Arsenal 0-3 Manchester City Six Things:viimeinen kolmas viilto ero

Silva juhlii toista – skysports.com

Manchester City voitti 3-0 Emirates Stadiumilla torstai-iltana. tuottaa tulostaulukon, joka viittaa paperilla siihen, että Arsenalin suorituskyky oli vain kopio kahden seuran kohtaamisesta sunnuntain liigacupin finaalissa. Tämän ottelun kuvaileminen sellaisenaan ei kuitenkaan kuvastaisi menettelyn luonnetta:tässä kuusi asiaa Valioliigan ottelusta.

Viimeinen kolmas viilto

Se mikä pohjimmiltaan erotti molemmat osapuolet, ei ollut 90 minuutin aluevaltaus Citystä, mutta lyhyitä todella eliittilaatuisia jaksoja, kun he pääsivät viimeiselle kolmannekselle. Ensimmäinen esimerkki siitä tuli 15 minuuttia, kun Leroy Sane leikkasi sisään vasemmalta paetakseen lukuisia puolustajia ja ruokkiakseen Bernardo Silvaa, joka sai Sead Kolasinacin maalipuolen kiertymään takakulmaan.

Arsenalin höpötystä

Kävijämäärä – jonka täytyi olla paljon pienempi kuin 58, 420, joka ilmoitettiin farssisesti – saattoi paljastaa, samoin kuin huono sää, eron tunne Arsenalista. Pelaajat eivät antaneet täysin periksi:Aaron Ramsey oli yksi kotijoukkueen parhaista pelaajista ja pakotti kaksi hyvää torjumista Ederson Moraesilta, joka pysäytti myös Granit Xhakan pitkän kantaman vapaapotkun. Kuitenkin, heidän sujuvuus viimeisellä kolmanneksella ei ollut lähelläkään heidän eliittivieraidensa tasoa.

Epäitsekäs Sergio

Sergio Aguero jahtaa 200. maaliaan Englannin jalkapallon huippusarjassa – saavutuksen, jonka vain 28 pelaajaa on saavuttanut sen jälkeen, kun ennätykset alkoivat vuonna 1888. Se ei kuitenkaan ollut selvää 28 minuutin kohdalla, kun Sanen häikäisevän työn jälkeen, argentiinalainen tiesi vapauttaa David Silvan, joka suoritti hienon tiimiliikkeen viileällä viimeistelyllä. Vaikka Arsenalin sijoitus saatettiin joskus kyseenalaistaa, heidän puolustuspuutteitaan ei voitu johtua halun puutteesta. Jos mitään, he päästivät kolmannen maalin liian innokkaan painostuksen takia, mikä antoi Citylle mahdollisuuden pelata aukkojen läpi; toinen hieno liike, jossa Aguero ja De Bruyne saatiin päätökseen Sanen yksinkertaisella viimeistelyllä.

Minulle Ederson

Nicolas Otamendi oli ajoittain näyttänyt epäillyltä 53 minuuttia, hän myönsi rangaistuspotkun kömpelöstä rikkeestä Henrikh Mkhitaryanille. 30-vuotias voi olla kiitollinen tapahtumista sen jälkeen, koska erotuomari ei vain näyttänyt keltaista korttia punaisen sijaan, Pierre-Emerick Aubameyang näki rangaistuspotkunsa Edersonin torjunnassa. Brasilialainen oli ollut luottavainen ja varma läsnäolo koko illan; mahdollisesti hankala, etäisyydeltä kääntyviä laukauksia pidettiin kuin magneetilla. Sitä vastoin, 35-vuotias Petr Cech näytti varjolta maalivahdille, joka hän aikoinaan oli.

Turhia ampujia

Toinen puoliaika oli muodollisuus, mutta Pep Guardiola saattaa olla hieman pettynyt hänen puolensa näyttöön hiipiviin huolimattomuuteen, kun yksinkertaiset passit menivät harhaan. Arsenalilta kuitenkin puuttui armottomuus päästäkseen takaisin peliin, kritiikki, joka koskee parhaiten Aubameyangia, joka ampui laajalti improvisoidulla yrityksellä juuri ennen tunnin merkkiä. Loppulaadun puute tiivisti Arsene Wengerin puolen suorituksen, joiden kausi perustuu heidän suoritukseensa Eurooppa-liigassa – jonka he ovat voittanut noin 6/1 useimpien vedonvälittäjien kanssa.

Kaupunki erilainen peto

Manchester Cityn kolme maalia ympäröineet 87 minuuttia jalkapalloa eivät sisältäneet säälimätöntä loistoa; Pepin puolen piti kestää painetta. Ja silti, kun taas muut valitut mestarit olisivat saattaneet vetää tämän tyyppisen pelin, Kaupunki oli niin erittäin tuottava lyhyissä jaksoissa, että heidän ei tarvinnut pelata täydellä kaasulla 90 minuuttia. Arsenal oli käyttänyt koko viikon torjuntaan "Peto idästä" , mutta luoteesta tuleva on vieläkin vaikeampi torjua.