoleisena, hän näytti mukavalta vasemmalla. 6

Joey Van Den Berg – hänen kokemuksensa keskuspuolustajana antoi hänelle ymmärryksen siitä, milloin McShanen ja Mooren väliin tulee vaikeuttaa Boglen elämää. Ehkä teki niin liian helposti myöhemmissä vaiheissa, kun hänen olisi pitänyt olla edistyneemmässä asemassa pidempään. 6
Dave Edwards – liittyi usein Van Den Bergiin tekemään paljon peitetyötä puolustavassa kolmanneksessa, mutta näimme välähdyksiä siitä, mitä hän pystyy tekemään viimeisellä kolmanneksella, ja häntä olisi ehkä parempi käyttää pidemmälle. 5
Liam Kelly – pelasi keskikenttätrion kauimpana hyökkääjänä ja linkitetty pelaa toisinaan hyvin ensimmäisen tunnin aikana, varsinkin kun kuninkaalliset pelasivat lehdistössä. Ehkä haalistunut hänen 83 minuutin työvuoronsa viimeisissä vaiheissa, mutta melko rohkaiseva näyttö. 7

Sone Aluko – epäilemättä johdonmukaisin hyökkäysuhka kentällä. Vaikka Reading ei ollut yhtä tehokas toisella puoliskolla, hänellä oli vielä hetkensä tauolla. Olisi voinut antaa Bacunalle paremman suojan. 7
Yann Kermorgant – putosi syvemmälle kuin odotettiin kohdemiehelle, mutta tämä antoi Readingille mahdollisuuden pelata lehdistön kautta ensimmäisellä puoliajalla. Pelin venyttyä tauon jälkeen, hänellä ei ollut tarpeeksi vauhtia. 5
Modou Barrow – aiheutti ongelmia Mangalle varhain, näin tehdessään voitti avaukseen johtaneen kulman, ennen kuin teet toisen maalin taipuman kautta. Häipyi nopeasti, kun se siirrettiin keskeisempään rooliin toisella puoliskolla, mikä tarkoitti, että lukeminen puuttui laajalta alueelta. 6

Jon Dadi Bodvarsson (83) – ehkä olisi pitänyt tulla aikaisemmin, mutta Kermorgantille kuin Kellylle. Kaksi hyökkääjää kentällä tarkoitti, että keskikenttä putosi liian syvälle. 5
Adrian Popa (88) – melkein teki huudon voittaakseen sen loukkaantumisajalla. (ei käytössä)

Sinilinnut

Neil Etheridge – hänen täytyi olla komentavampi pelin asetuksista, ja hän olisi voinut kamppailla enemmän, jos Reading olisi tehnyt ristiä toisella puoliajalla. 3

Bruno Manga – puolustaja oli kilpaillut hyvin oikeanpuoleisena aikaisemmissa kierroksissa, mutta täällä hän kamppaili selviytyäkseen Barrow'n tahdista. Hän siirtyi keskuspuolustajaksi ensimmäisen puoliajan puolivälissä ja näytti siellä mukavammalta. 5
Sean Morrison – hänen iltansa katkesi 34 minuutin koputuksen vuoksi. Ei saanut parasta vastaanottoa palatessaan Madejskiin. 5
Sol Bamba – ei voida syyttää kummastakaan maalista ja hänen johtajuuden ominaisuuksistaan, Neil Warnockin mukaan nousi etualalle puoliajalla, ennen kuin hän tuotti hallitsevan toisen puoliskon näytön. 8
Joe Bennett – saattoi päästä joskus lähemmäksi Alukoa ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän toi Cardiffin takaisin peliin vahvalla iskulla 83. minuutilla. 5

Callum Paterson – pallon ohjaaminen omaan maaliin kulmasta ei ole hetkeäkään muistettava, eikä skotti tarjonnut hallussapidon laatua tämän virheen sovittamiseksi. 2
Loic Damour – tavallisesti energinen pallon painaja, joka osoittautuu hyödylliseksi hallintaan perustuvia puolia vastaan, mutta hän ei osoittanut tässä tavallista sitkeyttä. Syyllinen kääntämään selkänsä Barrow'n toisen maalin laukaukselle juuri ennen puoliajan päättymistä. 4
Joe Ralls – ajoittain kiinni ei-kenenkään maasta korkeaa painostavien hyökkääjien ja syvään pudottavien puolustajien väliin. Hän asetti kuitenkin hyviä haasteita ja oli hallitseva vaikutus ensimmäisen puoliajan alussa ja suurimman osan toisesta. 7
Nathaniel Mendez-Laing – luultavasti Cardiffin suurin uhka alusta alkaen. Antoi Mannonen merkittävimmän teoksensa ensimmäisellä puoliskolla ja toisella, hän oli yksi niistä pelaajista, jotka yrittivät käynnistää elpymisen. 7

Junior Hoilett – ensimmäisellä puoliajalla hän jätti liian paljon tilaa keskikentän eteen huolimattoman painostuksen ansiosta, jota Reading käytti hyväkseen. Paljon paremmin toisella puoliajalla, näki hänen 54. minuutin puskunsa pomppivan lattialla ja sitten palkin yli. 6
Omar Bogle - näytti eloisalta varhain, mutta ei ollut aivan niin armoton kuin hän on ollut kolmessa viimeisessä esiintymisensä. Lyö palloa yhdellä tilaisuudella, mutta ei aivan lukkiutunut takaisinsyöttöön turhauttavana iltana. 3

Lee Peltier (34-v.) – osoitti paljon sitoutumista ja teki tyypillisesti tärkeitä esteitä 31. syntymäpäivänään. 6
Lee Tomlin (v. 79) – vaikutti kilpailuun muuttavalla tavalla, koska hän luotti palloon. Pakotettiin torjumaan muutamassa sekunnissa taisteluun pääsystä ja nappasi dramaattisen myöhäisen taajuuskorjauksen. Kahden loistavan esityksen jälkeen penkiltä, hän on varmasti ansainnut aloituksen? 10
Liam Feeney (81) – lisäsi energiaa käsittelyyn, nousta ylös ja alas kentällä kiihkeässä finaalissa. 7